Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz dodam foty bo pzred chwilą dostałam info. Pies jest w stanie masakrycznym adziewczyna, która go zabrałą nei am co z nim zrobic.
Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem.

Posted

Pies jest w stanie masakrycznym a dziewczyna, która go zabrała nei am co z nim zrobic.
Właściwie to psy sa dwa, jeden szczenior ale to z tym starszym jest wiekszy problem.

Nic wiecej poza tymi okropnymi fotami i jego stanie nei wiem.
Oto on:

Posted

wiem gidelle wiem.:shake:

Właśnie dzwoniła do mnie znajoma z Wrocka, ze mają taką sytuację i szukaja dosłownie wszedzie ale wiadomo jak jest z dt.
Gdyby ktos cos mógł poradzić? Moze dziewczyny z TOZU? Marta, Demi jeśli coś mozecie dajcie znać P R O S Z E !

Posted

Prosze ,blagaj o pare groszy i szukajmy Dt.....
na miesiąc chociaz i ogl;oszenia
moze szybko znajdzie dom...

Gdzie on teraz przebywa?
czy ma jedzenie,spanie
...no i bede miała noc:(

Posted

Nie wiem jak z dt na dziś i jutro.
DZwoniła do mnei znajoma, ze mają takiego włąśnie psiaka i że dziewczyna, która sie and nim politowałą zostła wyeksmitowana z domu (chyba chłopak sie nei zgodziła na następnego psa). czy jeszcze tej nocy zostanei u niej? Nie wiem.

To nie ejst pies bezposrednio pod moją opieką dlatego tak mało wiem. Ale z hotelem będzie cieżko bo wiem, że zdiewczyny które sie nim zajmuja maja sporo wydatków.Zanim sie nazbiera deklaracji, zanim pojedzie .... :(

Tez bede maiła taką noc:(

Posted

dziewczyny , spokojnie, ten piesek wychudzony jest bezpieczny , ma go u siebie dziewczyna która ma już kilka psów , ale on musi być leczony i jest już a jest jeszcze szczeniak którego jutro przywiozą do mojej mamy do Środy Śl. bo z tą ilością ta dziewczyna sobie nie radzi
zrobimy szczeniakowi zdjęciaa i szukamy domu

Posted

to dobrze, ze chociaż z tym szczeniaczkiem odciązenie bedzie.
Szczenior szybko domek znajdzie, gorzej tamta bida ... ach:(
Jak bedzie cos wiadomo to moze mu watek zaloze na dogo bo te dziewczyny chyba na dogo nei działają

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Ja moge podjechac do Dobrocina zawiezc rzeczy, ale w srode tak do 14.00

ok,bardzo dziekuje
poki mam boksia i slepaczki malo sie ruszam

Posted

PSIAKI Z KUDOWY POJECHALY DO SCHRONISKA W TARNOWSKICH GORACH -NIE DO PANI ELI Z MRUNIO...tez sie dowiedzialam w ostatniej chwili a przewozil je slynny hycel ,co dawal psy do Ligoty,Sz......ski ze Swiebodzic.

Posted

rubin37 napisał(a):
PSIAKI Z KUDOWY POJECHALY DO SCHRONISKA W TARNOWSKICH GORACH -NIE DO PANI ELI Z MRUNIO...tez sie dowiedzialam w ostatniej chwili a przewozil je slynny hycel ,co dawal psy do Ligoty,Sz......ski ze Swiebodzic.

