Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chce dzisiaj napisac o ludziach ktorzy działaja anonimowo i z potrzeby serca...
Pan ktory zobaczyl ze psy marną w boksach i sypie im snieg na łebki ...przywiozł wielkie niebieskie plandeki do przykrycia od sniegu i wiatru.
Jesten z Panow obiecala 2,5 tony karmy ze dowiezie w tym tygodniu,
ludzier przywoza koce i karme,zabieraja psiaka jak maja gdzie jego umiescic albo
zabieraja swojego bo zobaczyli w Tv
nie ma ludzi obojetnych ....

Posted

Ciekawa jestem ilu ludzi odnalazło tam swoje psy , i skąd się tam wzięły , ?
Wiecie o co mi chodzi , czy <przypadkiem>psy nie zostały zawiezione bez powodu? Bo coś podejrzewam , że tak a jeśli , ...

Posted

kto nad tym ma oko ? kto teraz to kontroluje, co z ewidencją psów , wiem że na pewno demi się tym też zajmuje ale przecież nie ma jej tam stale , poza tym nikt nie odpowiada na moje prośby żeby ustalic czy jakieś psy jadą do Obornik i Żródeł , proszę w tym celu zobaczcie tez na moje wpisy z drugiego wątku i dajcie znać

Posted

czerda napisał(a):
kto nad tym ma oko ? kto teraz to kontroluje, co z ewidencją psów , wiem że na pewno demi się tym też zajmuje ale przecież nie ma jej tam stale , poza tym nikt nie odpowiada na moje prośby żeby ustalic czy jakieś psy jadą do Obornik i Żródeł , proszę w tym celu zobaczcie tez na moje wpisy z drugiego wątku i dajcie znać

ok czerdo,zaraz tam polece

Posted

[quote name='kizimizi']ok juz szukam. Pisalam an swidnickim wal nikt nei odpowiedział a to dosc pilna sprawa.
To jeszcze raz powtórzę:
szukam na wizyte przedadopcyjną w Kurkowie.
Hej ja mogę tak jak mówiłam ale najwczesniej w sobotę, w tygodniu nie dam rady. Chyba, że coś się zmieni to dam znać.

Posted

ja mam prośbę żeby nie utożsamiać mnie od tej chwili ,z fundacją for animals -ponieważ dostałam włąśnie wiadomość od prezesa lub prezeski <bo nadal działają inkognito> , że fundacja NIE ZAJMUJE SIĘ SPRAWĄ ZWERZĄT Z DOBROCINA
no coments
p.s.
wydawało mi się że przez ostatnie 2 tyg cały wolny czas w imieniu pana dyrektora sie tym zajmowałam
chyba coś ze mną niedobrze skoro nie wiedziałam co robię
teraz mogę to robić , bez zmartwień , że nie wiem co robię ...

Posted

Czerdo wybrałam pieski do Obornik...
z Demi masz kontakt telefoniczny więc wiesz co ze spisem piesków Z Dorbocina i kontrolą tego, wiesz co z formalnościami...
o co chodzi ze Źródłami? bo Twój post na tamtym wątku jest nie zrozumiały do końca!

Posted

xmartix napisał(a):
co do zabieranych psów.... na razie wiadomo o 3-ch... tych zabranych przez osoby prywatne

ile juz tych peiskow z moim Pawelkie wziełyscie cioteczki?
bo chyab 4 wzieli własciciele..ale nei jestem pewna

Posted

podobno 2 wzięły właściciele... 1 został też zabrany (sprawdzić trzeba co i jak) a o 4 nie wiem... wiesz coś więcej giselle?...

całe info co i jak jest na tamtym wątku, tam na 1 stronie jest aktualne info ile poszło piesków..

Posted

xmartix napisał(a):
podobno 2 wzięły właściciele... 1 został też zabrany (sprawdzić trzeba co i jak) a o 4 nie wiem... wiesz coś więcej giselle?...

całe info co i jak jest na tamtym wątku, tam na 1 stronie jest aktualne info ile poszło piesków..

czytam tamten watek ,ostanio cos mowił Pan Darek jak byłam z wroobelterrorystka i GosiaP....ale tez moze sie pomylił...:(

Posted

Prosba Pani S.....prosze o oddawanie karmy do jej rąk
gdzyz jest przechwytywana i składowana przez ludzi Pana S..... i PSIAKI JEJ NIE DOSTAJA .....to po pierwsze primo

nastepna sprawa ,Pani S ...potrzebuje paru smyczek
nie ma czym łapac psiaki i przyprowadzac do potencjalnych adoptujących.....
Moz e macie na zbyciu,top prosze przyslicie na moj adres czy schroniska wDzierzoniowie aby nie trafiły znowu w niepowołane rece.
wszystko mnie zatrwaza jak czytam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...