Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Sylwia506 napisał(a):Ładne widoczki :):) a Ergunia jest śliczna dzięki:p Hej! Cudowne widoczki:loveu: thx:D witaj wczasowiczko :cool3: foteczki suuper:multi: nic tylko zazdroscic takich okolic:loveu: to prawda okolice były cudowne! Jedna z najpiękniejszych wysp na świecie:) a jak tam ma sie sprawa nowego aparaciku :cool3: już niedługo:) Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 bonita napisał(a):Widoczki piękne:loveu: I co było dalej:cool3: ? chwilka bo straaaaasznie dużo tych fot i musze pozmniejszać :) Quote
lula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 fotki super!! czekamy na Ergę :) Jak było na wakacjach? :))))) Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Widoczki ladne ale... panicznie boje sie wody ^^ Wole poogladać Twojego psiaka ^^ PROTESTUJE! Mniej wody wiecej psa! Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 albo na przemian trochę wody, trochę Ergi!!! Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 lula napisał(a):fotki super!! czekamy na Ergę :) Jak było na wakacjach? :))))) świetnie.... a fotki zaraz wkleje. Potem Ergunie:p Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 leemonca napisał(a):albo na przemian trochę wody, trochę Ergi!!! Albo psa w wodzie ^^ O! Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 anuleq napisał(a):Albo psa w wodzie ^^ O! O! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 *luthien* napisał(a):ergunia:loveu: no nareszczie:multi: ale dlaczego tylko jedno :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 *luthien* napisał(a): Ergunia, co za pytanie! :shake: Ja chce!! :multi: :multi: Dawać fotki Ergi!! :mad: :evil_lol: Quote
anuleq Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Luthien, jeszcze raz dziekujemy za bannerki, i prosimy wiecej zdjęć Ergi. Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ergunia, co za pytanie! :shake: Ja chce!! :multi: :multi: Dawać fotki Ergi!! :mad: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 anuleq napisał(a):Luthien, jeszcze raz dziekujemy za bannerki, i prosimy wiecej zdjęć Ergi. nie ma za co:p Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 *luthien* napisał(a): :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ooo a co sie Egrusi stanelo??? Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 evaxon napisał(a):ooo a co sie Egrusi stanelo??? Quote
KropkaKropka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Oj :-( biedna Ergusia :glaszcze: ale i tak jest CUDNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Recommended Posts