Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
powiadomiłam telewizje wrocławską ,radio Wroclaw i gazete wrocławska
wstawia sie wszyscy na czas
wykopywania dowodów zbrodni tego pana....:(

Kochana, a gdyby napisać jeszcze do Uwagi, Interwencji, Celownika? Może oni też by zajechali?

Posted

kamilawa napisał(a):
Ja wysiadam, nie mam sił, opadły mi i cycki i ręce.
Siedzę i cała się trzęsę... Muszę się opanować bo nic mądrego nie napisze...

uspokoj się Malutka
tego juz nie zmienimy 'ale tym co zostały jeszcze mozemy pomoc:(

Posted

Ja już jestem spokojna, się opanowałam, wyżyłam na bracie i jest okej :D Tak myślę, mogę powysyłać do różnych telewizji maile... Trzeba by rozgłosić sprawę...

Posted

próbowałm już tym zainteresować media ogólnopolskie , same maile nie wystarczą , trzeba osobiście pogadać z zainteresowanymi dziennikarzami
niestety ja mam odcięty tel . mimo że ołącony i szlak mnie trafił , jeśli ma ktos siłę i chęć podam na maila telefony , nawet prywatne dziennikarzy zajmujących się takimi sprawami -mam na nich namiary

Posted

giselle4 napisał(a):
sa jeszcze 3 nowe psy...niby ktos je przywiozł i wywalił im na podworko.....

Już to widzę... Chyba, że sam S. sam sowie wywalił na podwórko.

Posted

nowe psy są od soboty-onek sunia okowata ze szczeniakiem....
niby sam przywiózł z Kudowy i na pewno mu zapłacili , za darmo by nie przyjął
psami niby zajmuje się pani s. , wzięłą je do stajnii karmi
trafił mnie szlak
ale mam nadzieje że w końcu za to zapłacą

Posted

Ekspres reporterów jutro będę powiadamiać najprawdopodobniej. Tak samo Interwencję, Uwagę, Sprawę dla Reportera, Celownik. Dzięki, to Radio też powiadomię.
Kogoś jeszcze?

Posted

Oświadczenie Urzędu Miasta Świdnica W związku z ostatnimi niepokojącymi doniesieniami dotyczącymi sytuacji zwierząt w Dobrocinie informujemy, że jeszcze w czwartek, 29 kwietnia wszystkie 9 psów bezpańskich odłowionych na terenie Świdnicy, które jeszcze pozostają w hotelu, chcemy przekazać do schroniska, w którym będą miały pełną opiekę.

Miasto posiadało umowę na tymczasowe hotelowanie zwierząt w Dobrocinie. Zapłaciło za należytą opiekę nad psami, do czasu przekazanie ich do adopcji. W styczniu okazało się, że właściciel pensjonatu nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nam podobnie jak gminie Dzierżoniów, straży dla zwierząt, inspekcji weterynaryjnej, policji i wielu innym instytucjom nie udało się poprawić sytuacji czworonogów. Nie przyniosło rezultatu także nasze dodatkowe wsparcie – dowiezienie w sumie blisko 5 ton pokarmu.

W związku z tym zapadła decyzja o przewiezieniu do schroniska w Uciechowie dziewięciu psów, które pochodzą z terenu Świdnicy (na ok. 70 przebywających w Dobrocinie z różnych miejscowości). Zrealizowanie akcji zaplanowano na czwartek, 29 kwietnia.

Jarosław Kozłowski
Departament Infrastruktury Miasta
Urzędu Miejskiego w Świdnicy

Posted

już napisałam na tamtym wątku-kłamstwa , kłamstwa jeszcze raz kłamstwa
Świdnica na 96 psów swoich miała zbiorcze oświadczenie pna s... że psy poszły do adopcjii
do wspólnego grobu
krew mnie zalewa , nic nich nie ruszy , dalej trwają przy swoim

Posted

Malwi napisał(a):
podlinkowany banerek :)

jak to na którymś wątku ktoś napisał ... to DIABLOCIN a nie DOBROCIN :(

Dziękuję Malwi...Pięknie to zrobiłaś...A MNIE SIĘ NIE ZMIEŚCI NAWET JAK fRANIUTKĘ JUŻ USUNĘŁABYM...

Może ktoś się poczęstuje banerkiem? ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...