giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jestescie kochane a ja mazgaj...juz po nerwach Adakaa ,jak Ci pasuje moze Baby jutro poleci do domku tak bym chciała......bardzo:)
giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 w piątek boksio...bedzie w warszawianinem i moze KAPSELEK I CZARUS...ITD A MOZE JA ZBYT DUZO CHCE?..chce jeszcze wiecej ale sza sza sza
adkaaaaa5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ok, bedziemy jakos kolo 12.30, napisze jeszcze sms-a, bo rano autko bedzie w naprawie i mysle, ze do 12.00 bedzie juz gotowe;) takze jeszcze napisze o ktorej dokladnie :)
giselle4 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 OK ,ADKAAA JESZCZE dogadamy niech tylko Baby znajdzie dom.....
xmartix Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Gisellko a co z tymi psami 6 co w tytule wątku są, bezpieczne? odebrane pzrez gminy? może nie doczytałam ale nie wiem czy sprawa tych 6 piesków już zamknięta czy jak?
xmartix Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 z tego co wiem to chyba coś, jakoś do 4 psów.. ale nie jestem pewna, oczywiście przed zrobieniem spisu przez TOZ i Mrunio
giselle4 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 xmartix napisał(a):Gisellko a co z tymi psami 6 co w tytule wątku są, bezpieczne? odebrane pzrez gminy? może nie doczytałam ale nie wiem czy sprawa tych 6 piesków już zamknięta czy jak? Blanka dzisiaj poszł ado domku,10 minut drogi od schronu ale to cala historia Przyuszedł syn z mama i wprost do niejh,,koniec tego rozpaczania,siedzicie z ojcem jak dwa kołki a za onem teren do biegania dla psa [domek jednorodzinny] i w domu fotel do lezenia dla psiaka,mamo masz wybrac,, Kobieta chodzila,kazdy byl piekny ale jak zobaczyla Blanke to juz ja bierze...Pani kierownik wypisała i mowi ze jak cos to moze ja oddac dzisiaj a wziac gladkiego[takiego chciał mąz]POSZLI,aby po 20 minutach przybiegla kobieta i od drzwi ,,ona jest nasz,,jaka mądra wiedziała ze to jej fotel,mezowi wlazla na kolana i jak powiedzialam zostan to przytulila sie do meza i ...została.... i poryczałam sie ,,,,dziewczyna ma ju domek. Asteczka pojechała do Mrunia [gmina zaplaciła drugi raz] został nam dobek ,oneczka i ten sliczny z rana na glowie ale juz oglaszamy oprocz dobeczka bo on jeszcze szczuply,musi nabrac ciałka
xmartix Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 aha no to dobrze że pieski są na drodze do ds, bo jak coś to byśmy pomogli z ogloszeniami ale historia, miłość od pierwszego wejrzenia:) jaka mądra suńka
czerda Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 chcę zapytać czy ktos mógłby zrobić ogłoszenia 3 pieskom z Dobrocina które są w Obornikach piesek ślepy staruszek , chcieliśmy żeby jechał do kikou , ale ...nie sądzę że fundacja za niego chciałaby płacic , tymbardziej że pan prezes< wyraził zgodę na humanitarną eutanazję >mimo ,ze nie pytał o zdrowie tam jest sunia z przepukliną , ale pan prezes nie zgodził sie na operację< żeby nie generowac kosztów > oraz wycieńczona onka już w dobrej formie mari23 ma zdjęcia , prosze o pomoc w założeniu wątków i ogłoszeniach
xmartix Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czerdo... już dawno jest wątek.. ale ogłoszenia potrzebne bardzo! tylko wilkowata ma ogłoszenia... wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180558-3-psiaki-z-Dobrocina-czekajAE-na-naszAE-pomoc-POTRZEBUJAE-OGA-OSZEA-A-eby-znaleA-AE-DS
czerda Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 włąśnie wracam z wątku psiaków z Obornik , sory , mari przecież mi już dawno mówiła że jest wątek , dzięki i przepraszam
adkaaaaa5 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='xmartix']Czerdo... już dawno jest wątek.. ale ogłoszenia potrzebne bardzo! tylko wilkowata ma ogłoszenia... wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180558-3-psiaki-z-Dobrocina-czekajAE-na-naszAE-pomoc-POTRZEBUJAE-OGA-OSZEA-A-eby-znaleA-AE-DS Ja mogę porobić ogłoszenia, potrzebuję tylko zdjęć i jakichś info. o tych pieskach.
adkaaaaa5 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='xmartix']Czerdo... już dawno jest wątek.. ale ogłoszenia potrzebne bardzo! tylko wilkowata ma ogłoszenia... wątek: http://www.dogomania.pl/threads/180558-3-psiaki-z-Dobrocina-czekajAE-na-naszAE-pomoc-POTRZEBUJAE-OGA-OSZEA-A-eby-znaleA-AE-DS Ja mogę porobić ogłoszenia, potrzebuję tylko zdjęć i jakichś info. o tych pieskach.
czerda Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 to wszystko co jest na tym wątku o tych trzech piewskach adka5 jeszcze zdjęcia ma też mari23 , super byłoby !
adkaaaaa5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ogłoszenia Ślepaczka: autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl psiegrane-marzenia.pl mojpupil.pl
adkaaaaa5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ogłoszenia dla suni z przepuklina zrobie wieczorem:)
giselle4 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dziekuje adkaaa wszystko bylo ok,jak pojechałas ostatnio? Dziekuje za ogłoszenia Adak jeszcze Cie poprosze o ogloszenia tylko fotki podesle ok?
czerda Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dzisiaj jedna pani zainteresowałą się psami -potrzebuje 2 psy do ogrodu , łągodne ale żeby odstraszały , gdzieś dla cioci koło Opola , zaproponowałam jej sunię wilkowatą i tą z przepukliną da odpowiedż w poniedziałek mam nadzieję , bo ona sama przygarnęłą 2 psy
adkaaaaa5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 giselle4 napisał(a):Dziekuje adkaaa wszystko bylo ok,jak pojechałas ostatnio? Dziekuje za ogłoszenia Adak jeszcze Cie poprosze o ogloszenia tylko fotki podesle ok? Chyba tak, dary przyjeli i podziekowali. Ogloszenia moge porobic tylko wlasnie prosze o fotki i jakis opis danego pieska, zebym mogla wymyslic jakies fajne ogłoszenie :)
xmartix Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Adkaaa dzieki za ogłoszenie Ślepaczka:) wstawiłam to na ich wątek
adkaaaaa5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 xmartix ile ta sunia z przepuklina ma lat? bo w tym watku co podawalas linka chyba nie jest napisane, i jak ona sie nazywa? Tina? Bedzie ona operowana? Mam ja ogłaszac, ze do adopcji pojdzie zoperowana czy nowy wlasciciel musi zapewnic jej operacje?
czerda Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ta sunia ma na imię Misza, będzie operowana , jest bardzo przyjazna , lubi psy i koty, wesoła , mniejsza trochę od on -ka , ma grube gęste ładne futr, i jest grzeczna
Recommended Posts