Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::']:loveu::loveu::loveu::loveu: Ty talenciaro :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: weź ty przestań:evil_lol: a takie zrobilam z chowkami z google:cool3: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='bonita']Śliczne, spotkali się w raju:loveu: :evil_lol: dokładnie:cool1: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='*luthien*']weź ty przestań:evil_lol: Bo co :diabloti: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rozpływam się :loveu: bo jeszcze będe Cie musiala szmatką zetrzeć:shake: Bo co :diabloti: bo to:mad: :mad: :mad:;) Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Doskonałe zdjęcie! Takie.... artystyczne! Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='*luthien*']bo to:mad: :mad: :mad:;) Poskarżę się mamie :p Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Behemot'] Doskonałe zdjęcie! Takie.... artystyczne! Dziękuje Behemotku:loveu: Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 To ja wezmę i to zdjęcie nominuję do konkursu :lol: Jaki tytuł by mu nadać...? O, mam! "Do budy!" :evil_lol: Quote
Anita i spaniel Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dnia 23.08.2006 r. odszedł mój ukochany 15-letni spanielek. Zabrała nam go białaczka. Przez zbyt dużą liczbę leukocytów zaczęły sie ogromne problemy z chodzeniem i z oddychaniem. Od momentu ustalenia diagnozy, był z nami jeszcze 2 tyg. Był moim NAJWSPANIALSZYM PRZYJACIELEM, żal i smutek rozdzierają mi serce. Tak bardzo za nim tęsknie.:placz: Dziękuje Ci kochana psinko za te piękne lata spędzone razem, nigdy Ciebie nie zapomnę. Takie puste życie bez Ciebie, Kiedyś sie spotkamy Dzekuniu:placz: Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Anita i spaniel napisał(a):Dnia 23.08.2006 r. odszedł mój ukochany 15-letni spanielek. Zabrała nam go białaczka. Przez zbyt dużą liczbę leukocytów zaczęły sie ogromne problemy z chodzeniem i z oddychaniem. Od momentu ustalenia diagnozy, był z nami jeszcze 2 tyg. Był moim NAJWSPANIALSZYM PRZYJACIELEM, żal i smutek rozdzierają mi serce. Tak bardzo za nim tęsknie.:placz: Dziękuje Ci kochana psinko za te piękne lata spędzone razem, nigdy Ciebie nie zapomnę. Takie puste życie bez Ciebie, Kiedyś sie spotkamy Dzekuniu:placz: Z całym szacunkiem, ale... dlaczego napisałaś o tym właśnie tutaj...? Polecam dział "Tęczowy Most". Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Behemot']To ja wezmę i to zdjęcie nominuję do konkursu :lol: Jaki tytuł by mu nadać...? O, mam! "Do budy!" :evil_lol: uważaj bo Ci uwierze:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Anita i spaniel']Dnia 23.08.2006 r. odszedł mój ukochany 15-letni spanielek. Zabrała nam go białaczka. Przez zbyt dużą liczbę leukocytów zaczęły sie ogromne problemy z chodzeniem i z oddychaniem. Od momentu ustalenia diagnozy, był z nami jeszcze 2 tyg. Był moim NAJWSPANIALSZYM PRZYJACIELEM, żal i smutek rozdzierają mi serce. Tak bardzo za nim tęsknie.:placz: Dziękuje Ci kochana psinko za te piękne lata spędzone razem, nigdy Ciebie nie zapomnę. Takie puste życie bez Ciebie, Kiedyś sie spotkamy Dzekuniu:placz: kurcze już myślałam że zdjęcia Ergi wkleiłam na tęczowy most:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ufffffff Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Anita i spaniel napisał(a):Dnia 23.08.2006 r. odszedł mój ukochany 15-letni spanielek. Zabrała nam go białaczka. Przez zbyt dużą liczbę leukocytów zaczęły sie ogromne problemy z chodzeniem i z oddychaniem. Od momentu ustalenia diagnozy, był z nami jeszcze 2 tyg. Był moim NAJWSPANIALSZYM PRZYJACIELEM, żal i smutek rozdzierają mi serce. Tak bardzo za nim tęsknie.:placz: Dziękuje Ci kochana psinko za te piękne lata spędzone razem, nigdy Ciebie nie zapomnę. Takie puste życie bez Ciebie, Kiedyś sie spotkamy Dzekuniu:placz:AAAAAAAA aha... przykro mi ale co ma do tego galeria Ergi? :lol: Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='*luthien*']uważaj bo Ci uwierze:evil_lol: Se wejdź do konkursu i se zobacz :eviltong: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Behemot']Se wejdź do konkursu i se zobacz :eviltong: rany:crazyeye:Weź ty przestań:evil_lol: Albo nie.... daj linka:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Erga na tej fotce z ogrodzeniem normalnie wygląda jak namalowana... śliczna z niej suńka :) Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Luthien... ale se awatarek walnęłaś... takie SM troszeczkę :cool3::cool3::cool3: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Erga na tej fotce z ogrodzeniem normalnie wygląda jak namalowana... śliczna z niej suńka :) dzeki:p Quote
Behemot Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Behemot napisał(a):Luthien... ale se awatarek walnęłaś... takie SM troszeczkę :cool3::cool3::cool3: Ojej, odszczekuję :oops: Myślałam, że na awatarku są dwie związane ręce :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Behemot']Luthien... ale se awatarek walnęłaś... takie SM troszeczkę :cool3::cool3::cool3: Co masz do mojego avatarka:mad: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Co ja widzę... kolejna obroża do kolekcji - już naliczyłam conajmniej z 5 :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Behemot napisał(a):Ojej, odszczekuję :oops: Myślałam, że na awatarku są dwie związane ręce :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co ja widzę... kolejna obroża do kolekcji - już naliczyłam conajmniej z 5 :evil_lol: 1. błękitna z 4łapć - wieczna gwarancja 2. czerwona z 4lapć - wieczna gwarancja 3. pomarańczowa z Rogza 4. skurzana brązowa 5. łańcuszkowa trafiłaś idealnie:D Quote
Recommended Posts