Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrociniaki się przypominają...niech nic nie przeszkadza w zwróceniu na nie uwagi...ani zła wola,ani złe warunki atmosferyczne,ani cięzka dola ludzi...NIECH NIC NIE PRZESZKADZA!! ...jeśli my je opóścimy,opuszczą wszyscy!

Zobacznie jakie cudo czeka na pomoc w cieniu kościelnych wież i dołu z truchłami pobratymców!!!
Leoś Wódz Wielka Głowa...ogłaszam go na kilku portalach...na facebooka wrzuciłam...
Leosiu...wybacz,ze nie nadążam...wybacz!

Uploaded with ImageShack.us

Posted

chętnie zrobię jak trochę popracuję , dopiero wróciłam z Wałbrzycha-odwiozłam Tropka do nowego domku-ale wspaniali ludzie!!!od wejścia Tropikowi się podobało , jestem bardzo zadowolona

Posted

kurcze jest ciezarna Onka w Sandomierzu (popowodziowa) i nie wiem jak jej mozna pomoc:( porozsylalam wiedomosc ,ale mam 0 zainteresowania...

Posted

IVV napisał(a):
kurcze jest ciezarna Onka w Sandomierzu (popowodziowa) i nie wiem jak jej mozna pomoc:( porozsylalam wiedomosc ,ale mam 0 zainteresowania...

Czytałam,lecz niestety nie umiem pomóc...

Posted

mam problem od 3 dni z pisaniem i wysylaniem czegokolwiek na dogo,jak tak dalej bedzie to nie bede mogla nigdzie pomagac :((((((( a ma tyle zobowiazan...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...