Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 oo nieeee kichnełam i oplułam caly laptop:placz: [quote name='basia bonnie'] z buta chcesz dostać z buta? :mdleje: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']wybacz jej... albo nie:eviltong::roll: Basia a skąd ty masz ten płomyczek?:diabloti: pamiętam początki jak ja miałam płomyka a ty niecałe 4 łapki:diabloti: ;p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WYBACZ!! bo mnie dali do koondli,a ja chce spowrotem do FB!:angryy::angryy: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']oo nieeee kichnełam i oplułam caly laptop:placz: chcesz dostać z buta? :mdleje: hahahahhahahaha sieroto:diabloti::diabloti: oj tak bylo szybciej:evil_lol: bo mi sie nie chcialo pisac na-pie-cho-te;) Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 no widzisz... a mnie do Łyżwów:shake: a gdyby Cię do Flatów dali?? mnie mogli by do chihuahua:roll::eviltong: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']najpierw mnie dali do flatow :lol: no coś ty naprawde?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no mowie Ci ,jaja jak berety :diabloti: a Ty byś może Erdziolka wstawiła ,coo? :cool3: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']jaja jak berety :diabloti: są takie? :mdleje: no mówie Ci, nie moge wstawić zdjęć :( bo neostrada padła i jutrą ją zawoże do reklamacji... a tutaj nie mam zdjęć na tym kompie... pfff... ale rano ide na spacerek z pieskiem więc porobie duuużo nowych fotek;) co równa się z tym, że będzie ogrom zdjęć do wstawienia ( bo jeszcze te poprzednie) http://www.elwet.pl/ <-- tutaj umawiam się na wizyte z Ergą:) jeszcze tylko próbnie pojade z nią jutro na środmiescie ( NAUCZYLAM ERGE WSIADAC DO KOLEJKI - juz sie nie boi:multi::multi:) i chce zobaczyc czy wsiadzie do tramwaju,.. Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ahaa szkoda:( no ale poczekamy na te jutrzejsze foteczki :) Super, że Erga juz sie nie boi kolejki!! z tramwajem tez da rade!!:) hehe mnie tez czeka nauka, ale pkp i pks z Bonnie;) Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']Ahaa szkoda:( no ale poczekamy na te jutrzejsze foteczki :) Super, że Erga juz sie nie boi kolejki!! z tramwajem tez da rade!!:) hehe mnie tez czeka nauka, ale pkp i pks z Bonnie;) nooo mnie wkd i pkp :p poczekajcie, poczekajcie :P i 3majcie kciuki, bo jesli bedzie brzydka pogoda to nie zabiore ze soba aparatu ;] np deszcz Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 'obwód przy barkach' to jaki??? chce szelki kupić .. Quote
Onomato-Peja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ejno , ejno ,, hejze hejze co tu tak malo fotek!!!??? czekam na boska psine... Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mi. chyba czas na jakiegoś nowego psa żebyś była w FB :roll: :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='psiara1996']ejno , ejno ,, hejze hejze co tu tak malo fotek!!!??? czekam na boska psine... zrobiłam dziś nowe zdjęcia ale nadal nie moge wstawić :P [quote name='anetta']Mi. chyba czas na jakiegoś nowego psa żebyś była w FB :roll: :evil_lol: no właśnie... kto mi porzyczy? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ola patrz tu!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104572&page=254 post 2532 hahahahah :D Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hej, Młodziutka ! Nie wiesz przypadkiem, czemu ja się tutaj jakoś tak STARO czuję ??? :diabloti: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Ola patrz tu!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104572&page=254 post 2532 hahahahah :D widziałam! nawet odpisałam:evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Hej, Młodziutka ! Nie wiesz przypadkiem, czemu ja się tutaj jakoś tak STARO czuję ??? :diabloti: dzień dobry babciu Haniu:loveu::loveu: nie..nie mam pojęcia:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ej mała...możesz wrzucać fotki przez fotoalbum ? bo nie widzę innych :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kąpiel Ergi to ekstremalny sport :lol: :loveu: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 zdjęcia pozmniejszałam na swoim kompie, zrzuciłam na płytke i przyniosłam tutaj:eviltong: [quote name='Rinuś']ej mała...możesz wrzucać fotki przez fotoalbum ? bo nie widzę innych :diabloti: o masz... nie widzisz bo nie ma żadnych:evil_lol: daj linka to obczaje:p zajrzałyśmy dziś do lasu, po powrocie ze śródmieścia.. bardzo dawno nie chodziłyśmy po lesie... Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://img91.imageshack.us/img91/5470/2008071620mw1.jpg hahahaha full wyposazenie :evil_lol: no i ta obroza... dlaczego Erga nosi Twoja obroze? :hmmmm: jak bylo w srodmiesciu?!:) Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Kąpiel Ergi to ekstremalny sport :lol: :loveu: żebyś wiedziała:) http://img91.imageshack.us/img91/5470/2008071620mw1.jpg hahahaha full wyposazenie :evil_lol: no i ta obroza... dlaczego Erga nosi Twoja obroze? :hmmmm: jak bylo w srodmiesciu?!:smile: pożyczyłam jej obroże:evil_lol:spoko... nocami mi ją oddaje:diabloti: super było:) jechałyśmy pół godziny kolejką. Hehe jakieś 2 siostry zakonne siedziały w moim przedziale i jak obok nich przechodziłyśmy, żeby się gdzieś usadowić to gdy zobaczyły Erge wytrzeszczyły tylko oczy i zaczęły się modlić:lol:. O jedną panią się oparła, to powiedziała mi, że piesek jest świetnym grzejniczkiem;) później chodziłyśmy sobie podziemiami i wyszłyśmy do tramwaju. Przejechałyśmy się 2 przystanki bez biletu:eviltong: pochodziłyśmy tam podziemiami i się wróciłyśmy;). I znowu pół godziny kolejką.. taka resocjalizująca wyprawa. Zabrałam ze soba aparat.. chcialam porobić zdjęcia, ale było strasznie duuużo ludzi, i głupio mi było :evil_lol:. Zachowywała się znakomicie! Nawet za psami nie ciągneła, na nikogo nie szczekneła. musze wreszcie oddać aparat do naprawy. Quote
łapeczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ale fajne puszorki macie ... obroza tez niczego sobie xD Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hehehe Erga w wannie jakbys ja zbila :P a na spacer caly sprzet ubrany :eviltong: szelki, halterek(po co :P ) kaganiec obok i.. Twoja obroza! oddalas ja jej? :diabloti: :P Quote
Recommended Posts