anetta Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mi. napisał(a): no to jeszcze raz szwędałam się tu i tam... podróżowałam :oops: a teraz przyszłam bo się stęskniłam ale znikne jak wyzdrowieje ;). Cóż, będe czasami zaglądać;) Franek całkiem fajnie. Żyje!. Miałam ostatnio napady złości na niego i postanowiłam, że go sprzedam. Zaczęłam wystawiać ogłoszenia i szukać innego konia - Quartera. no cóż. Niestety pare osób utwierdziło mnie w przekonaniu, że Franek robi się coraz fajniejszy i to co udało się z nim zrobić przez ostatnie pare miesięcy graniczy z cudem. Utwierdził mnie w tym jeszcze mój tata, który wczoraj wrócił od niego z Krakowa i był nim naprawdę bardzo zauroczony. Moje maleństwo kochane :) nie jest doskonały ale uroczy. Pod koniec maja będzie pod Warszawą. Ale na krótko. Bo będzie ciepło - sezon i trzeba będzie zacząć trenować. :) kilka jego zdjęć.. A gdzie byłaś? :cool3: Przechrzciłaś go na Franek? :lol: Quarter :crazyeye: Potężne konisko :razz: Piękny jest :loveu::loveu: Quote
katie_sz Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 super niunia ale nie wyobrazam sobie zebym swojej weimarce zalozyla rajstopy na pysio. przebieranoie w granicach rozsadku ok ale rajstopa dla mnie to kompletna przesada ... sorki za szczerosc Quote
Mi. Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 szukam jakiejś osoby z pod wawy do wyprowadzania psa na spacery ;) cena do uzgodnienia :wink: Quote
olifka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ej a wy nie jesteście przypadkiem jakoś z Pragi płd? Bo kurcze widziałam dzisiaj 2 wyżełki weimarskie w mojej okolicy i tak jakby do jednego ktoś wołał Erga:cool3: A przynajmniej jakoś na 'Er' miał na imię:cool3::) Quote
NightQueen Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Mi.']szukam jakiejś osoby z pod wawy do wyprowadzania psa na spacery ;) cena do uzgodnienia :wink: poszukaj tu PetSitter.pl //\\ SERWIS OPIEKI NAD ZWIERZETAMI Quote
Mi. Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 dzień dobry:cool3: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ej a wy nie jesteście przypadkiem jakoś z Pragi płd? Bo kurcze widziałam dzisiaj 2 wyżełki weimarskie w mojej okolicy i tak jakby do jednego ktoś wołał Erga:cool3: A przynajmniej jakoś na 'Er' miał na imię:cool3::)[/quote] nie, my spod warszawy :evil_lol: [quote name='Aga K']Witajcie :buzi:[/quote] elo elo :buzi: może jakieś zdjęcia?:roll: Quote
Illusion Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Cześć! :multi: Gdzie byłyście, kiedy Was nie było? :eviltong: Czy chcemy fotki? Co za pytanie... :mad: :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Cześć! :multi: Gdzie byłyście, kiedy Was nie było? :eviltong: Czy chcemy fotki? Co za pytanie... :mad: :evil_lol: :) hehe, aaaa..... szwędamyy się to tu to tam.. wiem ! dam zdjęcia Kadie ! mój konik :cool1: American Paint Horse - klaczka 9 lat, sprowadziłam z Holandii, przedtem wiele lat mieszkała w USA :wink: oto laleczka : a tu już u nas w Polsce :) Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://i37.tinypic.com/28l9i0k.jpg Jaki piękny ;] Quote
Illusion Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/9100/verkaufspferde8075.jpg Piękna :loveu:. A teraz czas na zdjęcia Ergi :cool3:. Quote
Cieplutkaa. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/forum/f38/wybory-miss-mistera-dogomanii-cz-ii-147515/#post13045820[/FONT] Zapraszamy do zabawy ! ;) Quote
Mi. Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 czemu nie moge zmienić tytułu galerii ?!:placz::oops: Quote
