Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadal oferuję :-)
Tylko w mieście będę jutro krótko. Jak i gdzie możemy się zjechać? Jadę do weta z Walentyną, około południa, na Oporów. Chętnie przekażę trochę ciuchów, butów...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie się dzisiaj rano jednak nie udało tych rzeczy naszykować, za późno wstałam, a muszę poszperać na strychu.
Tak więc bardzo dzięki, ale nie przekażę rzeczy Adamowi.

Natomiast Przemek był tam dzisiaj, widział niufa i będziemy się starali go stamtąd zabrać, więc sami zawieziemy też te rzeczy.
Pilnie szukamy jakiegoś tymczasu, musimy doprowadzić chłopaka do porządku, w strasznym jest stanie i będziemy szukać domku.

Posted

Podobno jest tam rok. Pracownik mówił, że rok temu złapał go w lesie, trzy dni go ganiał, aż w końcu dał mu jedzenie z sedalinem i na rękach przyniósł od schronu. To chyba ten dobry pracownik, bo pies się go nie bał, bawił się z nim.
Szkoda, bo ten rok psiak ma zmarnowany, jest przestraszony, w koszmarnym stanie, a to młody psiak, mógł już dawno być w dobrym domku gdybyśmy tylko wiedzieli :-(
Mam nadzieję, że teraz też się uda szybko mu pomóc, chociaż będzie ciężko bo mamy Walentynę.

Wczoraj podobno w tv pokazywali Dobrocin i niufka i benka - wet mi dzisiaj powiedział.

Posted

Fundacja Mrunio zabiera wszystkie psy z Kudowy
co znaczy ze gmina zaplacila za kazdego psa jeszcze raz....ile moge napisac jak ktos chce.
Szkoda ze musi od nas isc kasztanowa amstaffeczka,dzisiaj pozegnalam się z nia
niech tylko znajda Tobie malutka dobry domek.Smutno mi......
szkoda mi Sawy.....:(

Ola i Gosia oraz Adkaa ...jak przyjedziecie z Dobrocina napiszcie co i jak......
czy juz psiaki z Kudowy zabrane?
czy wszystko ok?
i ogolnie......

Posted

zabiera z Kudowy czy DO Kudowy? z Dobrocina? coś nie mogę pojąć.
Czy rzeczy dla panów nadal potrzebne, bo mam naszykowane, ale Adam G. nie odezwał się.

Posted

Od mojej ostatniej wizyty, która była na poczatku lutego duzo sie poprawilo. Psiaki miały dzisiaj wode, suche jedzenie i slome w boksach. Czy psiaki z Kudowy zostały zabrane to nie wiem, trzeba pytać Oli, bo ja sie nie orientuje, które to psiaki. Porobiłam troche zdjęć m.in sharpeia, bernardynka, niufka i innych. Ciężko wszystkie wrzucic na dogo. wstawiam link do zdjęć: http://www.flickr.com/photos/adkaaaaa tutaj są zdjęcia, które dzisiaj zrobiłam. Pan, który tam pomaga zgodził się wyciagnąc z boksu tylko jednego psa, któremu wczesniej chyba zdjecie nie było robione, bo nie miał za bardzo czasu. Wiem, że w tym czasie co my byłysmy przyjechał sponsor, ale nie wiem co on chce zasponsorować :) zawiozłysmy troche ubran, butów, jedzenie dla pracowników i dla psów.

Posted

Poker napisał(a):
zabiera z Kudowy czy DO Kudowy? z Dobrocina? coś nie mogę pojąć.
Czy rzeczy dla panów nadal potrzebne, bo mam naszykowane, ale Adam G. nie odezwał się.

wszystkie psiaki odlowione na terenie kudowy a
znajdujące sie w Dobrocinie
jeden u nas
zabiera pod Kudowe:)
potrzebne nadal wszystko

Posted

teraz rozumiem
Adam G. się nie odezwał wczoraj, czy ktoś ma telefon do niego ?
giselle4, to może ja podam sweter z nim? szkoda forsy na pocztę.

Posted

Poker napisał(a):
teraz rozumiem

suuuper by bylo
tylko podaj konto to przeleje grosz i bardzo dziekuje.....

Posted

Poker napisał(a):
teraz rozumiem

suuuper by bylo

Posted

Poker napisał(a):
teraz rozumiem

suuuper by bylo

Posted

Jest mi bardzo przykro za zaistaniała dzisiaj sytuacje
demi ,zatelefonowala aby pomoc Pani S...przy jamniku z paralizem,
jako ze dzisiaj tez mam na głowie 3 chore psiaki
i schronisko i weta...
poprosiłam wroobelterorystke i Ola sie zgodziła
wyjsc ze szkoly zabrac psiaka dostarczyc do weta i zawiezc po doagnozie i lakach do Dobrocina.....
Kiedy juz ustaliłam z wetem ze to ja oplace wszystko,kiedy Ola pojechała
...dopiero wtedy zatelefonowal dok.Bas...ski i zapytał mnie czy to nie o tego czasem chodzi jamnika ktory był koło 9,30 z Panai S i zu jest dawno po wszystkim,
zatelefonowałam wsciekla do Pani ...............i okazalo sie ze owszem
Pani S sama przywiozła psiaka i saam opłaciła i sama odjechala do kliniki do WROCKA MIMO ZE WET NIE UWAZAŁ TEGO ZA KONIECZNE KIEDY JUZ PODAŁ LEKI/
przepraszam Olu,myslalam ze wyjdzie inaczej i ze nasza pomoc jest bardzo potrzebna
okazuje sie ze kazdy da sobie rade przycisnięty do muru
..i niech tak zostanie
Cala akcja byla do zupy.....

Posted

dziewczyny jest pilna sprawa. We wrocku jest pies ktory na cito potrzebuje ds. Wlasnie został zabrany od jakiegoś chlopa i nie am co z nim zrobic. jest wyglodzony i odwodniony,w schronire nie przeżyje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...