Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:dobiłaś mnie ...ja mam Canonka A610;)ale jak na razie jestem zadowolniona;)na moje możliwości i umiejetnosci:p
Ale ty śliczne foteczki nim robisz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:. Ja chce wreszcie Nikonka....

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']Ale ty śliczne foteczki nim robisz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:. Ja chce wreszcie Nikonka....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie kokietuj ;)

Posted

[quote name='Cerber']

tej fotki to ja nie widziałam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ona jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: thx:)

.............

Posted

[quote name='evaxon']hej hej :cool3:

a wlasni ejak z nowym pieskiem :cool3: mial byc Afgan :) i co bedzie jakis czy nie:razz:
hej :)bedzie będzie, ale na wystawie okazało się, że jest uczulona na affiki. Napisałam e-maila do Pani co hoduje pudle duże ale nie odpisuje. Do wyboru i sprawdzenia czy mama nie jest uczulona zostaly, chow-chow, chiński grzywacz, pudel duży i teriery...

Posted

[quote name='evaxon']o qrcze ale kicha ... a jakiego bys najbardziej chciala:cool3: ??i jak pudel to bialy czy czarny :cool3: i bys mu wycinala tak smiesznie siersc?? haha
:evil_lol: Pudel jest niezły
mogła bys mu codzień inną fryzurkę robić, tu podciąc tam zaczesać:evil_lol:
i wszystko obfocić:evil_lol:
Ja miałam pudelka i myślę że dla alergików to dobry pies, on się nie leni jak większość ras, bo ma włosy a nie sierść.

Posted

[quote name='evaxon']haha bardzo śmieszne:eviltong::evil_lol:

jak pudel to bialy czy czarny :cool3:
brązowy:loveu:

i bys mu wycinala tak smiesznie siersc??
no pewnie, że tak:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

leni
*linieje:oops:

:evil_lol: Pudel jest niezły
mogła bys mu codzień inną fryzurkę robić, tu podciąc tam zaczesać:evil_lol:
i wszystko obfocić:evil_lol:
hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja miałam pudelka
zazdraszczam:loveu:

Chyba wstawie jakieś zdjęcia...

A WLAŚNIE! Wiecie co Erga wczoraj zrobiła?:evil_lol: Zjadła mi połowe kwiatka i teraz jest łysy:shake::diabloti:

Posted

[quote name='*luthien*']

*linieje:oops:

wiem że linieje, ale jakoś mi się to określenie nie podoba i mówię leni- przynajmniej śmiesznie pies się leni:evil_lol: - to obibok:evil_lol:

Posted

A WLAŚNIE! Wiecie co Erga wczoraj zrobiła?:evil_lol: Zjadła mi połowe kwiatka i teraz jest łysy:shake::diabloti:

Kwiatek się wylenił:evil_lol: ( no dobra wyliniał:evil_lol: i jest wyliniały:evil_lol: )

Posted

[quote name='bonita']
wiem że linieje, ale jakoś mi się to określenie nie podoba i mówię leni- przynajmniej śmiesznie pies się leni:evil_lol: - to obibok:evil_lol:
w takim razie śmiesznie brzmi to zdanie:evil_lol::

on się nie leni jak większość ras, bo ma włosy a nie sierść.

Posted

[quote name='bonita']

[B][I]Kwiatek się wylenił:evil_lol: ( no dobra wyliniał:evil_lol: i jest wyliniały:evil_lol: )
zaraz Wam pokaże :] na razie się baterie od aparatu ładują:cool3:

Posted

[quote name='*luthien*']w takim razie śmiesznie brzmi to zdanie:evil_lol::

Luthien nie denerwuj mnie:mad: .
Powiem jedno nie mówię ze pies linieje, bo mi to jakoś przez gardło nie przechodzi, mówię że się leni i wiem że mówię zle, ale tak lubię i tyle.
( ale jak napisałam "leni" to wiedziałaś o co mi chodzi, więc nie jest zle:evil_lol: )

Posted

[quote name='bonita']Luthien nie denerwuj mnie:mad: .
Powiem jedno nie mówię ze pies linieje, bo mi to jakoś przez gardło nie przechodzi, mówię że się leni i wiem że mówię zle, ale tak lubię i tyle.
( ale jak napisałam "leni" to wiedziałaś o co mi chodzi, więc nie jest zle:evil_lol: )
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dawno mnie tu nie było:smile:.Widze że Erga jak zwykle bardzo śliczna:loveu: ,a talencior luthien sie rozwija :p -super foty :smile:
CESC:p

Posted

hahaha o brazowy fajny musi byc taki inny :D biały za szybko sie brudzi , na czarnym widac kurz :evil_lol: a braz idealny:evil_lol:
ja tez bym chciala zeby Tigra sie nie lenila:evil_lol: bo te rude szpilecki mnie deneruja bleee chyba kupie ni eleniacego sie pudla :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hahaha o brazowy fajny musi byc taki inny :D biały za szybko sie brudzi , na czarnym widac kurz :evil_lol: a braz idealny:evil_lol:

ale brązików jest tylko jedna hodowla i to w dodatku za granicą:shake:Ale czego się nie robi dla takiej piękności:loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']ale brązików jest tylko jedna hodowla i to w dodatku za granicą:shake:Ale czego się nie robi dla takiej piękności:loveu:

Śliczny:loveu: , moi znajomi też mają brąza, ale nie olbrzyma. Tego to też byś niezłych sztuczek z przysmakami nauczyła, pudle aż rwą się do nauki:evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita']Śliczny:loveu: , moi znajomi też mają brąza, ale nie olbrzyma. Tego to też byś niezłych sztuczek z przysmakami nauczyła, pudle aż rwą się do nauki:evil_lol: .
tiaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Zawsze myślałam, że pudle to psy dla wymoczków, aż poznałam Gifa Magdy Urban. Jest fenomenalny :loveu: Posłuszny, grzeczny, agilituje, obedience'uje i ma fenomenalną zajawkę na frisbee :p