Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='czerda']a czy to możliwe że nie wiedzą?[/QUOTE]

Rzecz nie w tym,czy wiedzą,czy nie wiedzą...pamiętajcie,że jest sporo organizacji i są różne reakcje gdy jedna zaczyna się zajmować "nie proszona" jakąś sprawą, gdzie w jakikolwiek sposób zaangażowna jest inna organizacja...masa animozji i miast pomocy,spory.
Warto zwrócić się bezpośrednio...i może najlepiej byłoby gdyby zrobiły to osoby najblizsze sprawie...najlepiej ją znające.
Czy to coś pomoze...nie wiem,ale może chociaż udzielą konkretnych rad...siedzą w takich sprawach od dawna...nabrali doświadczenia...okrzepli.

Myślę też dziewczyny,że warto zaprosić na wątek E-S...dogomaniacki prawnik widzi więcej niuansów niż prawnicy ze sprawamu psów się nie stykający...a uwagi i sugestie mogą być cenne...świeże. Zawsze najbardziej boję się zakręcenia w jednym sposobie patrzenia na sprawę...i zawsze przydaje się ktoś z zewnątrz,kto niejako swieżym okiem na nią spojrzy...może uwidzieć to co namumyka.

Wybaczcie to wymądrzanie...to już bywa wynik bezsilności i niemocy,który mnie czasami ogarnia...wybaczcie.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosimy ten smutny ,wielki problem....
czy jest na watku Terska Borcz? to wspanialy czlowiek z wieloma madrymi pomyslami...

Posted

dostałam dzisiaj odpowiedż z jednej gminy...- mięli umowę z firmą Olech , mięli 13 psów bezpańskich za które zapłacili firmie Olech -26 tys
to była umowa na doławianie i opiekę !!!!
pytanie-gdzie firma Olech opiekuje sie odłowionymi psami?

Posted

czerda napisał(a):
czy ktos chce piska? którego? a jutro ma też jechać ponka !
zuzlikowa-bardzo dzięki , wyślę zaproszenie

Grazynka pisze wlasnie o PONce :) Rozmawialam juz z Asia, wszystko ustalone.
Tarzanka zawiezie :)

Posted

Emir nie pomorze sa zawaleni robota i finanse krucho dziewczyny co dalej robic ..................Czy ktos pisał do E S Ona jest prawnikiem ja pisałam do osob ktore znalazłam na mapie dogo ale nikt nie odpisał:shake: chyba sama mu wymierze sprawiedliwosc bo nie wytrzymam :-( Jeszcze Odi jest prawnikiem

Posted

Jestem tu na zaproszenie....ale napisze szczerze, że nie mam sił na to, by czytać o kolejnych przekrętach...troszke się dźwignęłam po ostatnich przezyciach..a tu znowu:(:(...to jest czasem nie do zniesienia:(
CZy moze ktos w skrócie napisać o co chodzi i jak można pomóc..??

Posted

ja dzisiaj jestem nieco optymistycznie nastawiona do sprawy---przeczytałam pewne pismo w tej sprawiektóre wzbudziło we mnie ufność do organów ścigania -jeśli sprawa bedzie szła w tym kierunku to jest to dobry kierunek
ale potrzebna jest pomoc wszystkich osób które wiedzą cokolwiek na temat-proszę pisać do mnie na pv
ponka u Asi---cudna i kochana , wesoła i przyjacielska, nawet dostałam od niej pocałunek

Posted

czerda napisał(a):
ja dzisiaj jestem nieco optymistycznie nastawiona do sprawy---przeczytałam pewne pismo w tej sprawiektóre wzbudziło we mnie ufność do organów ścigania -jeśli sprawa bedzie szła w tym kierunku to jest to dobry kierunek
ale potrzebna jest pomoc wszystkich osób które wiedzą cokolwiek na temat-proszę pisać do mnie na pv
ponka u Asi---cudna i kochana , wesoła i przyjacielska, nawet dostałam od niej pocałunek
OOOoooo...czyli światełko w tunelu.....uuuuuuuuuufff.....to na dobry początek....mam nadzieje:)

Posted

same dobre wiadomosci:)
Zuzlikowa czy masz wiadomosci o tym benku z Sandomierza? mi sie po nocach sni ,ze pies sie blaka chory po ulicach a ja nie moge sie do Ciebie dodzwonic...
chyba musze odpoczac od dogo...

Posted

lika1771 napisał(a):
Emir nie pomorze sa zawaleni robota i finanse krucho dziewczyny co dalej robic ..................Czy ktos pisał do E S Ona jest prawnikiem ja pisałam do osob ktore znalazłam na mapie dogo ale nikt nie odpisał:shake: chyba sama mu wymierze sprawiedliwosc bo nie wytrzymam :-( Jeszcze Odi jest prawnikiem

Napiszcie mi o co chodzi, bo ja nie jestem teraz czasowa i nie znajdę czasu czytać 145 stron.
Mam na głowie pracę po 12 godz. dziennie, przeprowadzkę firmy, 3 psy i jestem chora, za tydzień mam przyjęcie do szpitala, także sory, nie przewalę się przez ten ogrom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...