fiorsteinbock Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Juz szukam cioteczek od sharpków. i Niufka wysylam.
kizimizi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 wielka, puchata, szalona duża, szorstkowłosa, bardzo przyjazna: puchaty szczekacz, średniej wielkości: szotstkowłosa, mała suczka, trochę bojaźliwa, mieszka w budynku, ma cieplej i wychodzi na spacery: te kudłacze wysłąć do Leni na watek kudłaczy w potrzebie. warto je tam umieścić.
Porta Nigra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jestem. Dzięki! Śledziłam wątek i się cieszyłam, że niufka tam nie było :-(, a teraz on :-( Wiecie o nim coś więcej? Płeć, zachowanie, wiek? Stosunek do innych zwierząt ? Na pewno możemy go poogłaszać, ale o tymczas będzie ciężko. My wszyscy zapsieni, u mnie teraz niufka z mojego podpisu, która jest bardzo chora. Ale coś powalczymy. Jutro się odezwę. Mam jekieś męskie ciuchy, buty, gdyby ktoś mógł to zawieźć to chętnie przekażę we Wrocławiu.
fiorsteinbock Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Cholerka - wczoraj bylam we Wroclawiu, teraz raczej niepredko :( Porta, wiecej info o psach jest na drugim watku. Wstawie tam zdjecie i zapytam o niego, czy cos wiedza.
AdamG. Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja mogę przekazać suchą karmę, zmieszana purina proplan i eukanuba dla onków. Dolly jakoś nie przepada za tymi karmami i wsuwa royala, którego jej dostarczyłem. Tamte wymieszałem, żeby jakoś ją przechytrzyć ale niestety nie udało się i nawet na nią nie patrzy. W sumie jest ok 5-6 kg karmy w dwóch workach. Nie chcę jej wyrzucać, a szkoda żeby leżała jak inne bidy głodują. A gatunkowo karma jest bardzo dobra :)
wroobelterrorystka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Porta Nigra napisał(a): Wiecie o nim coś więcej? Płeć, zachowanie, wiek? Stosunek do innych zwierząt ? to jest pies, przecież napisałam :) był w klatce ze swoją koleżanką, był w niej zakochany, a kiedy poszła do adopcji stał się agresywny, moim zdaniem to ten pies popada w depresję, bo cały czas stał w jednej pozycji ze spuszczoną głową, zupełnie nieobecny..
fiorsteinbock Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Porta pyta o niufka :) nie SP Sharpek ma juz watek na molosach, moze stamtad przyjdzie dla niego pomoc. Wroobelku, na drugim watku dobrocinskim pytaja czy ktos moglby z DDZ pojechac, porobic wiecej zdjec - do ogloszen. Mozesz wspomoc aparatem?
giselle4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Beniu przywieziony w nocy przez pana i zostawiony jest troche rozgoryczony i zły...ale nasz Bernisek tez ma taka latke a to wielki mis...... Szmaty jakies zawieziemy,Adamie dziekujemy moze demi by wzieła karme od Ciebie...ja ostatnio nie jestem we Wrocku..... Mari23 Twoja suczka jest....i trzeba ją juz zabrac..... napisz czy juz wszystko masz obdagane w domu jezeli tak to moge ja zabrac i pare dni przechowac.. . jeszcze 2 sucz trzeba zabrac na cito.....szukam miejsca dla nich Edytka,trzeba ładnych fotek...sorry ja wiem ze Karolinka jeszcze malutka ale na godzinke moze Krzys by posiedział z nia...fotki jak Ty zrobisz,Takie to wiesz.. Ola tez pewnie by znalazła czas....
adkaaaaa5 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja sie zaoferowalam zdjecia porobic tylko przydalaby sie jakas osoba, ktora by z nami pojechala. Pisalam do Demi- Kikou napisala, zeby do niej napisac, bo ona zajmuje sie ta sprawa i ona napisze kiedy, co i jak, wiec napisalam. Demi ma sie ze mna skontaktowac dzisiaj albo jutro. Tylko wlasnie potrzebna jest osoba, która by z nami pojechala, bo nie wiem czy zezwola nam zdjecia robic.
adkaaaaa5 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja sie zaoferowalam zdjecia porobic tylko przydalaby sie jakas osoba, ktora by z nami pojechala. Pisalam do Demi- Kikou napisala, zeby do niej napisac, bo ona zajmuje sie ta sprawa i ona napisze kiedy, co i jak, wiec napisalam. Demi ma sie ze mna skontaktowac dzisiaj albo jutro. Tylko wlasnie potrzebna jest osoba, która by ze mna pojechala, bo nie wiem czy zezwola mi zdjecia robic.
fiorsteinbock Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Grazynko, tylko w tygodniu odpada, bo Krzysztof w pracy i tu jest problem. Weekend jak najbardziej. Moze z Ada podjedz, znajdziesz chwile? Wysylam PW :)
Porta Nigra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Baaardzo poproszę o więcej zdjęć i informacji o niufku. Poogaszamy go gdzi się da. Na drugim wątku też nie widziałam nic o nim, ale może przeoczyłam bo od tygodnia żyję głównie Walentyną.
