Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi. napisał(a):

no to jeszcze raz
szwędałam się tu i tam... podróżowałam :oops:
a teraz przyszłam bo się stęskniłam ale znikne jak wyzdrowieje ;).
Cóż, będe czasami zaglądać;)

Franek całkiem fajnie. Żyje!. Miałam ostatnio napady złości na niego i postanowiłam, że go sprzedam. Zaczęłam wystawiać ogłoszenia i szukać innego konia - Quartera. no cóż. Niestety pare osób utwierdziło mnie w przekonaniu, że Franek robi się coraz fajniejszy i to co udało się z nim zrobić przez ostatnie pare miesięcy graniczy z cudem.
Utwierdził mnie w tym jeszcze mój tata, który wczoraj wrócił od niego z Krakowa i był nim naprawdę bardzo zauroczony.
Moje maleństwo kochane :) nie jest doskonały ale uroczy.
Pod koniec maja będzie pod Warszawą. Ale na krótko. Bo będzie ciepło - sezon i trzeba będzie zacząć trenować. :)

kilka jego zdjęć..

A gdzie byłaś? :cool3:

Przechrzciłaś go na Franek? :lol: Quarter :crazyeye: Potężne konisko :razz:

Piękny jest :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super niunia ale nie wyobrazam sobie zebym swojej weimarce zalozyla rajstopy na pysio. przebieranoie w granicach rozsadku ok ale rajstopa dla mnie to kompletna przesada ... sorki za szczerosc

• 2 weeks later...
Posted

Ej a wy nie jesteście przypadkiem jakoś z Pragi płd? Bo kurcze widziałam dzisiaj 2 wyżełki weimarskie w mojej okolicy i tak jakby do jednego ktoś wołał Erga:cool3: A przynajmniej jakoś na 'Er' miał na imię:cool3::)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

dzień dobry:cool3:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ej a wy nie jesteście przypadkiem jakoś z Pragi płd? Bo kurcze widziałam dzisiaj 2 wyżełki weimarskie w mojej okolicy i tak jakby do jednego ktoś wołał Erga:cool3: A przynajmniej jakoś na 'Er' miał na imię:cool3::)[/quote]
nie, my spod warszawy :evil_lol:

[quote name='Aga K']Witajcie :buzi:[/quote]
elo elo :buzi:

może jakieś zdjęcia?:roll:

Posted

Cześć! :multi:
Gdzie byłyście, kiedy Was nie było? :eviltong:

Czy chcemy fotki? Co za pytanie... :mad: :evil_lol:

:) hehe, aaaa..... szwędamyy się to tu to tam..

wiem ! dam zdjęcia Kadie !

mój konik :cool1:

American Paint Horse - klaczka 9 lat, sprowadziłam z Holandii, przedtem wiele lat mieszkała w USA :wink:
oto laleczka :

a tu już u nas w Polsce :)

Posted

Jak jest subforum "galeria" ze wszystkimi wątkami, to klikamy dwa razy obok tytułu naszego wątku i pod nim pojawia się białe pole z migającym kursorem, wpisujemy tam nowy tytuł i zatwierdzamy klikając w jakieś inne miejsce ;).

Posted

[quote name='smallpati']Kadie jest boska :loveu:
To już twój drugi koń? czy wymieniłaś Franka?
Franka sprzedałam nie tak dawno :)

[quote name='RCookie']Jak jest subforum "galeria" ze wszystkimi wątkami, to klikamy dwa razy obok tytułu naszego wątku i pod nim pojawia się białe pole z migającym kursorem, wpisujemy tam nowy tytuł i zatwierdzamy klikając w jakieś inne miejsce ;).
ale tam nie ma żadego takiego miejsca. Klikam podwójnie wszędzie obok nazwy galerii i nic :oops:

kurde chyba Erga się przeziębiła :shake: chodzi taka osowiała, trzęsie się.. zimno jej.. założyłam jej sweterek :eviltong:. niech się kuruje pies;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]dawno Was nie było :) [/FONT]
[FONT=Georgia]Erga śliczna i zdjęcia jak zawsze ładne i ciekawe :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]tutaj masz link:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://www.dogomania.pl/forum/f36/przenosiny-galerii-zmiana-tematu-144345/index4.html[/FONT]

[FONT=Georgia]Moderatorzy teraz zmieniają nazwy galerii i należy w tym temacie napisać.[/FONT]
hej hej :loveu: no dawno, dawno :razz:
dziękuje za link, zaraz napisze:)

[quote name='RCookie']Dziwne, sprawdzałam przed chwilą, czy u nas jeszcze tak się da i nie ma problemu :hmmmm:. Może screeny zrobię?

http://i35.tinypic.com/b4svts.jpg

Jaka uśmiechnięta :loveu:.
hm... jak Ci się chce to zrób, ale ja naprawdę nie widze tam niczego co mogłoby zmienić temat...

Erdzik.

no i piesek znajomej, który u nas ostatnio zawitał;) panna Ruskin.

Posted

Jednak nie zrobię tych screenów, już się nacieszyłam możliwością samodzielnej zmiany tytułu wątku :roll:, ale może to chwilowe, bo mimo, że klikam na emotikony, to nie chcą się dodawać.

Posted

[quote name='Feigned']śliczną suńkę masz :loveu:
przekażę :loveu:

[quote name='RCookie']Jednak nie zrobię tych screenów, już się nacieszyłam możliwością samodzielnej zmiany tytułu wątku :roll:, ale może to chwilowe, bo mimo, że klikam na emotikony, to nie chcą się dodawać.
nie kłopocz się już :evil_lol:

[quote name='Rinuś']Nie wierzę :crazyeye: powrót na dogo ?:diabloti:
nie no coś ty, to tylko tak chwilowo :diabloti:

ejjjj ale ja nie mam co wstawiać...
może jutro coś porobie jak będzie ŁADNA pogoda:shake: