Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, bedziemy jakos kolo 12.30, napisze jeszcze sms-a, bo rano autko bedzie w naprawie i mysle, ze do 12.00 bedzie juz gotowe;) takze jeszcze napisze o ktorej dokladnie :)

Posted

Gisellko a co z tymi psami 6 co w tytule wątku są, bezpieczne? odebrane pzrez gminy?
może nie doczytałam ale nie wiem czy sprawa tych 6 piesków już zamknięta czy jak?

Posted

xmartix napisał(a):
Gisellko a co z tymi psami 6 co w tytule wątku są, bezpieczne? odebrane pzrez gminy?
może nie doczytałam ale nie wiem czy sprawa tych 6 piesków już zamknięta czy jak?

Blanka dzisiaj poszł ado domku,10 minut drogi od schronu
ale to cala historia
Przyuszedł syn z mama i wprost do niejh,,koniec tego rozpaczania,siedzicie z ojcem jak dwa kołki a za onem teren do biegania dla psa [domek jednorodzinny] i w domu fotel do lezenia dla psiaka,mamo masz wybrac,,
Kobieta chodzila,kazdy byl piekny
ale jak zobaczyla Blanke
to juz ja bierze...Pani kierownik wypisała i mowi ze jak cos to moze ja oddac dzisiaj a wziac gladkiego[takiego chciał mąz]POSZLI,aby po 20 minutach przybiegla kobieta i od drzwi ,,ona jest nasz,,jaka mądra
wiedziała ze to jej fotel,mezowi wlazla na kolana i jak powiedzialam zostan to przytulila sie do meza i ...została....
i poryczałam sie ,,,,dziewczyna ma ju domek.
Asteczka pojechała do Mrunia [gmina zaplaciła drugi raz]
został nam dobek ,oneczka i ten sliczny z rana na glowie
ale juz oglaszamy oprocz dobeczka bo on jeszcze szczuply,musi nabrac ciałka

Posted

aha no to dobrze że pieski są na drodze do ds, bo jak coś to byśmy pomogli z ogloszeniami

ale historia, miłość od pierwszego wejrzenia:) jaka mądra suńka

Posted

chcę zapytać czy ktos mógłby zrobić ogłoszenia 3 pieskom z Dobrocina które są w Obornikach
piesek ślepy staruszek , chcieliśmy żeby jechał do kikou , ale ...nie sądzę że fundacja za niego chciałaby płacic , tymbardziej że pan prezes< wyraził zgodę na humanitarną eutanazję >mimo ,ze nie pytał o zdrowie
tam jest sunia z przepukliną , ale pan prezes nie zgodził sie na operację< żeby nie generowac kosztów >
oraz wycieńczona onka już w dobrej formie
mari23 ma zdjęcia , prosze o pomoc w założeniu wątków i ogłoszeniach

Posted

Ogłoszenia Ślepaczka:

autogielda.pl
adopcje.org
ale.gratka.pl
adopcjapsa.pl
adopcjepsow.org
psy.pl
doadopcji.pl
aukcjezwierzat.pl
psiegrane-marzenia.pl
mojpupil.pl

Posted

dzisiaj jedna pani zainteresowałą się psami -potrzebuje 2 psy do ogrodu , łągodne ale żeby odstraszały , gdzieś dla cioci koło Opola , zaproponowałam jej sunię wilkowatą i tą z przepukliną da odpowiedż w poniedziałek
mam nadzieję , bo ona sama przygarnęłą 2 psy

Posted

giselle4 napisał(a):
Dziekuje adkaaa
wszystko bylo ok,jak pojechałas ostatnio?
Dziekuje za ogłoszenia
Adak jeszcze Cie poprosze o ogloszenia tylko fotki podesle ok?

Chyba tak, dary przyjeli i podziekowali. Ogloszenia moge porobic tylko wlasnie prosze o fotki i jakis opis danego pieska, zebym mogla wymyslic jakies fajne ogłoszenie :)

Posted

xmartix ile ta sunia z przepuklina ma lat? bo w tym watku co podawalas linka chyba nie jest napisane, i jak ona sie nazywa? Tina? Bedzie ona operowana? Mam ja ogłaszac, ze do adopcji pojdzie zoperowana czy nowy wlasciciel musi zapewnic jej operacje?

Posted

ta sunia ma na imię Misza, będzie operowana , jest bardzo przyjazna , lubi psy i koty, wesoła , mniejsza trochę od on -ka , ma grube gęste ładne futr, i jest grzeczna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...