adkaaaaa5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ogłoszenia Miszki na tych samych stronach co Ślepaczka :) autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl psiegrane-marzenia.pl mojpupil.pl
czerda Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 świetnie , dzięki! w poniedziałek ma też być odpowiiedż czy chcą wziąć 2 psy
rubin37 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 xmartix napisał(a):rubin a jakiej jakości jest to schronisko? nie mam pojecia nie znam go,wiem tylko,ze trzy z Dobrocina i astka,ktora byla w Azylu wlasnie tam pojechaly
giselle4 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Boze ,moja astka. Dajcie namiary na schronisko,ona sie zmarnuje wezmie ktos mało odpowiedzialny a to dzidzia......chyba mnie szlag trafi..... Wzieła osobiscie Pani Ela.....wiec jakie schronisko?
giselle4 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='adkaaaaa5']ogłoszenia dla suni z przepuklina zrobie wieczorem:)[/QUOTE] Adka,błagam zrob jeszcze tej rudej astce od Lackiego..... mimo ze jej nie ma u nas......cos wymysle....prosze Adka zrob
adkaaaaa5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ogłoszenia zrobie jutro, dzisiaj juz nie dam rady...
rubin37 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='giselle4']Boze ,moja astka. Dajcie namiary na schronisko,ona sie zmarnuje wezmie ktos mało odpowiedzialny a to dzidzia......chyba mnie szlag trafi..... Wzieła osobiscie Pani Ela.....wiec jakie schronisko?[/QUOTE] z tego co wiem to byl pan ze strazy miejskiej wraz z hyclem,ktory je przewozil,zabrali od nas trzy psiaki i mowili,ze jada do azyla po ruda amstafke i pokazywali jej zdjecie...chyba ze sie myle,ale poszukaj w sieci jakis kontakt do tamtego schronu i sie dowiesz,moze rzeczywiscie jest u p.ELI
giselle4 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Byłam w schronie jak Pani Ela ja zabrała 16,05 poszukam ciebie malutka......bo nie bedą mogla spac
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Grazynko, do ktorego schoronu chcesz telefon? Czytam, ze psiaki maja trafic do Tarnowskich Gor, do Cichego Kąta? Mam namiary na kierownika, rozmawialysmy z nim kiedys w sprawie wiz przedadopcyjnej w Nowej Rudzie. Tam poszla astka??
giselle4 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 WCZORAJ ROZMAWIAŁAM Z PANIA REDAKTOR Z DZIERONIOWSKIEJ GAZETY....... bedzie tam o Was cioteczki -wolontariuszki O Oli ,Adzie,Gosi,Diance,Basi,Edytce i Justynce o Waszej tam jezdzie o Waszym dobrym sercu Pani ma wspomniec tez o wszystkich darczyncach z tego wątku o ludziach ktorzy sie nie odwrócili,nie zapomnieli o tym ze jest teraz duzo lepiej i o pomocy Pani Gabrysi i Panow wolontariuszy-pracownikach pracujacych za ,,dziekuje,, pozwoliłam sobie...co z tego bedzie przeczytamy w Tygodniku....:)
giselle4 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 zawsze sie boje ze o kims zapomne....ale prosze o wybaczenie stara jestem
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 qrcze - kusisz nas tą sławą - zeby nam sie w glowach nie poprzewracalo..Trzeba bedzie czerpac profity z udzialu w programach, wywiadach, hahahha przynajmniej nie bedzie juz brakowac dla psiakow :eviltong: Otworzymy tymczas, nasz wlasny i beda w nim mieszkac wszystkie biedy swiata :cool3::evil_lol:
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jak zrozumialam astka pojechala do Tarnowskich Gor, pomyslalam od razu o Cichym Kacie. Dzwonilam, tam ich nie ma, prawdopodobnie pojechaly do schronu w Miedarach. Zaraz poszukam kontaktu i bedziemy dzwonic.
rubin37 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 znalazlam na internacie,ze w Tarnowskich Gorach sa dwa schrony,jeden prywatny o nazwie POMOCNA DLON i podobno tam one sa.
wroobelterrorystka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 o kurdę, teraz będę autografy rozdawać tak ?:P wie Pani kiedy to się ukaże w gazecie? tata się będzie chwalił :P
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Grazynka w sobote odbiera Sare, amstafke, ktora byla w Azylu. Potrzebujemy pilnie deklaracji na hotelik i samego hoteliku! Prosimy o pomoc! Sara jeszcze nie pojechala w Tarnowskie Gory - do soboty mamy czas aby uzbierac kase i ją zabrac!
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tu jest watek Sary wraz z Luckym, innym amstafem z Azyla. Zapraszamy i prosimy o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/180284-Spadek-z-Dobrocina-kolorowe-asmstaffeczki-czekaja-na-dom-moda-sie-zmieniA-a-ulica
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181538-SARA-cudna-astka-MA-CZAS-DO-SOBOTY-INACZEJ-PRZEPADNIE-ZBIERAMY-NA-HOTEL-HELP?p=14267149#post14267149 wątek Sary, aby wszystko było czytelne. Ustalone z Edytą ;)
czerda Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 do soboty to niewiele czasu czy macie dla niej m,iejsce w hoteliku? przypominm że zawsze jest miejsce w Obornikach ..i serce też
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Miejsce jest za 300zl. W Obornikach super miejsce, ale koszt wiekszy :( Zobaczymy, czy 300 uzbieramy.
Recommended Posts