Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:dobiłaś mnie ...ja mam Canonka A610;)ale jak na razie jestem zadowolniona;)na moje możliwości i umiejetnosci:p Ale ty śliczne foteczki nim robisz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:. Ja chce wreszcie Nikonka.... Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*']Ale ty śliczne foteczki nim robisz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:. Ja chce wreszcie Nikonka....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie kokietuj ;) Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie kokietuj ;) ja nie kokietuje:lol: Mówie serio;) tata chce gończaka... Quote
Cerber Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 tej fotki to ja nie widziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ona jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Cerber'] tej fotki to ja nie widziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ona jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: thx:) ............. Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 hej hej :cool3: a wlasni ejak z nowym pieskiem :cool3: mial byc Afgan :) i co bedzie jakis czy nie:razz: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']hej hej :cool3: a wlasni ejak z nowym pieskiem :cool3: mial byc Afgan :) i co bedzie jakis czy nie:razz: hej :)bedzie będzie, ale na wystawie okazało się, że jest uczulona na affiki. Napisałam e-maila do Pani co hoduje pudle duże ale nie odpisuje. Do wyboru i sprawdzenia czy mama nie jest uczulona zostaly, chow-chow, chiński grzywacz, pudel duży i teriery... Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 o qrcze ale kicha ... a jakiego bys najbardziej chciala:cool3: ??i jak pudel to bialy czy czarny :cool3: i bys mu wycinala tak smiesznie siersc?? haha Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']o qrcze ale kicha ... a jakiego bys najbardziej chciala:cool3: ??i jak pudel to bialy czy czarny :cool3: i bys mu wycinala tak smiesznie siersc?? haha :evil_lol: Pudel jest niezły mogła bys mu codzień inną fryzurkę robić, tu podciąc tam zaczesać:evil_lol: i wszystko obfocić:evil_lol: Ja miałam pudelka i myślę że dla alergików to dobry pies, on się nie leni jak większość ras, bo ma włosy a nie sierść. Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']haha bardzo śmieszne:eviltong::evil_lol: jak pudel to bialy czy czarny :cool3: brązowy:loveu: i bys mu wycinala tak smiesznie siersc?? no pewnie, że tak:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: leni *linieje:oops: :evil_lol: Pudel jest niezły mogła bys mu codzień inną fryzurkę robić, tu podciąc tam zaczesać:evil_lol: i wszystko obfocić:evil_lol: hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja miałam pudelka zazdraszczam:loveu: Chyba wstawie jakieś zdjęcia... A WLAŚNIE! Wiecie co Erga wczoraj zrobiła?:evil_lol: Zjadła mi połowe kwiatka i teraz jest łysy:shake::diabloti: Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*'] *linieje:oops: wiem że linieje, ale jakoś mi się to określenie nie podoba i mówię leni- przynajmniej śmiesznie pies się leni:evil_lol: - to obibok:evil_lol: Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 A WLAŚNIE! Wiecie co Erga wczoraj zrobiła?:evil_lol: Zjadła mi połowe kwiatka i teraz jest łysy:shake::diabloti: Kwiatek się wylenił:evil_lol: ( no dobra wyliniał:evil_lol: i jest wyliniały:evil_lol: ) Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='bonita'] wiem że linieje, ale jakoś mi się to określenie nie podoba i mówię leni- przynajmniej śmiesznie pies się leni:evil_lol: - to obibok:evil_lol: w takim razie śmiesznie brzmi to zdanie:evil_lol:: on się nie leni jak większość ras, bo ma włosy a nie sierść. Quote
Carolcia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dawno mnie tu nie było:).Widze że Erga jak zwykle bardzo śliczna:loveu: ,a talencior luthien sie rozwija :p -super foty :) Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='bonita'] [B][I]Kwiatek się wylenił:evil_lol: ( no dobra wyliniał:evil_lol: i jest wyliniały:evil_lol: ) zaraz Wam pokaże :] na razie się baterie od aparatu ładują:cool3: Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*']w takim razie śmiesznie brzmi to zdanie:evil_lol:: Luthien nie denerwuj mnie:mad: . Powiem jedno nie mówię ze pies linieje, bo mi to jakoś przez gardło nie przechodzi, mówię że się leni i wiem że mówię zle, ale tak lubię i tyle. ( ale jak napisałam "leni" to wiedziałaś o co mi chodzi, więc nie jest zle:evil_lol: ) Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='bonita']Luthien nie denerwuj mnie:mad: . Powiem jedno nie mówię ze pies linieje, bo mi to jakoś przez gardło nie przechodzi, mówię że się leni i wiem że mówię zle, ale tak lubię i tyle. ( ale jak napisałam "leni" to wiedziałaś o co mi chodzi, więc nie jest zle:evil_lol: ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawno mnie tu nie było:smile:.Widze że Erga jak zwykle bardzo śliczna:loveu: ,a talencior luthien sie rozwija :p -super foty :smile: CESC:p Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 hahaha o brazowy fajny musi byc taki inny :D biały za szybko sie brudzi , na czarnym widac kurz :evil_lol: a braz idealny:evil_lol: ja tez bym chciala zeby Tigra sie nie lenila:evil_lol: bo te rude szpilecki mnie deneruja bleee chyba kupie ni eleniacego sie pudla :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']hahaha o brazowy fajny musi byc taki inny :D biały za szybko sie brudzi , na czarnym widac kurz :evil_lol: a braz idealny:evil_lol: ale brązików jest tylko jedna hodowla i to w dodatku za granicą:shake:Ale czego się nie robi dla takiej piękności:loveu: Quote
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*']ale brązików jest tylko jedna hodowla i to w dodatku za granicą:shake:Ale czego się nie robi dla takiej piękności:loveu: Śliczny:loveu: , moi znajomi też mają brąza, ale nie olbrzyma. Tego to też byś niezłych sztuczek z przysmakami nauczyła, pudle aż rwą się do nauki:evil_lol: . Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='bonita']Śliczny:loveu: , moi znajomi też mają brąza, ale nie olbrzyma. Tego to też byś niezłych sztuczek z przysmakami nauczyła, pudle aż rwą się do nauki:evil_lol: . tiaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Zawsze myślałam, że pudle to psy dla wymoczków, aż poznałam Gifa Magdy Urban. Jest fenomenalny :loveu: Posłuszny, grzeczny, agilituje, obedience'uje i ma fenomenalną zajawkę na frisbee :p Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Tośka_m']Zawsze myślałam, że pudle to psy dla wymoczków nie mart się;) prawie każdy tak myśli:(:lol: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Tak Erga ogoliła drzewko:evil_lol: podpowiem, że to było bardzo "obfite" w liście drzewko:p i ryjek :p Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Sweet :loveu: :loveu: Ryjek :D:loveu: :loveu: Co do pudla nie wiedziałam, że są brązowe ;) Mi sie podobają morelowe duże :loveu: :cool3: Quote
Recommended Posts