Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko...widze męska wersję Biedrzyckiej...mam nadzieje ze jego sprawa nie bedzie sie tak dlugo ciagnac jak jej...opieszalosc sądów i niski wymiar kar za takie bestialstwo mnie przerazaja....trzymam mocno kciuki...bardzo mocno...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
matko...widze męska wersję Biedrzyckiej....

dziewczyny a ja sie obawiam, ze gdybysmy rozkopali tereny pod niemal wszystkimi schronami to coś byśmy znaleźli. Nie mowie ze w kazdym ale nawet w takich co uważamy, ze sa w miare "ok".

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
doba.pl bedzie tygodniowo umieszczala ogloszenia 5 psow :)
Kazdy kandydat zostanie przedstawiony z krotkim opisem i dwiem fotkami.
Maja duza oglądalność, duzo uzytkownikow - POMOGA :)

Udało sie :D:D:D Edi, od ktorych zaczynamy? 3 szczeniaczki i..?

Posted

gmina Świebodzice chce zabrac swoje psy-musimy sie nad tym zastanowić-dokąd ma je zabrać? ??
czy to będzie dla psów dlepiej żeby psy tam zostały?
jeśli maja zostać -kto ma im dawać jeść? Sawicki ? gminy? jesli mają zostać -czyje są to psy ? wtedy Sawicki jest ich opiekunem .Człowiek na terenie którego leżą zwłoki psów jest ich opiekunem .
czy gminy mają zabrać psy wszystkie?
a jeśli gminy mogą zabrać psy -gdzie je zawiozą ? kto je przyjmie?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Proszę o pomoc!
DT bądź DS na cito dla dobrocińskich 3 szczeniaków

Szczepienia: brak

Szczeniaki urodziły się bez ogonków! Pan S, jak powiedział, będzie miał problem ze sprzedażą - dlatego odda nam.
Ale my nie mamy gdzie maluszków umieścić.
Maja już ząbki, wiek oceniają na...kilka tygodni.

Jak zrozumiałam za tydzień reszta szczeniaków zostanie sprzedana, a co z tą trójką? Na zdjęciu drugim w tle zaniepokojeni rodzice :(

Było miejsce w hoteliku u Paji - 150zł, nie uzbieramy za trójkę takiej kwoty zapytam raz jeszcze ile za szczeniaka, wydaję mi się, że 150.

Proszę pomóżcie!

Jedna pani jest zainteresowana jednym ze szczeniaczków tym jasno-brązowym na trzecim zdjęciu
czy ktoś wie czy on jeszcze jest ?

Posted

myślę że jest jeszcze

Czerdo, na jakich warunkach te psy pójdą do schroniska, gmina wtedy płaci, tak? płaci do jakiego czasu ?
trzeba to wiedzieć i wtedy rozejrzeć się po schronach okolicznych, ile psów jest ze Świebodzic?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Juz wszystko wiem :P
Grazynko, zaltawione ;)
widzisz ze ja juz psychiczna jestem
Edi,o 9 w schronie
niech jeszcze jeden ma dobrze.
zobaczysz matke z lasu z 8 dzieci....:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...