Kiessa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 cudna psina !! I ma takie fajne oczęta :loveu: wiecej zdjec prosimy !!!;) Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 domowy piesek salonowy szczurek :-D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prześliczna!! Quote
Mi. Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 wygrzebałam jeszce taką fotke, a dziś postaram się porobić foty i wstawie <lol> Quote
Mi. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 długo mnie nie było bo szkoła.... widze, że nikt nie zaglądał jak zawsze... :-( :-( :-( palma zmniejszyła mi zdjęcia za co jej baaaardzo dziękuje. Dam je wieczorkiem. :multi: a teraz te : tańczymy!!!!!!!!!! a to bombeczka za którą również dziękuje palmie :multi: ile ona dla mnie zrobiła :loveu: :lol: Quote
Mi. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 nigdy nie przedstawiłam wam jeszcze mojej papugi :lol: niestety ostatnio wydziobała sobie piórek troche :-( mam jeszcze szynszyla moje kudłate szczęście :loveu: mam nadzieję że szynszylek się podoba :oops: :oops: bo teraz ergunie witamy spowrotem umiejętności które każdy pies umieć powinien: 1.skradanie 2. Przedżeźnianie. W tym przypadku pokazanie języka i wyprowadzenie panią w pole...:lol: cdn. Quote
Asta Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Śliczne zwierzaczki... A może kupisz sobie drugiego pieska wystawowego?:cool3: Quote
Mi. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 i będe jeździć z tobą na wystawy :cool1: a tata na polowania:cool1: Quote
Mi. Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 czyż nie ładny z niej szur?? :evil_lol: :cool3: goofy :) Quote
Mi. Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 umiejętności które każdy pies powinien : ciąg dalszy :D 3. wtapianie się w otoczenie 4. niewidzialność cdn.. mam nadzieję że się podoba ;) Quote
Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 urocza suczka a te oczy :loveu: z przyjemnoscią ogldam jak pozuje - rasowa modelka :multi: Quote
Mi. Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 ciesze się, że się podoba. to teraz zdjęcia długo oczekiwane z płyty: oka to na tyle jak będziecie chcieli więcej piszcie :D Quote
Mi. Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 hehe :) :evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu: Quote
Mi. Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 no to może dam foty z egiptu na życzenie asty :eviltong: to ze skrzydła samolotu a teraz przeniesiemy się do egiptu :D przypominam, że były ferie :D nawet czaple przyleciały :) i inne ptaki :P wróble egipskie:cool3: [img=http://img514.imageshack.us/img514/6097/obraz3677yb.th.png] a to dla asty :evil_lol: Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ile zdjęć....... I to JAKICH!!!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A co to ma byś, ten kwadracik na ostatnim zdjęciu??! :mad: :mad: :lol: ;) Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 CHyba ktoś zadużo używał płynu na porost włosów.:lol: Quote
kinga.l Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ksiezna erga jest po prostu cudowna ... :razz: ucaluj ja :evil_lol: Quote
Mi. Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 dobrze ucałuje ;) jutro powstawiam foty :D Quote
Mi. Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 będe zaglądać ;) to teraz ciąg dalszy ergi- modelki :D dzisiaj wieczorkiem następna sesja:multi: a teraz zimowa sesja :D egipt : Quote
Mi. Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 umiejętności które każdy pies powienien cdn :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: 4. wielofunkcyjność 5. kradzieże 5.Taniec- (najlepiej flamenco):loveu: 6. automatyczna pralka sierści :D A najwarzniejsze ABY SIĘ WYLUZOWAĆ :evil_lol: :cool3: :razz: Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Świetne fotki jestem pod wrażeniem profesjonalizmu błekitnej panny :multi: Quote
Mi. Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Dzisiaj następna sesja tylko doradźcie mi jakie mam tło wybrać?? Myśle ad bordowym.....:loveu: :loveu: :loveu: a i dawajcie pomysły na foty. Czyli jakie stroje itp. :) Quote
Recommended Posts