Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
o kurdę, teraz będę autografy rozdawać tak ?:P
wie Pani kiedy to się ukaże w gazecie? tata się będzie chwalił :P

ma byc w tym tygodniu
co napisze Pani ...zobaczymy
ale i tak jestem z Was dumna:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
qrcze - kusisz nas tą sławą - zeby nam sie w glowach nie poprzewracalo..Trzeba bedzie czerpac profity z udzialu w programach, wywiadach, hahahha przynajmniej nie bedzie juz brakowac dla psiakow :eviltong: Otworzymy tymczas, nasz wlasny i beda w nim mieszkac wszystkie biedy swiata :cool3::evil_lol:

Amen:)
a pracowac z Wami to przyjemnosc

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Miejsce jest za 300zl.
W Obornikach super miejsce, ale koszt wiekszy :(
Zobaczymy, czy 300 uzbieramy.

Uzbieramy...! Musimy :) Jak stoimy na chwile obecna?

Posted

Kupiłam gazeta i jestem wsciekla....pienie sie cała
7 imion bylo ciazko wymienic?
wolontariuszki zrobily tyle
a Pani redaktor poszła na łatwizne
a ja glupia jeszcze do Was wyslałam info aby kupic gazety i przeczytac o sobie
nie wiem co zrobie
ale podziekuje Wam osobiscie w nastepnym numerze....to ze taki numer wyciąła mi PANI I....MOJE SCHRONISKO
podajac moje dane......podziekuej im,oj podziekuje
Nie autoryzowalam tego ..bo musi isc jutro do druku[słowa Pani] i tylko przez telefopn
przepraszam Was.....całe powietrze uszlo ze mnie......
Ja za rok ,dwa odejde
ale Wy zostaniecie i to za Wami ma isc sława i wasze dobre serce powinno byc znane
przeprasza.
jestem wsciekła....gryze

Posted

i co sie pani przejmuje;p swiat sie nie zawalil jak doslownie tam nie bylo ;) my wiemy, ze pomagalysmy i z tego mamy satysfakcje! nie ma sie co zloscic, szkoda nerwow! :)

Posted

To Ty mnie jeszcze nie znasz.....:)
zeżarlam kilogram lodów i pol czekolady
musze isę uspokoic...i jak ja mam być szczupla......?
Ide robic fotki na bazarek
.....

Posted

oo ja też chcę lody!! ale juz w tej ciąży tyle przytyłam że nie mogę :( ale i tak jem jakieś słodycze...

Giselle jak to "za 2 lata odejdę"?? nie ma mowy !!! :)

Posted

giselle4 napisał(a):
.....

Rybko miła to glupstwo , ci co pomagaja psom nie robią tego przeca dla artykułu w gazecie hihihi :)
a lody i czekoladka na zdrówko - magnez stres umniejsza
:)

Posted

lody owocowe sa słodkie i zdrowe...wiec je jem
ciotki bo jestem stara to kto bedzie chciał babcie wpychac pod gorke hihihi
a jak przytyje to i szelkach nie dam rady
kocham Was za wszystko

Posted

lody owocowe sa słodkie i zdrowe...wiec je jem
ciotki bo jestem stara to kto bedzie chciał babcie wpychac pod gorke hihihi
a jak przytyje to i szelkach nie dam rady
kocham Was za wszystko

Posted

giselle4 napisał(a):
.....

ja codziennie zjadam kilogram lodów i tony czekolady, grubość mi nie pisana jest chyba (tfu tfu)
ohh nieeee moje życie legło w gruzach bo nie napisali imiennych podziękowań i nie załączyli mojego zdjęcia :placz::placz::placz: :eviltong:
nie no żartuję :)
może ktoś zeskanować artykuł czy nie bardzo?

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
ja codziennie zjadam kilogram lodów i tony czekolady, grubość mi nie pisana jest chyba (tfu tfu)
ohh nieeee moje życie legło w gruzach bo nie napisali imiennych podziękowań i nie załączyli mojego zdjęcia :placz::placz::placz: :eviltong:
nie no żartuję :)
może ktoś zeskanować artykuł czy nie bardzo?

takiej to dobrze... ( co do tych lodow;P) ja moge zeskanowac, ale dopiero pod wieczor.

