zuzlikowa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='czerda']a czy to możliwe że nie wiedzą?[/QUOTE] Rzecz nie w tym,czy wiedzą,czy nie wiedzą...pamiętajcie,że jest sporo organizacji i są różne reakcje gdy jedna zaczyna się zajmować "nie proszona" jakąś sprawą, gdzie w jakikolwiek sposób zaangażowna jest inna organizacja...masa animozji i miast pomocy,spory. Warto zwrócić się bezpośrednio...i może najlepiej byłoby gdyby zrobiły to osoby najblizsze sprawie...najlepiej ją znające. Czy to coś pomoze...nie wiem,ale może chociaż udzielą konkretnych rad...siedzą w takich sprawach od dawna...nabrali doświadczenia...okrzepli. Myślę też dziewczyny,że warto zaprosić na wątek E-S...dogomaniacki prawnik widzi więcej niuansów niż prawnicy ze sprawamu psów się nie stykający...a uwagi i sugestie mogą być cenne...świeże. Zawsze najbardziej boję się zakręcenia w jednym sposobie patrzenia na sprawę...i zawsze przydaje się ktoś z zewnątrz,kto niejako swieżym okiem na nią spojrzy...może uwidzieć to co namumyka. Wybaczcie to wymądrzanie...to już bywa wynik bezsilności i niemocy,który mnie czasami ogarnia...wybaczcie.
IVV Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 podnosimy ten smutny ,wielki problem.... czy jest na watku Terska Borcz? to wspanialy czlowiek z wieloma madrymi pomyslami...
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Edytko,dasz rade podjechac z pania do Dobrocina po psiaka mnie juz nie bedzie po poludniu...sorry namiary sms-em:)
czerda Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 czy ktos chce piska? którego? a jutro ma też jechać ponka ! zuzlikowa-bardzo dzięki , wyślę zaproszenie
czerda Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dostałam dzisiaj odpowiedż z jednej gminy...- mięli umowę z firmą Olech , mięli 13 psów bezpańskich za które zapłacili firmie Olech -26 tys to była umowa na doławianie i opiekę !!!! pytanie-gdzie firma Olech opiekuje sie odłowionymi psami?
fiorsteinbock Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 czerda napisał(a):czy ktos chce piska? którego? a jutro ma też jechać ponka ! zuzlikowa-bardzo dzięki , wyślę zaproszenie Grazynka pisze wlasnie o PONce :) Rozmawialam juz z Asia, wszystko ustalone. Tarzanka zawiezie :)
beka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Teraz w obliczu powodzi jest tyle biedzy że o Dbrocinie sie zapomina :(
lika1771 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Emir nie pomorze sa zawaleni robota i finanse krucho dziewczyny co dalej robic ..................Czy ktos pisał do E S Ona jest prawnikiem ja pisałam do osob ktore znalazłam na mapie dogo ale nikt nie odpisał:shake: chyba sama mu wymierze sprawiedliwosc bo nie wytrzymam :-( Jeszcze Odi jest prawnikiem
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem tu na zaproszenie....ale napisze szczerze, że nie mam sił na to, by czytać o kolejnych przekrętach...troszke się dźwignęłam po ostatnich przezyciach..a tu znowu:(:(...to jest czasem nie do zniesienia:( CZy moze ktos w skrócie napisać o co chodzi i jak można pomóc..??
czerda Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ja dzisiaj jestem nieco optymistycznie nastawiona do sprawy---przeczytałam pewne pismo w tej sprawiektóre wzbudziło we mnie ufność do organów ścigania -jeśli sprawa bedzie szła w tym kierunku to jest to dobry kierunek ale potrzebna jest pomoc wszystkich osób które wiedzą cokolwiek na temat-proszę pisać do mnie na pv ponka u Asi---cudna i kochana , wesoła i przyjacielska, nawet dostałam od niej pocałunek
lika1771 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To sie troche uspokoiłam mam nadzieje ze bedzie tak dalej
UBOCZE Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem i będę na wątku. Na razie pomysłów mi brakuje...:-(
Vature Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zareklamuję sprawę na różnych stronach , może coś to da . A jak na razie to współczuję pieskom :(
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 czerda napisał(a):ja dzisiaj jestem nieco optymistycznie nastawiona do sprawy---przeczytałam pewne pismo w tej sprawiektóre wzbudziło we mnie ufność do organów ścigania -jeśli sprawa bedzie szła w tym kierunku to jest to dobry kierunek ale potrzebna jest pomoc wszystkich osób które wiedzą cokolwiek na temat-proszę pisać do mnie na pv ponka u Asi---cudna i kochana , wesoła i przyjacielska, nawet dostałam od niej pocałunekOOOoooo...czyli światełko w tunelu.....uuuuuuuuuufff.....to na dobry początek....mam nadzieje:)
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 same dobre wiadomosci:) Zuzlikowa czy masz wiadomosci o tym benku z Sandomierza? mi sie po nocach sni ,ze pies sie blaka chory po ulicach a ja nie moge sie do Ciebie dodzwonic... chyba musze odpoczac od dogo...
adkaaaaa5 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):PONKa na ds czy dt? bo się pogubiłam. Na DT, ale bardzo mozliwe ze zostanie na DS :)
IVV Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 uwaga na pseudo hotelik http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14754606&viewfull=1#post14754606
giselle4 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='IVV']uwaga na pseudo hotelik http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14754606&viewfull=1#post14754606 koszmar:( .........
E-S Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 lika1771 napisał(a):Emir nie pomorze sa zawaleni robota i finanse krucho dziewczyny co dalej robic ..................Czy ktos pisał do E S Ona jest prawnikiem ja pisałam do osob ktore znalazłam na mapie dogo ale nikt nie odpisał:shake: chyba sama mu wymierze sprawiedliwosc bo nie wytrzymam :-( Jeszcze Odi jest prawnikiem Napiszcie mi o co chodzi, bo ja nie jestem teraz czasowa i nie znajdę czasu czytać 145 stron. Mam na głowie pracę po 12 godz. dziennie, przeprowadzkę firmy, 3 psy i jestem chora, za tydzień mam przyjęcie do szpitala, także sory, nie przewalę się przez ten ogrom.
Recommended Posts