Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze mało się nażarł na krzywdzie pso jeszcze je z karmy darowanej ograbia
smutne jak nisko potrafią upasc niektorzy
[quote name='giselle4']

Prosba Pani S.....prosze o oddawanie koarmy do jej rąk
gdzyz jest przechwytywana i składowana przez ludzi Pana S..... i PSIAKI JEJ NIE DOSTAJA .....to po pierwsze primo

nastepna sprawa ,Pani S ...potrzebuje paru smyczek
niema czym łapac psiaki i przyprowadzac do potencjalnych adoptujących.....
Moz e macie na zbyciu,top prosze przyslicie na moj adres czy schroniska wDzierzoniowie aby nie trafiły znowu w niepowołane rece.
wszystko mnie zatrwaza jak czytam

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
Podjade w sobote,bo to wszystko sie rozłazi....

Gisellko, trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo....

Posted

[quote name='wieso']Gisellko, trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo....
najgorsze ze jest ze pod osłona nocy pan S dalej zwozi tych biedakow do siebie
my zabieramy,szukamy miejsc ,pieniedzy,lekarzy a pan S NAM DZIELNIE POMAGA.....
bez mordopicia tego nie rozbierosz.....

Posted

i w dyby.....

Asiu ,dziekuje za telefon
nawiazałam kontakt z Pania Katarzyna
ktora na swoim terenie bedzie oglaszac psy z Dobrocina w gazecie lokalnej...pierwsze 4 poszły po poludniu
zaraz wysle nastepne 4...ludzi chca pomagac...tylko trzeba im pomoc.
Kobieta tez zapytała czy 3-4 psoakach pomogła bym w transporcie...odpowiedziałam ze zawsze
Jak bedza chetne osoby znajde transport......

Posted

[quote name='giselle4']najgorsze ze jest ze pod osłona nocy pan S dalej zwozi tych biedakow do siebie
my zabieramy,szukamy miejsc ,pieniedzy,lekarzy a pan S NAM DZIELNIE POMAGA.....
bez mordopicia tego nie rozbierosz.....

Masz rację Gisellko. Jak to zwozi do siebie ? Gdzie ?

Posted

dopóki ktoś nie zawiadomi urzędów nadzorczych o konieczności kontroli, i gmin o konieczności wystąpienia do pana s. o zwrot niewłąściwie rozdysponowanych środków piblicznych nic się nie zmieni
ponieważ już wiem ,ze nie zrobi tego fundacja która wyparła sie swoich członków czekałam na inhfo i dzisiaj już wiem że osoba prywatna też może to zrobic , postaram się jak starczy mi czasu z robić ro jutro

Posted

aa to wie Demi najlepiej (nie wiem czy nie śpi teraz ;/) i chyba Ty gisellko wiesz, ja wiem mniej więcej.. i czy to z Panem S współpracuje.. czy nie z dwoma innymi osobami... bo taki manewr jest z tego co wiem..

Posted

obiecałam wpłacić parę zł chociaż ale zapomniałam poprosić o pw z danymi, co niniejszym czynię ;) ... dopiero teraz tu mi się udało wejść.

Posted

[quote name='giselle4']
nastepna sprawa ,Pani S ...potrzebuje paru smyczek
nie ma czym łapac psiaki i przyprowadzac do potencjalnych adoptujących.....

poszukam czegoś, moze chociaż jedną znajdę ;)
w sobotę (jak wyzdrowieję) jade tam znowu, jedzie Pani z nami ?:)

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
poszukam czegoś, moze chociaż jedną znajdę ;)
w sobotę (jak wyzdrowieję) jade tam znowu, jedzie Pani z nami ?:)

jade kochana ...jade

Posted

APEL......
Prosze nie zawodzic i nie wysylac karmy do DOBROCINA..
GDYZ KIEDY PRZEDSTAWICIELE GMIN PRZYJEZDZAJA
I WIDZA ZE KARMA LEZY DLA PSIAKÓW
maja węza w kieszeni i jak do tej pory nie kupili
ba
nie zaoferowali nawet kupna,mimo ze jak mowia maja na to pieniądze......
Wiec prosba
kazdy grosz jaki mamy przeznaczmy na psiaki juz wyciągnięte
lub na te krore jeszcze mamy zamiar zabrac.......

------------------------------------
Dzisiaj pan S pochwaliła sie wetowi ktory przyjechał do psa ze zostaly najładniejsze psy i
zabierze je do siebie
poniewaz otwiera nowy pensjonat w ....Marcinowicach

------------------------------------
Smyczki sa potrzebne ,wiec cos zawieziemy
dalej pomagamy psiakom robiąc ogloszenia i wozac do domku
Poki nie bedziemy pewni ze juz sa bezpieczne
moje pytanie
...czy pozwolimy panu S zabrac psiaki aby dalej je męczył?
:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
I PYTANIE DO GMIN
do kogo telefonowali w sprawie wolnych miejsc w schroniskach na zabranie dobrociniakowo?

....do zadnego schroniska...:shake:

Posted

ewidencja psów tych które tam są może byłaby potrzebna żeby miec wgląd co sie z nimi dzieja
myślę że trzeba do każdej gminy napisać jakie środki podjęły w tej sprawie i że powinni się zwrócic o zwrot środków niewłaściwie rozdysponowanym , nie wiem czy ktoś to zrobił -TOZ , ?

Posted

Tragedia... Mial dostac zakaz zwozenia psów i co... :( uratujemy psy z Dobrocina a za pare miesiecy to samo bedzie w Marcinowicach ;( Mam wrazenie, ze Ci ludzie pracujacy w gminach sa niedorozwinieci... jak mozna byc tak zimnym czlowiekiem... bez uczuc... W gminie nie ma zadnych ludzi, ktorzy kochaja zwierzeta? Szok... Kiedy on ten wyrok dostanie?;/ Za znecanie sie nad zona i tymi "opiekunami" tez nic nie dostanie? Bo jak widac sprawa cierpiacych zwierzat nikogo nie obchodzi :( ;( Skarbowka powinna nalozyc na niego kare jesli nie odprowadzal podatkow od dzialalnosci (jesli nie odprowadzal). I skoro juz wiadomo, ze chce zalozyc taka umieralnie w Marcinowicach trzeba to naglosnic. Zadzwonic do tamtejszej gminy, zeby nie podpisywali zadnych umow z tym dziadem;/ nie zawozili tam psow. Tylko psy od razu do prawdziwych schronisk... Rece opadaja :(

Posted

czerda napisał(a):
gminy muszą mieć jakąś alternatywę 0żeby podpisac nową umowę z kims innym

niby musza ale jesli wiedza o stanie obecnym tej mordowni to chyba kontynuowanie umow nie jest zgodne z prawem

Posted

Wiecie co ja oszaleję co za człowiek. Ostatnio był w Wiadomościach Świdnickich artykuł o nim i jego "pensjonacie". Czy z tymi Marcinowicami to informacja sprawdzona ? Jeśli tak to poproszę aby ponownie zainteresowali się tą sprawą.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...