Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
z Gosią :P

zdjęć mam niewiele, bo miałam mało miejsca na karcie i nie wszystkie zdjęcia wyszły..

Sunia kudłata, taka do kolana, bardzo wystraszona..

od razu uciekła do budy

Towarzysz suni, nie wiem tylko czy samiec czy samica, zareagował na nas dość agresywnie, średniej wielkości

Pies młody, do kolana, bardzo przyjazny

Jego towarzyszka, młoda sunia do kolana, jest piękna tylko nie udało mi się zrobić jej zdjęcia ponieważ uciekała do budy i nie bardzo chciała wyjść, a jak wyszła to nie zdążyłam jej zrobić zdjęcia, podobno przyjechała z interwencji i była już taka przerażona..

Kiedy byłyśmy w domu u pani S. przybiegł pracownik mówiąc, że zaatakował go pies i uciekł.. widać jak się nimi wcześniej zajmowali skoro psy nie są do nich przyzwyczajone..brak mi słów

czy ktoś ma możliwość zrobienia dyplomu wdzięczności? ja bym go wydrukowała, wsadziła w ramkę i zaniosła do tego lumpeksu, bo trzymali te koce specjalnie dla mnie :)

WIDZISZ OLU ,STAROSC NIE RADOSC.....i bardzo dziekuje ze mnie wziełyscie.....
a ta suczka mi tez nie wyszła...schowała sie w budzie
ale ten szorsciak sliczny.... ...

Posted

możemy wziąć 6-8 piesków , jak mogą byc któreś razem w boksie to fajnie , psy są w domu , w boksach a jak się owoją to nie muszą już być osobno , np. nasz Krecik jest luzem, sam sobie na dworze znalazł ulubiony kącik i nawet sobie tam zawlókł kocyk i tak siedzi w ciągu dnia , to malutki piesek ślepy a pcałe życie chyba był w budzie , a teraz tylkona noc idzie do domu , lubi być na dworze
a sunia ta z Dobrocina duża leżąca z raną , chodzi z innymi po podworku i cały czas za kimś , jakby bała się że toś ją zostawi nie odstępuje, ale jest zdrowa
psiaki są zawsze wykąpane , mają czyściutko , wszystkie się lubią , biedactwo staruszek z Dobrocina ślepaczek i głuchy jakoś też sobie radzi
a oddana sznaucerka spi w łóżku z Arnim ...
oni są niesamowici , kilka razy dziennie opowiadają co słychac , smsy, maile , i cieszą siez takich rzeczy z jakich cieszy sie ktoś kto naprawdę kocha zwierzęta , ja jestem pod ich wrażeniem już od początku , jak przywiozłyśmy Kreta w kagancu który siedział u moich wetów 2 tyg w klatce i ani razu nie wyprowadzili go na spacer....bo .....jest agresywny, piesek wielkości pinczerka....
a Ste wziął go na ręce , zbadał , obiął wrośnięte w opuszki paznokcie , zbadał jego...prostatę , i Kret poczuł się bezpiecznie
to naprawdę niezwykłe i wzrusszające
< moi . weci to poprostu ,,,brak słów
pomijam inne szybkie i sprawne działania Stefa jak natychmiastowy przyjazd po nas w klapkach i z ...łopatą , bo zgubiłyśmy drogę i zakopałyśmy się -tylny napę
sory że tyle o nich opowiadam , ale warto posłuchać , bo takich ludzi żadko się spotyka

Posted

Cieszę się, że są jeszcze na tym świecie fajni, mądrzy, sympatyczni weterynarze, którzy widzą dobro zwierząt, a nie wyłącznie kasę - duże pozdrowienia dla Stefana i czerdy!!

