Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']ja jestem na wątku cały czas ale pomysłów mi brak z urzędami i przebiegłymi ludźmi ciężko walczyć trzeba być przebiegłym[/QUOTE]

...i upartym...straszliwie upartym!Przebiegła nie umiem być,ale uparta nieco jestem...może to w czymś pomoże.

Posted

zuzlikowa masz rację trzeba być UPARTYM
ja "walczyłam" z moim wójtem o podatek dla mojego taty to były noce nie przespane chodzenie od jednego urzędu do drugiego od samorządowego kolegium odwoławczego do następnych instytucji w połowie się udało
Trzeba naprawę dużo siły walki ale nie wolno się poddawać!!!! Nie wiem jak mogę Wam pomóc ale mogę tu być ,

Posted

[quote name='IVV']podnosimy!!! sprawa nie moze zostac tak pozostawiona!!!!!!![/QUOTE]

No oczywiscie, ze nie moze tylko CZEGO sie od nas oczekuje, jak KONKRETNIE możemy pomóc?

Posted

podpisz moj banerek prosze tam jest petycja w sprawie kar za znecanie sie nad zwierzetami,porozprowadzaj watek po wszystkich znajomych.. nie wiem pewnie dziewczyny beda wiedzialy cos wiecej.ja na odleglosc choc tyle robie

Posted

wątek musi być przejrzysty aby było wiadomo o co chodzi, ludzie przychodzą i nie mają czasu przeszukiwać całego wątku o co chodzi, wszystko jest do zrobienia

Posted

nie bardzo rozumiem? do innej prokuratury można złożyć ale i tak ta inna przekaże sprawę do włąściwej miejscu gdzie popełniono domniemane przestępstwo

Posted

[quote name='czerda']nie bardzo rozumiem? do innej prokuratury można złożyć ale i tak ta inna przekaże sprawę do włąściwej miejscu gdzie popełniono domniemane przestępstwo[/QUOTE]
napiszcie do E-S ona zna dobrze strony prawne

Posted

[quote name='czerda']nie bardzo rozumiem? do innej prokuratury można złożyć ale i tak ta inna przekaże sprawę do włąściwej miejscu gdzie popełniono domniemane przestępstwo[/QUOTE]
Wystarczy wystopic o przeprowadzeie sprawy w innym miescie sprobujcie pytałam mozna.Uwazam ze jest tyle dowodow na tego faceta ze sie uda

Posted

Pisałas ze sa sprawy o ktorych nie mozesz pisac na watku bo sa drastyczne macie zdjecia ja nic nie wiem tylko tylke co jest na watku dobry adwokat to ogarnie jezeli mamy cos z tym zrobic

Posted

[quote name='lika1771']Wystarczy wystopic o przeprowadzeie sprawy w innym miescie sprobujcie pytałam mozna.Uwazam ze jest tyle dowodow na tego faceta ze sie uda[/QUOTE]

Lilu, uwierz mi, czerda od strony prawnej ma "niezłe" zaplecze, ale to nie jest takie proste...
gdyby tam znaleziono zwłoki człowieka - o, tak, prokurator sam by przyjechał natychmiast, ale psy...... tu już wolniej prawo dzieła i mniej skutecznie...

Posted

mamy -darmowo, z miłości do psów , oprócz niej kilka prokuratorów , których szlak trafia , sędziów , którzy rozkłądają ręce , radców prawnych
naprawdę enasze prawo jest bezprawiem i to mówią oni
ale dzieki ich radom wiemy co warto robić -narazie czekamy na odpowiedzi różnych instytucjii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...