HYCEL TAM ODDAJE PSY ,GDZIE MA PODPISANA UMOWE
do nas tez je przywozi
czy to znaczy ze On jest zlym człowiekiem?
czy to Ligota była złym schroniskiem ?
ja juz nieczego nie rozumiem

Posted

Moja prosba
wobec złosliwosci i roznych wycieczek słownych na pv pod moim adresem
umywam rece i nie działam juz na rzecz Dobrocina.
Przepraszam,kiedy byla pomoc potrzebna na cito
bylam pierwsza na lini frontu
Teraz kiedy jest masa sponsorow,ludzi pomagajacych i uczestniczących w codziennym zyciu psiaków
mowie wysiadka.
Zrobilam swoje,ale nie jestem chlopcem do bicia
jestem nerwus
nagadam sie aby za chwilke emocje opadly i ruszam dalej do boju
ale jestem juz za stara na rozgrywki...
ciotki kochane bede zawsze blisko z pomoca................
ZACZYNA BYC MAŁO CIEKAWIE,przepraszam

Posted

gizell4 , pamiętaj , że nie robisz tego dla ludzi , tylko zwierząt , nie wiem o co chodzi , ale myślę że nie powinnaś poddawać takim <klimatom>
zawsze znajdą się tacy ludzie
śledzę pomoc tytm psom i w miarę możliwości uczestniczę , i od początku cenię ciebie i to co robisz , więc nie dawaj się

Posted

kizimizi - ten włąśnie chudzielec jest już u mojej mamy
są granice ludzkiej podłości!
ale Max jest w dobrej formie , można szybko nawet w tekim stanie szukać mu domu , jest śliczny , ale cienia w radości
cały czas chce jeść!
on był całe życie na łańcuchu
może ktoś założy mu wątek , tp wyślę zdjęcia jak mi podacie maila na pv
piesek był u weta i jest zdrowy
młódy!!! ma ok. max 3 lata
podobmo przez tydzień baaaaaaaaaaardzo [rzytył u dziewczyn, a moja mama go na pewno utuczy

Posted

giselle4 napisał(a):
Ada,Ola ..ktora teraz bedzie jechała do Dobrocina
mam troche ubran dla Panow......
Pokerek podał przez Edytke:)

Pani Grażynko to mamy jutro przyjechać po te ubrania, czy jednak nieee...? Jesli tak to proszę napisać gdzie i o której (najlepiej by było tak miedzy 11.30 a 13.30) ...?

Posted

[quote name='giselle4']Moja prosba
Teraz kiedy jest masa sponsorow,ludzi pomagajacych i uczestniczących w codziennym zyciu psiaków
mowie wysiadka.
Zrobilam swoje,ale nie jestem chlopcem do bicia
jestem nerwus
nagadam sie aby za chwilke emocje opadly i ruszam dalej do boju
ale jestem juz za stara na rozgrywki...
ciotki kochane bede zawsze blisko z pomoca................
ZACZYNA BYC MAŁO CIEKAWIE,przepraszam

Ludzie to swinie- nie warto sie przejmowac... Najwazniejsze jest dobro zwierzakow, te porzucone bez takich ludzi jak Pani nie mają szans na lepsze jutro...

Posted

Giselle a kto CIę obrażał??????
przecież tak się starasz dla tych psiakóW!! jaki debil musiał CIę obrażać!! to jakieś chore!

.....:angryy::angryy::angryy:

Posted

to musi być jakiś wielki tchórz , jeżeli pisał PW, bo wie że robi świństwo i zostałby przez nas zakrzyczany.
gisellko , nie dawaj się , my jesteśmy z Tobą.

Posted

[quote name='giselle4']Moja prosba

niech Pani wymieni nick szanownego mądralińskiego to się z nim inaczej porozmawia :mad::mad:

Posted

adkaaaaa5 napisał(a):
Pani Grażynko to mamy jutro przyjechać po te ubrania, czy jednak nieee...? Jesli tak to proszę napisać gdzie i o której (najlepiej by było tak miedzy 11.30 a 13.30) ...?

nic sie nie zmieniło
adke ,mam Pania ktora przyjedzie zobaczyc Baby około 11,30
to albo przed albo koło 12,30 jak Ci pasuje...
musze umyc jej pysia i uczesac paniene.....i ubrac sweterk:loveu::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...