Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mi.']wybacz jej... albo nie:eviltong::roll:

Basia a skąd ty masz ten płomyczek?:diabloti: pamiętam początki jak ja miałam płomyka a ty niecałe 4 łapki:diabloti: ;p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
WYBACZ!!

bo mnie dali do koondli,a ja chce spowrotem do FB!:angryy::angryy:

Posted

[quote name='Mi.']oo nieeee kichnełam i oplułam caly laptop:placz:

chcesz dostać z buta? :mdleje:
hahahahhahahaha sieroto:diabloti::diabloti:

oj tak bylo szybciej:evil_lol: bo mi sie nie chcialo pisac na-pie-cho-te;)

Posted

[quote name='basia bonnie']jaja jak berety :diabloti:

są takie? :mdleje:

no mówie Ci, nie moge wstawić zdjęć :( bo neostrada padła i jutrą ją zawoże do reklamacji... a tutaj nie mam zdjęć na tym kompie... pfff...

ale rano ide na spacerek z pieskiem więc porobie duuużo nowych fotek;)
co równa się z tym, że będzie ogrom zdjęć do wstawienia ( bo jeszcze te poprzednie)

http://www.elwet.pl/ <-- tutaj umawiam się na wizyte z Ergą:) jeszcze tylko próbnie pojade z nią jutro na środmiescie ( NAUCZYLAM ERGE WSIADAC DO KOLEJKI - juz sie nie boi:multi::multi:) i chce zobaczyc czy wsiadzie do tramwaju,..

Posted

[quote name='basia bonnie']Ahaa szkoda:( no ale poczekamy na te jutrzejsze foteczki :)

Super, że Erga juz sie nie boi kolejki!! z tramwajem tez da rade!!:) hehe mnie tez czeka nauka, ale pkp i pks z Bonnie;)
nooo mnie wkd i pkp :p
poczekajcie, poczekajcie :P i 3majcie kciuki, bo jesli bedzie brzydka pogoda to nie zabiore ze soba aparatu ;] np deszcz

Posted

[quote name='psiara1996']ejno , ejno ,, hejze hejze co tu tak malo fotek!!!???

czekam na boska psine...
zrobiłam dziś nowe zdjęcia ale nadal nie moge wstawić :P

[quote name='anetta']Mi. chyba czas na jakiegoś nowego psa żebyś była w FB :roll: :evil_lol:
no właśnie... kto mi porzyczy? :evil_lol:

Posted

zdjęcia pozmniejszałam na swoim kompie, zrzuciłam na płytke i przyniosłam tutaj:eviltong:

[quote name='Rinuś']ej mała...możesz wrzucać fotki przez fotoalbum ? bo nie widzę innych :diabloti:
o masz... nie widzisz bo nie ma żadnych:evil_lol:
daj linka to obczaje:p

zajrzałyśmy dziś do lasu, po powrocie ze śródmieścia.. bardzo dawno nie chodziłyśmy po lesie...

Posted

[quote name='basia bonnie']Kąpiel Ergi to ekstremalny sport :lol: :loveu:
żebyś wiedziała:)

http://img91.imageshack.us/img91/5470/2008071620mw1.jpg
hahahaha full wyposazenie :evil_lol:
no i ta obroza... dlaczego Erga nosi Twoja obroze? :hmmmm:

jak bylo w srodmiesciu?!:smile:

pożyczyłam jej obroże:evil_lol:spoko... nocami mi ją oddaje:diabloti:

super było:) jechałyśmy pół godziny kolejką. Hehe jakieś 2 siostry zakonne siedziały w moim przedziale i jak obok nich przechodziłyśmy, żeby się gdzieś usadowić to gdy zobaczyły Erge wytrzeszczyły tylko oczy i zaczęły się modlić:lol:. O jedną panią się oparła, to powiedziała mi, że piesek jest świetnym grzejniczkiem;)
później chodziłyśmy sobie podziemiami i wyszłyśmy do tramwaju. Przejechałyśmy się 2 przystanki bez biletu:eviltong: pochodziłyśmy tam podziemiami i się wróciłyśmy;). I znowu pół godziny kolejką.. taka resocjalizująca wyprawa. Zabrałam ze soba aparat.. chcialam porobić zdjęcia, ale było strasznie duuużo ludzi, i głupio mi było :evil_lol:. Zachowywała się znakomicie! Nawet za psami nie ciągneła, na nikogo nie szczekneła.

musze wreszcie oddać aparat do naprawy.