giselle4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 przykro mi ja tez szukam Dt dla 2 bid.... duzy czy mały...jaki jest?
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 zaraz dodam foty bo pzred chwilą dostałam info. Pies jest w stanie masakrycznym adziewczyna, która go zabrałą nei am co z nim zrobic. Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem.
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pies jest w stanie masakrycznym a dziewczyna, która go zabrała nei am co z nim zrobic. Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem. Nic wiecej poza tymi okropnymi fotami i jego stanie nei wiem. Oto on:
giselle4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dt na poczatek chociaz.....w takim stanie on nie pociagnie długo
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wiem gidelle wiem.:shake: Właśnie dzwoniła do mnie znajoma z Wrocka, ze mają taką sytuację i szukaja dosłownie wszedzie ale wiadomo jak jest z dt. Gdyby ktos cos mógł poradzić? Moze dziewczyny z TOZU? Marta, Demi jeśli coś mozecie dajcie znać P R O S Z E !
giselle4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Prosze ,blagaj o pare groszy i szukajmy Dt..... na miesiąc chociaz i ogl;oszenia moze szybko znajdzie dom... Gdzie on teraz przebywa? czy ma jedzenie,spanie ...no i bede miała noc:(
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nie wiem jak z dt na dziś i jutro. DZwoniła do mnei znajoma, ze mają takiego włąśnie psiaka i że dziewczyna, która sie and nim politowałą zostła wyeksmitowana z domu (chyba chłopak sie nei zgodziła na następnego psa). czy jeszcze tej nocy zostanei u niej? Nie wiem. To nie ejst pies bezposrednio pod moją opieką dlatego tak mało wiem. Ale z hotelem będzie cieżko bo wiem, że zdiewczyny które sie nim zajmuja maja sporo wydatków.Zanim sie nazbiera deklaracji, zanim pojedzie .... :( Tez bede maiła taką noc:(
czerda Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dziewczyny , spokojnie, ten piesek wychudzony jest bezpieczny , ma go u siebie dziewczyna która ma już kilka psów , ale on musi być leczony i jest już a jest jeszcze szczeniak którego jutro przywiozą do mojej mamy do Środy Śl. bo z tą ilością ta dziewczyna sobie nie radzi zrobimy szczeniakowi zdjęciaa i szukamy domu
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 to dobrze, ze chociaż z tym szczeniaczkiem odciązenie bedzie. Szczenior szybko domek znajdzie, gorzej tamta bida ... ach:( Jak bedzie cos wiadomo to moze mu watek zaloze na dogo bo te dziewczyny chyba na dogo nei działają
adkaaaaa5 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja moge podjechac do Dobrocina zawiezc rzeczy, ale w srode tak do 14.00
giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Ja moge podjechac do Dobrocina zawiezc rzeczy, ale w srode tak do 14.00 ok,bardzo dziekuje poki mam boksia i slepaczki malo sie ruszam
rubin37 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 PSIAKI Z KUDOWY POJECHALY DO SCHRONISKA W TARNOWSKICH GORACH -NIE DO PANI ELI Z MRUNIO...tez sie dowiedzialam w ostatniej chwili a przewozil je slynny hycel ,co dawal psy do Ligoty,Sz......ski ze Swiebodzic.
giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 rubin37 napisał(a):PSIAKI Z KUDOWY POJECHALY DO SCHRONISKA W TARNOWSKICH GORACH -NIE DO PANI ELI Z MRUNIO...tez sie dowiedzialam w ostatniej chwili a przewozil je slynny hycel ,co dawal psy do Ligoty,Sz......ski ze Swiebodzic. HYCEL TAM ODDAJE PSY ,GDZIE MA PODPISANA UMOWE do nas tez je przywozi czy to znaczy ze On jest zlym człowiekiem? czy to Ligota była złym schroniskiem ? ja juz nieczego nie rozumiem
giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Moja prosba wobec złosliwosci i roznych wycieczek słownych na pv pod moim adresem umywam rece i nie działam juz na rzecz Dobrocina. Przepraszam,kiedy byla pomoc potrzebna na cito bylam pierwsza na lini frontu Teraz kiedy jest masa sponsorow,ludzi pomagajacych i uczestniczących w codziennym zyciu psiaków mowie wysiadka. Zrobilam swoje,ale nie jestem chlopcem do bicia jestem nerwus nagadam sie aby za chwilke emocje opadly i ruszam dalej do boju ale jestem juz za stara na rozgrywki... ciotki kochane bede zawsze blisko z pomoca................ ZACZYNA BYC MAŁO CIEKAWIE,przepraszam
czerda Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 gizell4 , pamiętaj , że nie robisz tego dla ludzi , tylko zwierząt , nie wiem o co chodzi , ale myślę że nie powinnaś poddawać takim <klimatom> zawsze znajdą się tacy ludzie śledzę pomoc tytm psom i w miarę możliwości uczestniczę , i od początku cenię ciebie i to co robisz , więc nie dawaj się
czerda Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 kizimizi - ten włąśnie chudzielec jest już u mojej mamy są granice ludzkiej podłości! ale Max jest w dobrej formie , można szybko nawet w tekim stanie szukać mu domu , jest śliczny , ale cienia w radości cały czas chce jeść! on był całe życie na łańcuchu może ktoś założy mu wątek , tp wyślę zdjęcia jak mi podacie maila na pv piesek był u weta i jest zdrowy młódy!!! ma ok. max 3 lata podobmo przez tydzień baaaaaaaaaaardzo [rzytył u dziewczyn, a moja mama go na pewno utuczy
adkaaaaa5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 giselle4 napisał(a):Ada,Ola ..ktora teraz bedzie jechała do Dobrocina mam troche ubran dla Panow...... Pokerek podał przez Edytke:) Pani Grażynko to mamy jutro przyjechać po te ubrania, czy jednak nieee...? Jesli tak to proszę napisać gdzie i o której (najlepiej by było tak miedzy 11.30 a 13.30) ...?
adkaaaaa5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='giselle4']Moja prosba wobec złosliwosci i roznych wycieczek słownych na pv pod moim adresem umywam rece i nie działam juz na rzecz Dobrocina. Przepraszam,kiedy byla pomoc potrzebna na cito bylam pierwsza na lini frontu Teraz kiedy jest masa sponsorow,ludzi pomagajacych i uczestniczących w codziennym zyciu psiaków mowie wysiadka. Zrobilam swoje,ale nie jestem chlopcem do bicia jestem nerwus nagadam sie aby za chwilke emocje opadly i ruszam dalej do boju ale jestem juz za stara na rozgrywki... ciotki kochane bede zawsze blisko z pomoca................ ZACZYNA BYC MAŁO CIEKAWIE,przepraszam Ludzie to swinie- nie warto sie przejmowac... Najwazniejsze jest dobro zwierzakow, te porzucone bez takich ludzi jak Pani nie mają szans na lepsze jutro...
xmartix Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Giselle a kto CIę obrażał?????? przecież tak się starasz dla tych psiakóW!! jaki debil musiał CIę obrażać!! to jakieś chore! .....:angryy::angryy::angryy:
Poker Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 to musi być jakiś wielki tchórz , jeżeli pisał PW, bo wie że robi świństwo i zostałby przez nas zakrzyczany. gisellko , nie dawaj się , my jesteśmy z Tobą.
wroobelterrorystka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='giselle4']Moja prosba wobec złosliwosci i roznych wycieczek słownych na pv pod moim adresem umywam rece i nie działam juz na rzecz Dobrocina. Przepraszam,kiedy byla pomoc potrzebna na cito bylam pierwsza na lini frontu niech Pani wymieni nick szanownego mądralińskiego to się z nim inaczej porozmawia :mad::mad:
giselle4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Pani Grażynko to mamy jutro przyjechać po te ubrania, czy jednak nieee...? Jesli tak to proszę napisać gdzie i o której (najlepiej by było tak miedzy 11.30 a 13.30) ...? nic sie nie zmieniło adke ,mam Pania ktora przyjedzie zobaczyc Baby około 11,30 to albo przed albo koło 12,30 jak Ci pasuje... musze umyc jej pysia i uczesac paniene.....i ubrac sweterk:loveu::eviltong:
Recommended Posts