giselle4 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 kotom zawiozłam karme ale ich nie widziałam taka prwda... mało fotek robiłam bo facet mial duuuuzo pracy i nie mial czasu chodzic z nami noooo i worki z karmą musial pownosic bo zastawiłysmy na dworze i ktos tam chcial psiaka do adopcji... nie wiem czy pozwoli Ci robic fotki ale mozesz robic tym ogłoszenia co są na stronkach.... masz dwa wątki biedakow... demi wstawi pozniej wiecej bidek
AngelikaXD Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Podsyłam wątek ;) http://www.dogomania.pl/threads/179378-przyjmAE-szczeniaczka-suczkAE-po-maA-ych-rodzicach
kinia098 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Właśnie, co u kociaków? :( Szkoda, że ich nie widziałaś :(
Basia1244 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zapiszę wątek - jestem przerażona "biznesową" pomysłowością co niektórych ludzi i ich okrucieństwem. Życzę takim biznesmenom,żeby byli głodni, jak te ich psy.
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 gizelle-to nie chodzi o to ,ze tryb jest powolny , to wiem , ale o to , czy podjęte zostały wszystkie działania mające na celu wyjaśnienoie tego co się tam dzieje tzn. -zawiadomienie prokuratury o znęcaniu, to , rozumiem zostało zrobione , ale to powiatowy lek . wet, ma nadzór nad schronami i on wydaje opinie gminom o możliwości korzystania z danego schronu , a podobno wszystkie gminy miały jego pozytywną opinie , więc skoro to ten sam wet . zawiadomił prokuratrurę , coś mi nie gra -zawiadomienie działu kontroli wydatkowania finansów publiczych urzędu marszałkowskiego o potrzebie kontroli , czego żadna organizacja nie zrobiła do dzisiaj , nie wiem dlaczego aaa 3 sprawą jest kontrola nadzoru nad środkami odurzającymi , żeby sprawdzić czy nie dochodziło do niedozwolonych eutanazjii jeśli ktoś wie czy te działania zostały zrobione , dajcie znać
giselle4 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='czerda']gizelle-to nie chodzi o to ,ze tryb jest powolny , to wiem , ale o to , czy podjęte zostały wszystkie działania mające na celu wyjaśnienoie tego co się tam dzieje tzn. -zawiadomienie prokuratury o znęcaniu, to , rozumiem zostało zrobione , ale to powiatowy lek . wet, ma nadzór nad schronami i on wydaje opinie gminom o możliwości korzystania z danego schronu , a podobno wszystkie gminy miały jego pozytywną opinie , więc skoro to ten sam wet . zawiadomił prokuratrurę , coś mi nie gra -zawiadomienie działu kontroli wydatkowania finansów publiczych urzędu marszałkowskiego o potrzebie kontroli , czego żadna organizacja nie zrobiła do dzisiaj , nie wiem dlaczego aaa 3 sprawą jest kontrola nadzoru nad środkami odurzającymi , żeby sprawdzić czy nie dochodziło do niedozwolonych eutanazjii jeśli ktoś wie czy te działania zostały zrobione , dajcie znać[/QUOTE] punkt 2 i 3 chyba nawet nie ruszone gminy szukaja schronisk ktore przyjma ich psiaki i płaca drugi raz a trzeci punkt to pewnie jak przeczytaja to wysmieja bo co to znaczy...ze pare psow odeszło....nic:( nie zrozum mnie zle jak zamarzło w jedna noc -30 szczeniaków i co-nic jak na drugi dzien 9 psow odeszło i co? nic jak Fundacja mowi o co robicie taki szum,wszystko jest ok i co? nic Bo jest Fundacja ktora tam była czesto i nie widziała nic złego ba teraz tez nie widzi nic złego. Nawet pomaga zabierajac psiaki sorry ................nie cierpie obludy i fałszywej pomocy,litosci i działalnosci na pokaz patrzenia za kasa...... wiem ze sie narazam ale juz mi wszystko jedno.....
