fiorsteinbock Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Grazynko, pieski bedace w Azylu mozna juz oglaszac??
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 tak,juz oglaszamy...co maja siedziec za kratami dobek i misiek musza jeszcze zostac jeden za chudy drugi jeszcze leczony
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Chce dzisiaj napisac o ludziach ktorzy działaja anonimowo i z potrzeby serca... Pan ktory zobaczyl ze psy marną w boksach i sypie im snieg na łebki ...przywiozł wielkie niebieskie plandeki do przykrycia od sniegu i wiatru. Jesten z Panow obiecala 2,5 tony karmy ze dowiezie w tym tygodniu, ludzier przywoza koce i karme,zabieraja psiaka jak maja gdzie jego umiescic albo zabieraja swojego bo zobaczyli w Tv nie ma ludzi obojetnych ....
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 TO WZRUSZAJĄCE , ZNÓW MOGĘ ZACYTOWAĆ dalajlamę <JUŻ SAMA GOTOWOŚĆ BY PRZYJRZEĆ SIĘ CIERPIENIU PRZEMIENIA PIEKŁO W NIEBO>
kizimizi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 no na prawde Gisselko aż dziwi to co piszesz. dobrze że tacy ludzie jeszcze są
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ciekawa jestem ilu ludzi odnalazło tam swoje psy , i skąd się tam wzięły , ? Wiecie o co mi chodzi , czy <przypadkiem>psy nie zostały zawiezione bez powodu? Bo coś podejrzewam , że tak a jeśli , ...
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kto nad tym ma oko ? kto teraz to kontroluje, co z ewidencją psów , wiem że na pewno demi się tym też zajmuje ale przecież nie ma jej tam stale , poza tym nikt nie odpowiada na moje prośby żeby ustalic czy jakieś psy jadą do Obornik i Żródeł , proszę w tym celu zobaczcie tez na moje wpisy z drugiego wątku i dajcie znać
giselle4 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 czerda napisał(a):kto nad tym ma oko ? kto teraz to kontroluje, co z ewidencją psów , wiem że na pewno demi się tym też zajmuje ale przecież nie ma jej tam stale , poza tym nikt nie odpowiada na moje prośby żeby ustalic czy jakieś psy jadą do Obornik i Żródeł , proszę w tym celu zobaczcie tez na moje wpisy z drugiego wątku i dajcie znać ok czerdo,zaraz tam polece
Asia76 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='kizimizi']ok juz szukam. Pisalam an swidnickim wal nikt nei odpowiedział a to dosc pilna sprawa. To jeszcze raz powtórzę: szukam na wizyte przedadopcyjną w Kurkowie. Hej ja mogę tak jak mówiłam ale najwczesniej w sobotę, w tygodniu nie dam rady. Chyba, że coś się zmieni to dam znać.
fiorsteinbock Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Asiu, a mozesz napisac na PW do kizimizi i z nia juz dograc szczegoly? Bo ja nie bardzo sie orientuje a nie wiem czy tu, na watek kizimi jeszcze zaglada :) Dzieki, ze pomozesz!
kora78 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 odpiszę do Asi na om. wizyta już niepotrzebna. Oskar znalazł już dom ze schronu
czerda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mam prośbę żeby nie utożsamiać mnie od tej chwili ,z fundacją for animals -ponieważ dostałam włąśnie wiadomość od prezesa lub prezeski <bo nadal działają inkognito> , że fundacja NIE ZAJMUJE SIĘ SPRAWĄ ZWERZĄT Z DOBROCINA no coments p.s. wydawało mi się że przez ostatnie 2 tyg cały wolny czas w imieniu pana dyrektora sie tym zajmowałam chyba coś ze mną niedobrze skoro nie wiedziałam co robię teraz mogę to robić , bez zmartwień , że nie wiem co robię ...
fiorsteinbock Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A te pieski zabrane do Obornik nie byly pod skrzydlami Fundacji?
xmartix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czerdo wybrałam pieski do Obornik... z Demi masz kontakt telefoniczny więc wiesz co ze spisem piesków Z Dorbocina i kontrolą tego, wiesz co z formalnościami... o co chodzi ze Źródłami? bo Twój post na tamtym wątku jest nie zrozumiały do końca!
xmartix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 co do zabieranych psów.... na razie wiadomo o 3-ch... tych zabranych przez osoby prywatne
giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 xmartix napisał(a):co do zabieranych psów.... na razie wiadomo o 3-ch... tych zabranych przez osoby prywatne ile juz tych peiskow z moim Pawelkie wziełyscie cioteczki? bo chyab 4 wzieli własciciele..ale nei jestem pewna
xmartix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 podobno 2 wzięły właściciele... 1 został też zabrany (sprawdzić trzeba co i jak) a o 4 nie wiem... wiesz coś więcej giselle?... całe info co i jak jest na tamtym wątku, tam na 1 stronie jest aktualne info ile poszło piesków..
giselle4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 xmartix napisał(a):podobno 2 wzięły właściciele... 1 został też zabrany (sprawdzić trzeba co i jak) a o 4 nie wiem... wiesz coś więcej giselle?... całe info co i jak jest na tamtym wątku, tam na 1 stronie jest aktualne info ile poszło piesków.. czytam tamten watek ,ostanio cos mowił Pan Darek jak byłam z wroobelterrorystka i GosiaP....ale tez moze sie pomylił...:(
xmartix Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ja myślę że coś zaczyna się tam dziać złego.. będzie to sprawdzone
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Prosba Pani S.....prosze o oddawanie karmy do jej rąk gdzyz jest przechwytywana i składowana przez ludzi Pana S..... i PSIAKI JEJ NIE DOSTAJA .....to po pierwsze primo nastepna sprawa ,Pani S ...potrzebuje paru smyczek nie ma czym łapac psiaki i przyprowadzac do potencjalnych adoptujących..... Moz e macie na zbyciu,top prosze przyslicie na moj adres czy schroniska wDzierzoniowie aby nie trafiły znowu w niepowołane rece. wszystko mnie zatrwaza jak czytam
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Podjade w sobote,bo to wszystko sie rozłazi....
xmartix Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 super Giselle.. trzeba ich jak dzieci pilnować
Recommended Posts