Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kotom zawiozłam karme
ale ich nie widziałam
taka prwda...
mało fotek robiłam bo facet mial duuuuzo pracy i nie mial czasu chodzic z nami
noooo i worki z karmą musial pownosic bo zastawiłysmy na dworze
i ktos tam chcial psiaka do adopcji...
nie wiem czy pozwoli Ci robic fotki
ale mozesz robic tym ogłoszenia co są na stronkach....
masz dwa wątki biedakow...
demi wstawi pozniej wiecej bidek

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapiszę wątek - jestem przerażona "biznesową" pomysłowością co niektórych ludzi i ich okrucieństwem. Życzę takim biznesmenom,żeby byli głodni, jak te ich psy.

Posted

gizelle-to nie chodzi o to ,ze tryb jest powolny , to wiem , ale o to , czy podjęte zostały wszystkie działania mające na celu wyjaśnienoie tego co się tam dzieje tzn.
-zawiadomienie prokuratury o znęcaniu, to , rozumiem zostało zrobione , ale to powiatowy lek . wet, ma nadzór nad schronami i on wydaje opinie gminom o możliwości korzystania z danego schronu , a podobno wszystkie gminy miały jego pozytywną opinie , więc skoro to ten sam wet . zawiadomił prokuratrurę , coś mi nie gra
-zawiadomienie działu kontroli wydatkowania finansów publiczych urzędu marszałkowskiego o potrzebie kontroli , czego żadna organizacja nie zrobiła do dzisiaj , nie wiem dlaczego
aaa 3 sprawą jest kontrola nadzoru nad środkami odurzającymi , żeby sprawdzić czy nie dochodziło do niedozwolonych eutanazjii
jeśli ktoś wie czy te działania zostały zrobione , dajcie znać

Posted

[quote name='czerda']gizelle-to nie chodzi o to ,ze tryb jest powolny , to wiem , ale o to , czy podjęte zostały wszystkie działania mające na celu wyjaśnienoie tego co się tam dzieje tzn.
-zawiadomienie prokuratury o znęcaniu, to , rozumiem zostało zrobione , ale to powiatowy lek . wet, ma nadzór nad schronami i on wydaje opinie gminom o możliwości korzystania z danego schronu , a podobno wszystkie gminy miały jego pozytywną opinie , więc skoro to ten sam wet . zawiadomił prokuratrurę , coś mi nie gra
-zawiadomienie działu kontroli wydatkowania finansów publiczych urzędu marszałkowskiego o potrzebie kontroli , czego żadna organizacja nie zrobiła do dzisiaj , nie wiem dlaczego
aaa 3 sprawą jest kontrola nadzoru nad środkami odurzającymi , żeby sprawdzić czy nie dochodziło do niedozwolonych eutanazjii
jeśli ktoś wie czy te działania zostały zrobione , dajcie znać[/QUOTE]

punkt 2 i 3 chyba nawet nie ruszone
gminy szukaja schronisk ktore przyjma ich psiaki i płaca drugi raz
a trzeci punkt to
pewnie jak przeczytaja to wysmieja bo co to znaczy...ze pare psow odeszło....nic:(
nie zrozum mnie zle
jak zamarzło w jedna noc -30 szczeniaków i co-nic
jak na drugi dzien 9 psow odeszło i co? nic
jak Fundacja mowi o co robicie taki szum,wszystko jest ok i co? nic
Bo jest Fundacja ktora tam była czesto i nie widziała nic złego
ba
teraz tez nie widzi nic złego.
Nawet pomaga zabierajac psiaki
sorry ................nie cierpie obludy i fałszywej pomocy,litosci i działalnosci na pokaz
patrzenia za kasa......
wiem
ze sie narazam
ale juz mi wszystko jedno.....

Posted

i własnie dlatego ,że najczęściej wszyscy dużo mówią a niewiele robią nie podoba mi się i szlak mnie trafia że ci którzy mają takie prawo , żeby sprawdzić , wystąpić z żądzaniem , czekają aż zrobią to inni albo nie maja pojęcia co się robi takich sytuacjach i nie chcą zapytać tych co wiedzą
a skutki są takie , że facet przenosi się z miejsca na miejsce , bo wie że mogą mu skoczyc

Posted

[quote name='czerda']i własnie dlatego ,że najczęściej wszyscy dużo mówią a niewiele robią nie podoba mi się i szlak mnie trafia że ci którzy mają takie prawo , żeby sprawdzić , wystąpić z żądzaniem , czekają aż zrobią to inni albo nie maja pojęcia co się robi takich sytuacjach i nie chcą zapytać tych co wiedzą
a skutki są takie , że facet przenosi się z miejsca na miejsce , bo wie że mogą mu skoczyc[/QUOTE]
Przepraszam
ja jestem tylko osobą fizyczna
ile moge.....mało
Jezeli Fundacja [to juz cos,statut itd] uwaza ze jest wszystko ok
mimo ze monituje i prosze
to moge sie tylko pochlalstac
albo dostac kolejnego doła....
sorry

Posted

nie wiem o jakiej fundacjii mówisz , ale to nieważne, najistotniejsze żeby tą sprawę załatwić jak się należy dlatego jeśli żadna organizacja nic nie zrobi ja zrobię to jako osoba prywatna jutro bo psy są tu tylko przedmioptem układów

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

Posted

słuchajcie ważny komunikat

w związku z tym że pan S. jest na Dogo proszę o wszystkich sprawach prawnych dot. tego miejsca pisać sobie na pw i tylko zaufanym osobom

Posted

zrobię co w mojej mocy , a żyję już na tyle długo i mam takie możliwości , że ten pan będzie na zawsze ukarany , może ma odwage porozmawiac osobiście , ale ludzie tego typu nie mają odwagi , bo nie mają honoru

Posted

uważam że jak będziemy udawać przed tym hyclem to już przez to poczuje się bezkarnie
pokazyzanie uległości w tej sytuacjii nie jest mądre
pokażmy siłę
powinien wiedzić co mu grozi

Posted

[quote name='xmartix']słuchajcie ważny komunikat

w związku z tym że pan S. jest na Dogo proszę o wszystkich sprawach prawnych dot. tego miejsca pisać sobie na pw i tylko zaufanym osobom

Popieram!!!
Nie podpowiadajmy Panu Miłościwemu!!

Posted

właśnie mu w ten sposóbjednoznacznie komunikujemy-nic sie nie stało , nie martw się , będzie dobrze , wszystko się załatwi i dasz radę !!!
w ten sposób on to rozumie

Posted

Mam wyjasniona sprwe kotkow[tak mi sie wydaje]

Koty sa osobistymi zwierzetami Pani S i nie ma mowy o wydaniu ich,sa zadbane i maja dobrze.
Pani tez oswiasczyla ze na konie ma papiery i karme tez dla nich i niczego im nie brakuje-dobrze wygladają...i tez nie ma mowy o sprzedaniu czy oddaniu
uffffff to tyle:)

Posted

Czerda, ale on się domyśla co i jak, nawet wie mniej więcej i wszystko jest w toku to co ma być :) nie jest tak że my tu tyramy jak debile a pan s z panią s i koledzy sobie działać dożywotnio będą, a z nimi nie ma co "normalnie" gadać bo już parę kłamstw w stosunku do nas wyszło, także czerdo, tylko aby nic nie pokrzyżowali (a raczej im się nie uda) to lepiej o takich sprawach pisać na pw :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...