xmartix Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 nie wiemy nic o tej niufce... nie wiem pod który numer podchodzi... może jest nowa?? bo Demi mówi że jej nie kojarzy... psy mają od jakiegoś czasu wodę bo policja jest tam codziennie... więc to nie dobra wola pracowników, chociaż chwała temu jednemu za to że się stara... wątpliłabym w to czy im gotują bo sami dla siebie nie mają... jak weźmiecie jakieś psy dajcie znać żeby nam się burdel nie zrobił... dzięki w ogóle :)
rubin37 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):ja sie zaoferowalam zdjecia porobic tylko przydalaby sie jakas osoba, ktora by z nami pojechala. Pisalam do Demi- Kikou napisala, zeby do niej napisac, bo ona zajmuje sie ta sprawa i ona napisze kiedy, co i jak, wiec napisalam. Demi ma sie ze mna skontaktowac dzisiaj albo jutro. Tylko wlasnie potrzebna jest osoba, która by ze mna pojechala, bo nie wiem czy zezwola mi zdjecia robic. nie wiem dlaczego wy sie tak boicie? kazdy kto chce pomóc jest mile widziany a pan S.juz tydzien sie nie pokazuje,tylko on stwarzal problemy a jak go nie ma to zdjecia mozna cykac do woli,nikt nikogo nie wygania..co niektorzy wyolbrzymiaja sytuacje
giselle4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 rubin37 napisał(a):nie wiem dlaczego wy sie tak boicie? kazdy kto chce pomóc jest mile widziany a pan S.juz tydzien sie nie pokazuje,tylko on stwarzal problemy a jak go nie ma to zdjecia mozna cykac do woli,nikt nikogo nie wygania..co niektorzy wyolbrzymiaja sytuacje Ok rubin wiem ze mozna tylko nie chcemy przeszkadzac bo i karmienie i zawsze to jednak odrywanie pracownikow od najwazniejszego...karmienia. Przyjedziemy i cos pomozemy adkaaa ,ja moge jutro nie moge dzisiaj i we srode...
giselle4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Teraz dziewczyny koszule ,swetry,spodnie, buty,kombinezony kurtki wszystko z czego wyrosli Wasi faceci czyst ,poskładane zbieramy... prosze jeszcze o 2-3 smyczki.....
AngelikaXD Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jezu, ta suczka jak moja Avia :-( http://img39.imageshack.us/img39/4543/1016593.th.jpg
wroobelterrorystka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):ja sie zaoferowalam zdjecia porobic tylko przydalaby sie jakas osoba, ktora by z nami pojechala. Pisalam do Demi- Kikou napisala, zeby do niej napisac, bo ona zajmuje sie ta sprawa i ona napisze kiedy, co i jak, wiec napisalam. Demi ma sie ze mna skontaktowac dzisiaj albo jutro. Tylko wlasnie potrzebna jest osoba, która by ze mna pojechala, bo nie wiem czy zezwola mi zdjecia robic. Ada, ja jade w tygodniu, możesz jechac ze mną :)
wroobelterrorystka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):ja sie zaoferowalam zdjecia porobic tylko przydalaby sie jakas osoba, ktora by z nami pojechala. Pisalam do Demi- Kikou napisala, zeby do niej napisac, bo ona zajmuje sie ta sprawa i ona napisze kiedy, co i jak, wiec napisalam. Demi ma sie ze mna skontaktowac dzisiaj albo jutro. Tylko wlasnie potrzebna jest osoba, która by ze mna pojechala, bo nie wiem czy zezwola mi zdjecia robic. Ada, ja jade w tygodniu, możesz jechac ze mną :)
adkaaaaa5 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mozemy jechac jutro :) Tylko tak po 13 albo pozniej. O ktorej Pani ma czas? wroobelterrorystka masz czas jutro? Mozemy podjechac po Was gdzies w DDZ i pojedziemy do Dobrocina probimy jakies ladne foty do ogloszen. Napiszcie na PW zeby watku nie zasmiecac
adkaaaaa5 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 rubin37 napisał(a):nie wiem dlaczego wy sie tak boicie? kazdy kto chce pomóc jest mile widziany a pan S.juz tydzien sie nie pokazuje,tylko on stwarzal problemy a jak go nie ma to zdjecia mozna cykac do woli,nikt nikogo nie wygania..co niektorzy wyolbrzymiaja sytuacje nikt sie nie boi... jego "pracownicy" tez stwarzali problemy jeszcze nie dawno, bylam i widzialam- ale fakt bylo to jakos na poczatku lutego. A sama raczej nie dam rady wyprowadzic psa z boksu i jeszcze zrobic mu ladne zdjecie, a pracownicy wiecznie zajeci, wiec przyda sie ktos kto pojedzie tam ze mna i jakos nie ma problemu, bo sa chetne osoby, ktore chca jechac.
Poker Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a jacy są duzi ci panowie, tak mniej więcej? szczupli , przy kości ? 170 czy 190 cm? starsi , młodzi?
giselle4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Poker napisał(a):a jacy są duzi ci panowie, tak mniej więcej? szczupli , przy kości ? 170 czy 190 cm? starsi , młodzi? Poker,mlodzi ,raczej szczupli i juz wiem ze buty rozmiar-41,42 170 i wiecej
Porta Nigra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 W środę nasz Prezes może podjechać do Dobrocina zobaczyć niufka i dowiedzieć się coś więcej :-)
Recommended Posts