Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No dobrze.... Kupuje za kilka dni drógą papuge. Tylko pomóżcie mi wybrać kolor:cool3: kandydat nr.1 bardzo przystojny, w sam raz dla czarnej baby:evil_lol: kandydat nr.2 Ach ta zieleń skrzydeł i soczyście cytrynowy brzuch... powali każdą damę:loveu: kandydat nr.3 Skoro papuga przyzwyczaiła się do swojego odbicia w lustrze to może odbicie wprowadzić na real?? Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']No dobrze.... Kupuje za kilka dni drógą papuge. Tylko pomóżcie mi wybrać kolor:cool3: kandydat nr.1 bardzo przystojny, w sam raz dla czarnej baby:evil_lol: kandydat nr.2 Ach ta zieleń skrzydeł i soczyście cytrynowy brzuch... powali każdą damę:loveu: kandydat nr.3 Skoro papuga przyzwyczaiła się do swojego odbicia w lustrze to może odbicie wprowadzić na real?? Ja to miałabym dylemat między 1, a 2 - oba sa pięknie ubarwione, ale jak bym miała sie już zdecydovać to chyba 1 :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja to miałabym dylemat między 1, a 2 - oba sa pięknie ubarwione, ale jak bym miała sie już zdecydovać to chyba 1 :cool3: to czekam na dalsze propozycje;). Przyjmuje głosy od 10 osób:loveu: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='nathaniel']denta stix? :shake: Z royala - ORAL BAR Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 hmmm mi i 1 i 2 sie straszni epodobaja ale 2 ma sliczniejszy zielony kolor :loveu: wiec ja wybieram 2 :cool3: p.s a jaka masz papuge?? jaki kolorek ??:razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']ach te dziurawe ząbki:shake: A tę paszczę prosze wycałować :loveu: Quote
Patkant Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja też głosuję na papużkę nr 2 ;) śliczne ma ubarwienie! Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Patkant napisał(a):Ja też głosuję na papużkę nr 2 ;) śliczne ma ubarwienie!Przybij piątkę :cool3: 2! Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Tylko żeby Erga papużycy nie wszamała :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 to jest mój skubaniec a kiedyś mialam taką - została zadziobana sądze, że wreszcie jej prka odrosną Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No i oczywiście licze na fotki nowego nabytku :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']No i oczywiście licze na fotki nowego nabytku :cool3: no pewnie! Będą fotki!I to zasypie Was nimi... a może założe hodowle:cool3:KOCHANI GŁOSUJCIE!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 E tam nie słuchaj innych :D Mi się podoba 2 to kup 2 :D:D:D:D Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name=':: FiGa ::']E tam nie słuchaj innych :D Mi się podoba 2 to kup 2 :D:D:D:D cicho:diabloti: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']cicho:diabloti: właaśnie ale... mozesz sobie luthien kupić papużke numer 1 :lol: - żartuje - wybierz te ktora ci sie najbardziej podoba ;) Quote
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 anuleq napisał(a):Widoczki ladne ale... panicznie boje sie wody ^^ Wole poogladać Twojego psiaka ^^ PROTESTUJE! Mniej wody wiecej psa! Witaj Aniu! Widzę, że i na tym forum się spotykamy, a już chciałam sie Ciebie zapytać, czy jesteś tu może zalogowana, i się dowiedziałam, że tak:P Mówię o tym forum na którym jesteś administratorem, i które ma fioletowe tło:P Pozdrawiam Bount'ego Pa, Aga:) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 = śliczna :loveu: [SIZE=3]widzę, że głosy są podzielone. A Tobie która się bardziej podoba? Może obie kup :eviltong: nie będzie problemu :evil_lol: Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Malta-GD napisał(a):Witaj Aniu! Widzę, że i na tym forum się spotykamy, a już chciałam sie Ciebie zapytać, czy jesteś tu może zalogowana, i się dowiedziałam, że tak:P Mówię o tym forum na którym jesteś administratorem, i które ma fioletowe tło:P Pozdrawiam Bount'ego. Pa, Aga:) Wszedzie mnie te bachorki znajdą... :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']cicho:diabloti:Jakie cicho! :angryy: Jak nie kupisz 2 to nie bede tu wchodzić!! :mad: ŻARTUJE :D:D:D::D Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 mi się podoba 1 i 2 dla tego właśnie zrobiłam głosowanie aby wyłonić zwycięzce... już znalazłam hodowle:) http://www.papugi-prw.com/new/index.php?mode=dzial&id_dzial=31 a to nierozłączki z tej hodowli do sprzedania niebieskie i zielone http://www.papugi-prw.com/new/pix/dczarnoglowe1.jpg GŁOSUJCIE!!!!:diabloti: Quote
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 anuleq napisał(a):Wszedzie mnie te bachorki znajdą... :diabloti: ekheeem! nie wiedziałam, ze tu jesteś, a tylko tu są mądre posty o maltańczykach!:P Quote
Recommended Posts