Posted

czerda napisał(a):
możemy wziąć 6-8 piesków , jak mogą byc któreś razem w boksie to fajnie , psy są w domu , w boksach a jak się owoją to nie muszą już być osobno , np. nasz Krecik jest luzem, sam sobie na dworze znalazł ulubiony kącik i nawet sobie tam zawlókł kocyk i tak siedzi w ciągu dnia , to malutki piesek ślepy a pcałe życie chyba był w budzie , a teraz tylkona noc idzie do domu , lubi być na dworze
a sunia ta z Dobrocina duża leżąca z raną , chodzi z innymi po podworku i cały czas za kimś , jakby bała się że toś ją zostawi nie odstępuje, ale jest zdrowa
psiaki są zawsze wykąpane , mają czyściutko , wszystkie się lubią , biedactwo staruszek z Dobrocina ślepaczek i głuchy jakoś też sobie radzi
a oddana sznaucerka spi w łóżku z Arnim ...
oni są niesamowici , kilka razy dziennie opowiadają co słychac , smsy, maile , i cieszą siez takich rzeczy z jakich cieszy sie ktoś kto naprawdę kocha zwierzęta , ja jestem pod ich wrażeniem już od początku , jak przywiozłyśmy Kreta w kagancu który siedział u moich wetów 2 tyg w klatce i ani razu nie wyprowadzili go na spacer....bo .....jest agresywny, piesek wielkości pinczerka....
a Ste wziął go na ręce , zbadał , obiął wrośnięte w opuszki paznokcie , zbadał jego...prostatę , i Kret poczuł się bezpiecznie
to naprawdę niezwykłe i wzrusszające
< moi . weci to poprostu ,,,brak słów
pomijam inne szybkie i sprawne działania Stefa jak natychmiastowy przyjazd po nas w klapkach i z ...łopatą , bo zgubiłyśmy drogę i zakopałyśmy się -tylny napę
sory że tyle o nich opowiadam , ale warto posłuchać , bo takich ludzi żadko się spotyka

Czeardo,nie moge wysłac Ci info
ale powiem to na forum
prosze wez suczke -52 ona taka strachliwa i moze byc z innymi psiakami w boksie
teraz nie mam gdzie jej zabrac
ale tkwi we mnie jak zadra ...chce pozniej wziąc jeszcze jednego
Jak tylko wysle Pawelka zaczne szukac miejsca
prosze ,pomoge przy innych
pomoz jej.

Posted

pisałam po tym drugim wątku-pan ze Żródeł spod Wrocławia przyjmie psy może nawet 10 , tylko wyżtwienie w naszej gestii i niewielka pomoc , rano jadę uzgodnić szczegóły !!!trzymajcie kciuki

Posted

super, oby znaleźli się wolontariusze jacyś co by chcieli pomóc,... bo prędzej sie kasę zbierze niż ludzie pojadą tam i będę pomagać, niestety, ale super CZERDa:)

poproszę o zdjęcia żeby w końcu ten wątek założyć Obornicki

Posted

Źródła powiadacie... Zróbmy listę chętnych do tego sprzątania - kto i kiedy może pojechać i pomóc, ja na dobry początek zadeklaruję, że podjadę w następnym tygodniu, czyli 1. Basia 1244 w przyszłym tygodniu (dzień do ustalenia) - (właśnie na TVP info znów leci reportaż o Dobrocinie i innych tego typu).2....3.....4.....

Posted

czerda napisał(a):
pisałam po tym drugim wątku-pan ze Żródeł spod Wrocławia przyjmie psy może nawet 10 , tylko wyżtwienie w naszej gestii i niewielka pomoc , rano jadę uzgodnić szczegóły !!!trzymajcie kciuki

Ja tez moge podjechac
mysle ze Ola,Ada,Gosia i inne sie zgodza

Posted

czerda napisał(a):
sory-52
sunia bez oka z D. idzie jutro do adopcjii!!!
ślepaczek świetnie sobie radzi i jest bardzo przyjazny

czerda dziekuje,
jeszcze taka malutka jest to moze za tydzien bym ja ja juz wzięła
moze cos znajde....
Pawełek pojechał......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...