Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']mam problem od 3 dni z pisaniem i wysylaniem czegokolwiek na dogo,jak tak dalej bedzie to nie bede mogla nigdzie pomagac :((((((( a ma tyle zobowiazan...

Rozumiem...ostatnie trzy dni własnie to jakby jakaś epidemia...to już 4 osoba,która to wskazuje...ja też miałam wczoraj i przedwczoraj problemy...dziś,aż boję się coś na ten temat pisać...a też tyle zobowiązan...wybaczcie,że tak rzadko bywam...jak się uda,to psiejskie wątki musze pilnować i cieszę się jak nie kończy się wyrzuceniem mnie...przepraszam!
Ale nie zapominam...

a nawet nowe psiaki pokazuję...nowe,choć starsze i nie z Dbc
Może zerkniecie...
starszy...nie słyszy...nie widzi...ma problemy ze skórą...i z kośćmi i...sama już nie wiem z czym...a bezgłośnie krzyczy o odrobinę radości u kresu życia

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz chlopaka zobacze...
sciagnelam Opera i teraz juz wszystko jest ok!!! polecam:)
Dobrocinski Problem na pierwsza!!!!

Posted

kach napisał(a):
edytko jestes tak wielka nie ploty a psy tym sie zajmij

:angryy::angryy: Mam Ci wyszukać wszystkie psy, którym pomogła Edyta? Ile siedzi, ile jeździ i ile robi, żeby te psy znalazły domy? Jakie ploty? Coś Ci przeszkadza?

Mam kilka dni wolnych, ogarnę wszystko i porobię ogłoszenia psiakom.

Posted

czerda napisał(a):
chętnie zrobię jak trochę popracuję , dopiero wróciłam z Wałbrzycha-odwiozłam Tropka do nowego domku-ale wspaniali ludzie!!!od wejścia Tropikowi się podobało , jestem bardzo zadowolona

Daj namiary na nich to chętnie zrobię wizytę po jak sie już pies zadomowi.

I podnosimy nasze bidulki. Jak sie sprawy maja? Jakieś nowe wiążące i interesujące nas rozstrzygnięcia?

Posted

:angryy::angryy::angryy:ploty to najlepiej potrafi też ogłaszałqam i też robiłam co moge to niech robi ogłasza

Posted

A nie ogłasza? Widzisz tylko czubek własnego nosa? Nie widzisz ile ona robi dla tych psów? I nie tylko ona!
Tutaj każdy siedzi godzinami nad ogłoszeniami, nieraz pół nocy się nie śpi by pies wkońcu poszedł do domu. Ale Kasiunia tylko siebie ma na uwadze, inni tylko plotkują. Brawo!

ciotki sory...ale nie mogłam...

Posted

[quote name='kach']edytko jestes tak wielka nie ploty a psy tym sie zajmij

Droga Kasieńko, o nicku Kach :)
Cokolwiek napiszesz o mnie badz do mnie, mnie to rozbawi - mam poczucie humoru oraz potrafie wspolczuc osobom pokrzywdzonym przez los - ty do nich ewidentnie nalezysz. Dlatego daremne Twe starania i plucie na watkach w moją stronę :roflt::roflt::roflt:
Kazdy Twoj kolejny post jest potwierdzeniem, ze potrzebna konsultacja z Czerda :razz: Zdrowie psychiczne, najwazniejsze.
Plotami sie nie zajmuje, ty sama raczylas sie otworzyc przed nami i pokazac jakim jestes czlowiekiem. Chcialas regularnie korzystac z dobroci dogomaniakow - nie udalo sie, Mister zostal bezdomnym. To byla chyba dla nas kara
Kolejny plan, wezmiesz kotka na platne DT, oj wlascicielka placilaby jak za zboze! Ale i tu sie nie udalo... :evil_lol:uppsss

Pozdrawiam gorąco, Najszlachetniejsze Serce Dogomanii :hand: i na tym koncze jakikolwiek dialog :diabloti:

Posted

Edyto, jakby co bazarki już czekają
Z 8 dobrocińskich psów została jeszcze Kora, Zamber, Inter, łatek
do domu poszedł Lucky, Misia, Mona i łatka

Posted

Dziewczyny, prośba ogromna. Pani S ma cztery piekne koty, ktore tez sa do adopcji. Trojka wysterylizowana, jedna kotka nie.
Kończy sie karma dla kotów, nie maja juz zadnego zapasu.
Potrzebna sucha i mokra karma.
Mozecie pomoc?
Podeslac cokolwiek?

Posted

ja czasem myślę , że niedługo pażdziernik.....pan s...ma ustalenie z gminą , że do tego czasu pan s.....odda wszystkie psy do adopcjii........

Posted

a w listopadzie przyjedzie policja i TV i bedzie wykopywanie zwlok.
Pani rzecznik pieknie sie wypowie, jak to przeprowadza ekspertyzy aby poznac ostatnią droge zycia i na slowach sie zakonczy. A psy od razu do pieca. Natomiast opinia publiczna bedzie zadowolona, ze nasze instytucje tak sprawnie dzialaja i nawet los biednych zwierzat nie jest im obcy!

Ponowie apel dotyczacy karmy dla kotow przebywajacych w Dobrocinie.
Prosze, pomozcie - kazde wsparcie sie liczy a kitki beda wdzieczne
:)

I zdjecia slicznosci:

http://picasaweb.google.pl/110372356167419149256/DbcMini#5461219906268497186 - kolejne po kliknieciu na prawa strzalke

http://picasaweb.google.pl/110372356167419149256/DbcMini#5467051046062536258 - kolejne po kliknieciu na prawa strzalke

Posted

[quote name='fiorsteinbock']a w listopadzie przyjedzie policja i TV i bedzie wykopywanie zwlok.
Pani rzecznik pieknie sie wypowie, jak to przeprowadza ekspertyzy aby poznac ostatnią droge zycia i na slowach sie zakonczy. A psy od razu do pieca. Natomiast opinia publiczna bedzie zadowolona, ze nasze instytucje tak sprawnie dzialaja i nawet los biednych zwierzat nie jest im obcy!

Ponowie apel dotyczacy karmy dla kotow przebywajacych w Dobrocinie.
Prosze, pomozcie - kazde wsparcie sie liczy a kitki beda wdzieczne
:)

I zdjecia slicznosci:

http://picasaweb.google.pl/110372356167419149256/DbcMini#5461219906268497186 - kolejne po kliknieciu na prawa strzalke

http://picasaweb.google.pl/110372356167419149256/DbcMini#5467051046062536258 - kolejne po kliknieciu na prawa strzalke

na pierwsza!

Posted

czerda napisał(a):
ja czasem myślę , że niedługo pażdziernik.....pan s...ma ustalenie z gminą , że do tego czasu pan s.....odda wszystkie psy do adopcjii........

a gdzie odda?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...