Posted

Urzad ze Swidnicy przyznal sie do 11 psow,ktore narazie zaczipowal,a podobno pan S.tworzy przytulisko w okolicy Swiebodzic i tam trafia te psy!! on nie musi tego dzialac pod swoim nazwiskiem,moze byc na hyclowke ze Swidnicy,bo to jego nowa rodzina..pomimo,ze tych psiakow nalezacych do UM w Swidnicy jest wiecej to pan S,potwierdzil,ze tylko te 11,poza tym zadna inna gmina sie nie odezwala..a juz 11 ty,zostalo 6dni...

Posted

No wlasnie, zapomina sie o Pani Hycl...sprawa zatoczy kolo, poniewaz sam Pan S. poniesie nie wielkie konsekwencje i bedzie dalej dzialal ze slyna Pania Hycel...

Co my mozemy zrobic?
Jak ruszyc sprawe?

Psy wroce do nich, gmina ponownie zaplaci, za jakis czas dowiemy sie o kolejnym pseudo schronie...

Rubin37 wiesz czy juz pojechaly psy w Tarnowskie Gory? Kto podpisal umowe z tym schroniskiem, gmina Klodzko czy Fundacja? Ta przeprowadzka to wyrok na kolejne psie istnienia...

Posted

no spokojnie, jak się uszykuje, to trzeba to sprawdzić/sprawdzać - Świdnica blisko leży
Rubin jakbyś miała info w jakim miejscu to zrobi to by nam ułatwiło sprawę.
my czekamy od 1 m-ca na pewne oświadczenia od wetów żeby założyć panu S kolejne sprawy o znęcanie się, niestety ciężko mi "wymusić" na kimś napisanie 1 strony pisma.. a to utrudnia sprawę

SDZ była na spotkaniu z gminami i oni mają już trzymać rękę na pulsie co tam się dzieje. Poprosiłam już pewną osobę od nich o bieżące informacje co i jak, także jak będę coś wiedzieć, w tym czy gminy zabrały swoje psy i gdzie to napiszę

Posted

[quote name='fiorsteinbock']No wlasnie, zapomina sie o Pani Hycl...sprawa zatoczy kolo, poniewaz sam Pan S. poniesie nie wielkie konsekwencje i bedzie dalej dzialal ze slyna Pania Hycel...

Co my mozemy zrobic?
Jak ruszyc sprawe?
3 psiaki z Dobrocina pojechaly do Tarnowskich Gor,prawdopodobnie Kudowa ma z nimi umowe a Świebodzice dzialaja bez umow na zlecenie.Znam charakter pani lekarz powiatowej ze Swiebodzic,bo kiedys swego czasu zorganizowalam akcje przeciwko niemcowi,ktory ma okolo 50psow w tamtej okolicy,psy mialy chora skore,otwarte rany a ona stwierdzila,ze tylko sa zapchlone a to ze chude to wynik duzej ilosci ruchu bo byly luzem na ten temat wiedza wiecej panie z KTOZ bo tez tam byly,wiec bez problemu wyda zgode na schronisko.Z tego co wiem to jest na terenie Swiebodzic.

Posted

pan S.podstepem i obietnicami zabiera wolontariuszy z Dobrocina,obiecuje im wyplaty i zlote gory,zostalo juz tylko 2,ktorzy maja rece pelne roboty od rana do wieczora,boje sie ,ze w koncu sama zostane z tymi psiakami.. w koncu lepsze jakies nawet obietnice niz czesto pusty zoladek jak zabraknie chleba...jeden z tych panow jest wlasnie ze Swiebodzic i zna tamte tereny,jak tylko znajdzie chwile wytchnienia to ma zamiar sie dowiedziec wsrod znajomych a ja chyba wiem na kogo bedzie stac to schronisko,jeszcze jeden kombinator,ktory brzydzi sie nawet poglaskac psiaka ale ma czyste papiery i nie jest stad,nazwisko tez znam..a pan z UM w Swidnicy jest chyba z nimi wszystkimi w jednaj spolce,bo bardzo obstaje za nimi i nie widzi sensu w tym aby zglaszac do prokuratury faktu,ze psy byly podstawiane..poprostu pani Hycel to byla pracownica UM w Swidnicy...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...