Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TVP Info, ale już się skończyło
pan powiedział, że była jakaś straż dla zwierząt i UBZDURALI sobie, że się znęca nad psami, a do niego z interwencji przywożą szkielety i on w parę dni nie zrobi ze szkieleta psa :roll:
na koniec reporterka powiedziała, że oprócz zarzutów znęcania się nad zwierzętami pan ma zarzuty znęcania się nad pracownikami i członkiem własnej rodziny

Posted

z programu wynika, że to był telekurier, ale chyba wcześniej nagrywane, niż dzisiaj
przełączyłam akurat jak się wypowiadała blondynka z długimi włosami, ale już nie zdążyłam przeczytać jak się nazywała, miała mundur na sobie (podobny do emirowego)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
...dobre!
A wczesniej mowil TV, ze Stowarzyszenie ubzduralo sobie, ze psy sa zabiedzone a one sa szczuple!

szczupłe?......takie jak Duska
1kg wagi:(

Posted

zastrzegam, że nie rozpoznałam czyj to był mundur, skojarzył mi się z emirowym, ale straż dla zwierząt też chyba ma mundury

Posted

w tym kawałku, który widziałam o szczeniakach nie było, nie oglądałam od początku
widziałam tylko odkopywanie zwłok, wypowiedzi tego gościa, wypowiedź sołtyski i pokazywali psy

Posted

giselle4 napisał(a):
szczupłe?......takie jak Duska
1kg wagi:(

i tego mu życzę...
nie potrafię nawet nic więcej napisać, bo nie ma takich słów, najchętniej zwołałabym wszystkich na ...lincz! bo nasze prawo.... ech....

Posted

To nie byla organizacja prozwierzeca, tylko Policja - rzecznik Policji Pani Anita.
Miejsce wskazywal P. Andrzej, ktory jest na zdjeciach z Franiem. Odnosze wrazenie, ze ta wioska jest jedynym takim miejscem na ziemi.
Psy trafialy do Pensjonatu "szkieletory..." i z takich w 2 tyg cudow sie nie zrobi.
Inne nie byly wychudzone, lecz CHUDE - a SdZ ubzdurala sobie, ze Pan S sie nad nimi zneca - ewidentnie brak zwiazku przyczynowo-skutkowego!
I niesamowite zdanie wypowiedziane przez Pana Andrzeja:
...zimą pies mu sie zgryzl...
Wiem, psy madre zwierzeta, robia same siu, kooo, potrafia prosic itd. ale nie wiedzialam, ze sam sie zagryzaja - rodzaj samobojstwa...
Czekajmy momentu jak S. oswiadczy, ze psy same odmawialy jedzenia! same postanowily sie nie zaszczepic, nie korzystac z uslug weterynarza, no a zyczeniem po smierci jest pochowek na pieknie zielonej łace dobrocinskiego Pensjonatu. Cala sytuacja jest manipulacja psow a on poszkodowanym!!! moze psy chca przejac Pensjonat??

Posted

nareszcie czuje się w temacie!
ambiwalencje , ambitendencje, ambisentencje, rozszczepienie woli dążeń , sądów , działąń , niedokojarzania, odrealnienie, niezrozumiałość dla otoczenia.......
tylko psy są tam zdrowe psychicznie!!!!!!!!!

Posted

mam sporo rzeczy na bazarek
sama nie mam czasu na wystawianie i wysyłanie bazarków
a przynajmniej nie takiej ilości

jeśli jest osoba z okolic która mogłaby wystawić bazarki, chętnie podzielimy się dochodem z bazarków
uciechów zbiera na uregulwanie długów Redy która została już adoptowana ale koszty leczenia rany posterylkowej sięgnęły już 1000zł!

Posted

rotek_ napisał(a):
mam sporo rzeczy na bazarek
sama nie mam czasu na wystawianie i wysyłanie bazarków
a przynajmniej nie takiej ilości

jeśli jest osoba z okolic która mogłaby wystawić bazarki, chętnie podzielimy się dochodem z bazarków
uciechów zbiera na uregulwanie długów Redy która została już adoptowana ale koszty leczenia rany posterylkowej sięgnęły już 1000zł!

Wysylam PW :)

Posted

dziewczyny podrzuccie link do tego programu jak on tyle emocji tu wywołuje.
Tylko zeby psiakom pomógł a dołożył kilka kratek tym co zasługują na to!

Posted

Witam, byliśmy w Dobrocie w środę. Sawicki zgodził się przekazać dość istotny dokument w sprawie współpracy z jedną gmin, która - wychodzi na to - będzie miała największe kłopoty w tej sprawie. Przygotowujemy zawiadomienie - 2 w tej sprawie przeciwko jej Burmistrzowi.

Pytanie jest takie: czy TOZ Wrocław dysponuje odpowiedziami od gmin na wysłane pisma - zapytania? Czy też nie zamierza ujawniać ich treści ze względu na przykład na to, że członkowie różnych okręgów TOZ-u właśnie opiniowali wadliwe uchwały o wyłapywaniu, które formalnie pozwoliły na działalność Krzysztofa S.

Jest w tym tylko trochę złośliwości, a generalnie chodzi o to, że jeśli nie ma odpowiedzi, sami znowu będziemy musieli o nie występować, a to zawiera czas.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...