betty_labrador Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ciesc dziewuszki :P to nie slon, to nie zyrafa! to HIPOPOTAM!!! a na dobranoc to ja nie chce karaluchow :cool1: ale ... szczypawki :D :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 basia bonnie napisał(a):A Ty nie mów o pięknie Ergi, tylko lepiej o tym, że z radością pojedziesz z nami na wrześniową wystawe :diabloti: tylko ostrzegamy, po takich wystawach dzieją się potem rozne rzeczy z czlowiekiem:evil_lol::evil_lol: A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu :roll:) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti: A ja tu przyszłam pozachwycać się Ergą, więc o żadnej wystawie nie napiszę, tylko o tym, że Erga jest boska! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 O znowu fotki!:multi::multi: Czy Erga zawsze jest taka obwieszona?:evil_lol: Po wywieszonym jęzorze wnioskuję, że Erga jest wybiegana=szczęśliwa:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu :roll:) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti: A ja tu przyszłam pozachwycać się Ergą, więc o żadnej wystawie nie napiszę, tylko o tym, że Erga jest boska! :loveu: :loveu: :loveu: Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu: Gorsze może być tylko spotkanie na raz z Basią, Mi. i Betty:loveu: Erga ma juz wrodzoną tą "inność" :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 betty_labrador napisał(a):ciesc dziewuszki :P to nie slon, to nie zyrafa! to HIPOPOTAM!!! a na dobranoc to ja nie chce karaluchow :cool1: ale ... szczypawki hahah :D:D nawet zapomniałam, że istnieje coś takiego jak szczypawka:evil_lol: idzie sobie nieboraczek, jak uszczypnie będzie znaczek:diabloti: 1,2,3... pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu ) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti: A ja tu przyszłam pozachwycać się Ergą, więc o żadnej wystawie nie napiszę, tylko o tym, że Erga jest boska! :loveu: :loveu: :loveu: oj mylisz się... może być gorzej:diabloti: jeszcze zostało Ci spotkanie ze mną i z... Ergą:diabloti: Rybka_39 napisał(a):O znowu fotki! Czy Erga zawsze jest taka obwieszona?:evil_lol: Po wywieszonym jęzorze wnioskuję, że Erga jest wybiegana=szczęśliwa:loveu: nie zawsze:oops: ale zazwyczaj tak:evil_lol: basia bonnie napisał(a):Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu: Gorsze może być tylko spotkanie na raz z Basią, Mi. i Betty:loveu: Erga ma juz wrodzoną tą "inność" :D :loveu::loveu::loveu: haha dokładnie:evil_lol: to mój pierwszy rysunek na tablecie:oops: jezu jak trudno jest na tym cholerstwie rysować:diabloti::roll: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]jak ona grzecznie wchodzi do wanny :crazyeye::crazyeye::crazyeye: też tak chcę :) :eviltong::eviltong: i fajny ma namordnik :) witam Was :multi::loveu: [/FONT] Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img386.imageshack.us/img386/6717/oio1xd0.jpg wow super jak na 1szy !!!! Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]jak ona grzecznie wchodzi do wanny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]też tak chcę :) :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]i fajny ma namordnik :)[/FONT] [FONT=Georgia]witam Was :multi::loveu:[/FONT] też chcesz grzecznie wchodzić do wanny?:cool3: helołłłł:loveu: basia bonnie napisał(a):http://img386.imageshack.us/img386/6717/oio1xd0.jpg wow super jak na 1szy !!!! dzięki:multi: a teraz zagadka:evil_lol: - Kto jest w środku?:loveu: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mi. napisał(a):też chcesz grzecznie wchodzić do wanny?:cool3: :evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: taaaaaaaaaaaa :roflt:[/FONT] Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img355.imageshack.us/img355/662/2008071238fk9.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to to, o czym mysle?! :angryy: :roflt: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: taaaaaaaaaaaa :roflt:[/FONT] moge Cię nauczyć:loveu::loveu::diabloti: Ktoś chciał dogi z wystawy więc prosze bardzo :) - Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 basia bonnie napisał(a):http://img355.imageshack.us/img355/662/2008071238fk9.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to to, o czym mysle?! :angryy: :roflt: możliwe:evil_lol::evil_lol: dobermanki Betty to specjalnie dla Karoliny, możesz jej podesłać:evil_lol: :razz:hahah i pinczerki :loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mi. napisał(a):możliwe:evil_lol::evil_lol: hahahahahahahahahaha,ktoś mi pukał po drzwiach i mówie "zajeteee" i ten ktos znow no to ja znow zajeteee! A to Tosiaczek był:loveu: tak sie przyzwyczaila do mnie i chciała ze mna chodzic , że nawet do wc chciala ze mna isc, slodka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 ahhh te oczy :evil_lol: pinczerki to jest piękne i to:loveu: spanielek:loveu: Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobermanki :loveu: :loveu: P.S. Ale ja mam na zdjęciu udokumentowane, że Basia była w klopiku pierwszym od lewej :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):Dobermanki :loveu: :loveu: P.S. Ale ja mam na zdjęciu udokumentowane, że Basia była w klopiku pierwszym od lewej :evil_lol: jak to? :hmmmm: to kto sie do mnie dobijał?!:crazyeye::crazyeye: Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie mam pojęcia, bo chyba w tym czasie betty polewała Toscę wodą. Albo mi się coś porąbało już. W każdym bądź razie Ty byłaś w tym po lewej :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):Nie mam pojęcia, bo chyba w tym czasie betty polewała Toscę wodą. Albo mi się coś porąbało już. W każdym bądź razie Ty byłaś w tym po lewej :evil_lol: haha,niezle ktos sie do mnie dobijał:diabloti:a Tosca pomyliła kabiny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Wy sie wodą lałyście! :diabloti: Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie my, tylko betty Toscę :diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):Nie my, tylko betty Toscę :diabloti::diabloti: WY!! Bo Tosia chciała z powrotem mnie i szukała mnie po kabinach:diabloti: Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 No raczej nie szukała, bo jak ja zmoczyłyśmy to czekałyśmy z aparatami na Ciebie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):No raczej nie szukała, bo jak ja zmoczyłyśmy to czekałyśmy z aparatami na Ciebie :diabloti: jestescie okropne:placz::placz: mamo:placz::placz: ja sie tak nie bawie:placz::placz::placz: p.s. na szczescie z aparatu Oli zdazylam usunac :D Quote
Recommended Posts