Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iiwka']A gdzie te wszystkie pieski są ?zostały w Dobrocinie ? czy gdzie indziej pojecały.[/QUOTE]

zostaly w Dobrocinie
bo gminy sie kłoca ktore są ich
a ktore nie
nooo i nikt nie chce płacic nastepny raz:(

Posted

"Pan dostał 4 zarzuty i juz sie nie martwi bo siedzi"

Kochana, w wiezieniu siedzi? o co chodzi?
Mam na aucie worki z otrebami, kupie po drodze worek karmy. Sasiad jezdzi do Wloch, myslalam, zeby kupil najtansza oliwe z oliwek - ceny sa nieporownywalnie nizsze - kilka butelek i podawac im do jedzonka, chociaz tym w Azylu! Wet B...ski kazal mojej suczce dawac, wymienial tluszcze i kwasy potrzebne dla psiakow. Porownywalne pewnie do tranu a taniej nas wyniesie.

Posted

O matko święta!!! brak mi słów :( Jakie ona piękne a jakie zabiedzone! tego właściciela powinni głodzić i wrzucić go do celi z innymi groznymi niech poczuje na skorze jak to jest ;( straszne..

Posted

wpłacę 50 zł na te bidy, tylko zanim pieniądze znajdą się na koncie , to one będą głodne
A gdzie ta mordownia jest?

Posted

Giselle, ta amstaffka jest w Dobrocinie? Czy trafiła do Waszego schroniska?

Na stronie przytuliska widzę rottki. Może fundacje rottkowe poprosić o pomoc w aspekcie rottków.
Mogę ogłosić u nas na stronie apel o pomoc np. w postaci karmy. Tylko pytanie na jaki adres słać karmę?

Ja to bym zmieniła tak prawo, aby zajmować schronisko "zbieraczom", "mordownią" do czasu aż wszystkie psy nie znajdą domów bądź bezpiecznych azylów. Wtedy chociaż człowiek by organizował pomoc na spokojnie, a nie bał się np. o los 70 psów pozostawionych "gdzieś" i potrzebujących pomocy na szybko.

Może Straż dla Zwierząt oraz np. Fundacja Emir dadzą radę pomóc jakkolwiek, choćby doświadczeniem co tu zrobić.

Posted

Poker - "Pensjonat" w Dobrocinie, jakies 10km od Dzierzoniowa.
Doddy - astka jest juz w Azylu, bezpieczna.
Porobimy odebranym psom zdjecia i wrzucimy na watek. Ciekawe co dalej bedzie z pozostalymi 70! Kiedy gminy skoncza sie kłocic a przejmowac losem zwierzat!

Posted

[quote name='Poker']wpłacę 50 zł na te bidy, tylko zanim pieniądze znajdą się na koncie , to one będą głodne
A gdzie ta mordownia jest?[/QUOTE]

Poker..wydamy ze swoich zapasow
swoje pozniej uzupełnimy
Dziekuje

Posted

[quote name='_ogonek_']giselko, nasz schron powiedział że 2 na cito można wziąc, ale czekali nikt nie przyjechał.

Może założyć im oddzielne wątki?[/QUOTE]

ogon nku,bez powiatowego nikt nie wezmie ani pol psa...takie procedury

Posted

[quote name='doddy']Giselle, ta amstaffka jest w Dobrocinie? Czy trafiła do Waszego schroniska?

Na stronie przytuliska widzę rottki. Może fundacje rottkowe poprosić o pomoc w aspekcie rottków.
Mogę ogłosić u nas na stronie apel o pomoc np. w postaci karmy. Tylko pytanie na jaki adres słać karmę?

Ja to bym zmieniła tak prawo, aby zajmować schronisko "zbieraczom", "mordownią" do czasu aż wszystkie psy nie znajdą domów bądź bezpiecznych azylów. Wtedy chociaż człowiek by organizował pomoc na spokojnie, a nie bał się np. o los 70 psów pozostawionych "gdzieś" i potrzebujących pomocy na szybko.

Może Straż dla Zwierząt oraz np. Fundacja Emir dadzą radę pomóc jakkolwiek, choćby doświadczeniem co tu zrobić.[/QUOTE]

psy ktore zamiescila
sa u nas...pod opieka weta i pracownikow o nie juz sie nie martwimy...
Tam zostało około 70 psów i przez sobote ,niedziele i poniedziałek
poki nie badzie decyzji co dalej
trzeba je nakarmic...
Ze swoich zapasow wyciagniemy ile sie da aby je nakarmic
ale pozniej trzeba te zapasy uzupełnic...
moja prosba kazdy niech dac co moze
kase..karme,ryz,puszke czy makaron....potrzebne jest jedzenie....
Juz pisalam do dziewczyn ze Strazy dla zwierzat....moze pomoga...
ale w poniedzialek do juz musztarda po obiedzie
Beda fotki z dzisiejszego karmienia
prosze nie zapominajcieo tych psach....
Ich Pan ma z czego chudnąc.....150kg zywej wagi...one juz nie:(

Posted

o 8 rano wyjechal samochod z karma sucha,makaronem ,ryzem,puszkami i miesem
zobaczycie załadowane auto
niestety ale fotek nikt nie pozwolił zrobic z karmienia......
Jest tam zona wlasciciela i dwaj mhhh pracownicy
tylko lodowki puste.....
ale my mamy czyste sumienia jedzenie zawiezione.....
bedą nakarmione i napojone.....
tyle mozemy zrobic.......
W poniedziałek [jak juz Panowie w gminach ustala co i jak] pewnie zostana porozwozone po schronisklach okolicznych....mysle ze kazdy przyjmie ile bedzie mogl i nikt nie odmowi pomocy......

Posted

[quote name='kamilawa']Podnoszę i raz jeszcze zapraszam na bazarek.
Rozsyłam PW z zaproszeniami, mam nadzieję, że ciotki zajrzą.[/QUOTE]

Dziekuje,wiem z eciotki pomogą
Dzisiaj fiorsteinbock przywiozła sucha i puszki
dzieki wielkie [sama nie napisze]

Posted

[quote name='kamilawa']Podnoszę i raz jeszcze zapraszam na bazarek.
Rozsyłam PW z zaproszeniami, mam nadzieję, że ciotki zajrzą.[/QUOTE]

Dziekuje,wiem ze ciotki pomogą
Dzisiaj fiorsteinbock przywiozła sucha i puszki
dzieki wielkie [sama nie napisze]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...