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 i własnie dlatego ,że najczęściej wszyscy dużo mówią a niewiele robią nie podoba mi się i szlak mnie trafia że ci którzy mają takie prawo , żeby sprawdzić , wystąpić z żądzaniem , czekają aż zrobią to inni albo nie maja pojęcia co się robi takich sytuacjach i nie chcą zapytać tych co wiedzą a skutki są takie , że facet przenosi się z miejsca na miejsce , bo wie że mogą mu skoczyc
giselle4 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='czerda']i własnie dlatego ,że najczęściej wszyscy dużo mówią a niewiele robią nie podoba mi się i szlak mnie trafia że ci którzy mają takie prawo , żeby sprawdzić , wystąpić z żądzaniem , czekają aż zrobią to inni albo nie maja pojęcia co się robi takich sytuacjach i nie chcą zapytać tych co wiedzą a skutki są takie , że facet przenosi się z miejsca na miejsce , bo wie że mogą mu skoczyc[/QUOTE] Przepraszam ja jestem tylko osobą fizyczna ile moge.....mało Jezeli Fundacja [to juz cos,statut itd] uwaza ze jest wszystko ok mimo ze monituje i prosze to moge sie tylko pochlalstac albo dostac kolejnego doła.... sorry
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie wiem o jakiej fundacjii mówisz , ale to nieważne, najistotniejsze żeby tą sprawę załatwić jak się należy dlatego jeśli żadna organizacja nic nie zrobi ja zrobię to jako osoba prywatna jutro bo psy są tu tylko przedmioptem układów
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest
xmartix Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czerda a kontaktowałaś się z Demi - co oni i jak robią i do kogo piszą pisma?? i jaka to Fundacja? chyba warto wiedzieć
xmartix Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 słuchajcie ważny komunikat w związku z tym że pan S. jest na Dogo proszę o wszystkich sprawach prawnych dot. tego miejsca pisać sobie na pw i tylko zaufanym osobom
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zrobię co w mojej mocy , a żyję już na tyle długo i mam takie możliwości , że ten pan będzie na zawsze ukarany , może ma odwage porozmawiac osobiście , ale ludzie tego typu nie mają odwagi , bo nie mają honoru
mari23 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czerda! jestem z Tobą ! bestialstwo powinno być ukarane!
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 uważam że jak będziemy udawać przed tym hyclem to już przez to poczuje się bezkarnie pokazyzanie uległości w tej sytuacjii nie jest mądre pokażmy siłę powinien wiedzić co mu grozi
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='xmartix']słuchajcie ważny komunikat w związku z tym że pan S. jest na Dogo proszę o wszystkich sprawach prawnych dot. tego miejsca pisać sobie na pw i tylko zaufanym osobom Popieram!!! Nie podpowiadajmy Panu Miłościwemu!!
czerda Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 właśnie mu w ten sposóbjednoznacznie komunikujemy-nic sie nie stało , nie martw się , będzie dobrze , wszystko się załatwi i dasz radę !!! w ten sposób on to rozumie
giselle4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Mam wyjasniona sprwe kotkow[tak mi sie wydaje] Koty sa osobistymi zwierzetami Pani S i nie ma mowy o wydaniu ich,sa zadbane i maja dobrze. Pani tez oswiasczyla ze na konie ma papiery i karme tez dla nich i niczego im nie brakuje-dobrze wygladają...i tez nie ma mowy o sprzedaniu czy oddaniu uffffff to tyle:)
giselle4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 napisalam trzy prosby o transport dla Pawelka czekam na odpowiedzi..... na niego jzu czeka Dt....:) kto pomoze?
fiorsteinbock Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gisellko - moze na watek Pawelka przeniesmy prosby o pomoc? Jak wyjedzie w tym tyg nawet go nie zobacze :(
xmartix Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czerda, ale on się domyśla co i jak, nawet wie mniej więcej i wszystko jest w toku to co ma być :) nie jest tak że my tu tyramy jak debile a pan s z panią s i koledzy sobie działać dożywotnio będą, a z nimi nie ma co "normalnie" gadać bo już parę kłamstw w stosunku do nas wyszło, także czerdo, tylko aby nic nie pokrzyżowali (a raczej im się nie uda) to lepiej o takich sprawach pisać na pw :)
giselle4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 xmartix napisał(a):podajcie mi wątek Pawełka obecny prosze bardzo http://www.dogomania.pl/threads/143559-PaweA-kochany-zapomniany-chudy-smutny-i-samotny-szukamy-Dt
Recommended Posts