NightQueen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 czemu nie moge zmienić tytułu galerii ?!:placz::oops: ja też nie mogę :mad: Kadie jest boska :loveu: To już twój drugi koń? czy wymieniłaś Franka? Quote
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jak jest subforum "galeria" ze wszystkimi wątkami, to klikamy dwa razy obok tytułu naszego wątku i pod nim pojawia się białe pole z migającym kursorem, wpisujemy tam nowy tytuł i zatwierdzamy klikając w jakieś inne miejsce ;). Quote
Mi. Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='smallpati']Kadie jest boska :loveu: To już twój drugi koń? czy wymieniłaś Franka? Franka sprzedałam nie tak dawno :) [quote name='RCookie']Jak jest subforum "galeria" ze wszystkimi wątkami, to klikamy dwa razy obok tytułu naszego wątku i pod nim pojawia się białe pole z migającym kursorem, wpisujemy tam nowy tytuł i zatwierdzamy klikając w jakieś inne miejsce ;). ale tam nie ma żadego takiego miejsca. Klikam podwójnie wszędzie obok nazwy galerii i nic :oops: kurde chyba Erga się przeziębiła :shake: chodzi taka osowiała, trzęsie się.. zimno jej.. założyłam jej sweterek :eviltong:. niech się kuruje pies;) Quote
jonQuilla Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: dawno Was nie było :) Erga śliczna i zdjęcia jak zawsze ładne i ciekawe :loveu: tutaj masz link: http://www.dogomania.pl/forum/f36/przenosiny-galerii-zmiana-tematu-144345/index4.html Moderatorzy teraz zmieniają nazwy galerii i należy w tym temacie napisać.[/FONT] Quote
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziwne, sprawdzałam przed chwilą, czy u nas jeszcze tak się da i nie ma problemu :hmmmm:. Może screeny zrobię? http://i35.tinypic.com/b4svts.jpg Jaka uśmiechnięta :loveu:. Quote
Mi. Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]dawno Was nie było :) [/FONT] [FONT=Georgia]Erga śliczna i zdjęcia jak zawsze ładne i ciekawe :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]tutaj masz link:[/FONT] [FONT=Georgia]http://www.dogomania.pl/forum/f36/przenosiny-galerii-zmiana-tematu-144345/index4.html[/FONT] [FONT=Georgia]Moderatorzy teraz zmieniają nazwy galerii i należy w tym temacie napisać.[/FONT] hej hej :loveu: no dawno, dawno :razz: dziękuje za link, zaraz napisze:) [quote name='RCookie']Dziwne, sprawdzałam przed chwilą, czy u nas jeszcze tak się da i nie ma problemu :hmmmm:. Może screeny zrobię? http://i35.tinypic.com/b4svts.jpg Jaka uśmiechnięta :loveu:. hm... jak Ci się chce to zrób, ale ja naprawdę nie widze tam niczego co mogłoby zmienić temat... Erdzik. no i piesek znajomej, który u nas ostatnio zawitał;) panna Ruskin. Quote
Illusion Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jednak nie zrobię tych screenów, już się nacieszyłam możliwością samodzielnej zmiany tytułu wątku :roll:, ale może to chwilowe, bo mimo, że klikam na emotikony, to nie chcą się dodawać. Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nie wierzę :crazyeye: powrót na dogo ?:diabloti: Quote
Mi. Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Feigned']śliczną suńkę masz :loveu: przekażę :loveu: [quote name='RCookie']Jednak nie zrobię tych screenów, już się nacieszyłam możliwością samodzielnej zmiany tytułu wątku :roll:, ale może to chwilowe, bo mimo, że klikam na emotikony, to nie chcą się dodawać. nie kłopocz się już :evil_lol: [quote name='Rinuś']Nie wierzę :crazyeye: powrót na dogo ?:diabloti: nie no coś ty, to tylko tak chwilowo :diabloti: ejjjj ale ja nie mam co wstawiać... może jutro coś porobie jak będzie ŁADNA pogoda:shake: Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja rano idę na sesję z kundlem :diabloti: Quote
Recommended Posts