Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Oznajmiam Wam wszem i wobec że wykąpałam psa i umyłam obroże:diabloti: ahhh ten zapach psiej mokrej sierści :loveu::evil_lol: [quote name='basia bonnie']znow kupimy obroze za 50 zl i sie bedziemy targowac :roflt: powodzenia! :cool3: hahah no ale jeszcze przedtem musimy pokupować skórzane smycze do kompletu:evil_lol: [quote name='Marzenuś']Widzę, że nie tylko ja mam problemy z neostradą... A ja mam livebox'a... :roll: Szmelc nie z tej ziemi. A trza było modem z prunda wyłączyć, to by działał :eviltong: ale nie wiedziałam, że będzie burza:shake: nie było mnie w domu... : ) [quote name='Anza&Hacker']http://img214.imageshack.us/img214/8010/cacib048ms3.jpg - genialne! :megagrin: Śliczne foteczki powstawiałaś z wystawy :loveu: ahhh dziękuje :loveu: [quote name='Kincia']A yorki masz :diabloti::loveu::loveu:? yorków w ogóle nie widziałam:eviltong: były w niedziele chyba, a mnie wtedy nie bylo :oops: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 a od kiedy ja mam płomyczek?:evil_lol: mówiłam, że kiedyś dotre do tych czterech co miałam kiedyś:diabloti: Quote
szaraduszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']a od kiedy ja mam płomyczek?:evil_lol: Od czasu gdy Tematy z Fotoblogów przechdzą do Galerii w grupach. :angryy: Ps. wiesz gdzie znjduje się Twój wątek? Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='szaraduszka']Od czasu gdy Tematy z Fotoblogów przechdzą do Galerii w grupach. :angryy: Ps. wiesz gdzie znjduje się Twój wątek? wiem... wiedziałam, że przerwa na dogo zrobi swoje, niewiem co sie wszędzie dzieje :shock: od kiedy galerie są przeklejane do Grup i dlaczego?:shake: Jak zwykle admini nie pytają nas o zdanie... Quote
ewka i haker Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 witamy no ja wrocilam z obozu i takie zmiany... Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'] hahah no ale jeszcze przedtem musimy pokupować skórzane smycze do kompletu:evil_lol: no wlasnie szukam tak owej hehe :) widzialas?!:multi::loveu: Beatka nam strzeliła:cool3: Quote
łapeczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 hehe....chwila kogos nie ma i tu takie zmiany ja naszczescnie caly czas bylam i jestem na bierzaco z dogo xD Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 hehe fajne ;) a gdzie nasze grupowe zdjęcie? :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 tutaj :) http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10492887&postcount=2389 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'] A ty gdzie się wtedy szlajałaś? :mad: czemu Cię z nami nie było coo?:diabloti: Bo mnie nikt nie zabrał :placz: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bo mnie nikt nie zabrał :placz: :diabloti: A pff:diabloti: No to we wrześniu to nadrobisz i pojedziesz na krajówkę:cool3: 12-13 wrzesnia:) jest swietnie polaczenie PKP z BB do Wawy :) noo:cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 czeloł :loveu: no to ja Cie tez odwiedzam :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 haha wlasnie a jak tam obrozka? :) da sie juz przeciagnac? :evil_lol: moja bez problemu dziala :cool3: :) no i te Twoje fotki z obroza.... :roflt: boskie to bylo :loveu: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']haha wlasnie a jak tam obrozka? :) da sie juz przeciagnac? :evil_lol: moja bez problemu dziala :cool3: :) no i te Twoje fotki z obroza.... :roflt: boskie to bylo :loveu: hahahah przeciąga się doskonale!:razz: nieee.. zartuje.. brakuje troszke do perfekcji :P taa dobrze, że ją później zdjęłam:diabloti: [quote name='betty_labrador']czeloł :loveu: no to ja Cie tez odwiedzam :diabloti: hahah, ale ja byłam pierwsza:loveu::evil_lol: hej :buzi: [quote name='basia bonnie']A pff:diabloti: No to we wrześniu to nadrobisz i pojedziesz na krajówkę:cool3: 12-13 wrzesnia:) jest swietnie polaczenie PKP z BB do Wawy :) noo:cool3::cool3: hahaha:diabloti: no i widzisz, Basia znalazła rozwiązanie:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bo mnie nikt nie zabrał :placz: :diabloti: miej żal do basi:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 zawsze mozna znalezc wyjscie z sytuacji! gorsze lub lepsze ale zawsze to cos niz nic :cool3: jest jeszcze wystawa w Poznaniu w listopadzie... O!!! Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']zawsze mozna znalezc wyjscie z sytuacji! gorsze lub lepsze ale zawsze to cos niz nic :cool3: jest jeszcze wystawa w Poznaniu w listopadzie... O!!! przykro mi, ale ja się nie będe taszczyć do poznania:evil_lol: a ty wystawiasz wtedy?:p Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']przykro mi, ale ja się nie będe taszczyć do poznania:evil_lol: a ty wystawiasz wtedy?:p widzisz a ja bede sie taszczyc :P najprawdopodobniej tak! ale nie wiem czy na 100% ;) najwyzej pozwiedzac psy :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']widzisz a ja bede sie taszczyc :P najprawdopodobniej tak! ale nie wiem czy na 100% ;) najwyzej pozwiedzac psy :evil_lol: no to jeśli tak to wyręcz kogoś żeby zrobił duuuużo zdjęć i miej na względzie pewną bardzo wymagającą osobę:cool1: musi być ich dużo! :cool3: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.'] no to jeśli tak to wyręcz kogoś żeby zrobił duuuużo zdjęć i miej na względzie pewną bardzo wymagającą osobę:cool1: musi być ich dużo! :cool3: wszystko jeszcze zalezy jak leży :eviltong: czyli od baterii, i miejsca w aparacie :cool3: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']wszystko jeszcze zalezy jak leży :eviltong: czyli od baterii, i miejsca w aparacie :cool3: masz dużo czasu przed listopadem.. zdążysz dokupić i się przygotować:multi::D hihi Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']masz dużo czasu przed listopadem.. zdążysz dokupić i się przygotować:multi::D hihi jak bede miala za co :diabloti: Tyś bogata to mi zakupisz :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']A pff:diabloti: No to we wrześniu to nadrobisz i pojedziesz na krajówkę:cool3: 12-13 wrzesnia:) jest swietnie polaczenie PKP z BB do Wawy :) noo:cool3::cool3: A będziesz mi towarzyszyć? :p [quote name='Mi.'] miej żal do basi:evil_lol: Basia, mam żal do Ciebie :placz: :placz: :placz: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A będziesz mi towarzyszyć? :p Basia, mam żal do Ciebie :placz: :placz: :placz: :evil_lol: jasne!! ja juz mam zarezerwowany piatek 12 wrzesnia :cool3: ale pociag ic ;) 6:48 z BB, 10:45 jestesmy na centralnym,idziemy na tramwaj,jedziemy 15 min. potem 5 min z buta i jestesmy na wystawie:) Ojj:oops: ja nie wiedziałam czy będe na pewno, dopiero w środe wieczorem sie dowiedzialam ze jednak tak i pedem po bilety bo rezerwacja miejsc.. ;) Wybaczysz? zrobie Ci jeszcze jeden portet Gizmo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale wybacz prosze:modla: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 wybacz jej... albo nie:eviltong::roll: Basia a skąd ty masz ten płomyczek?:diabloti: pamiętam początki jak ja miałam płomyka a ty niecałe 4 łapki:diabloti: ;p Basia, mam żal do Ciebie :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts