Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super:) na poczatku jak wsiadlam to nie podciagnelam do konca popregu bo mi sie kon zapowietrzyl:evil_lol:... i siodlo mi sie zsunelo na lewa strona, ze siedzialam na tym, gdzie sie kolana trzyma:eviltong:no... na... o! poduszce kolanowej czy cos takiego:evil_lol:. I nie moglam zlapac strzemion a kon mi ruszyl:eviltong: i troche potrwalo zanim zlapalam strzemiona, przekrecilam siodlo i dopielam popreg;). A jazda fajnie minela, troche za zimno bylo. Co prawda jezdzilam tylko 15 min, a podlaczylam sie pod jakas jazde rekreacyjna, to jak na stepoklus pierwszy raz z konmi na nowej ujezdzalni;).. to super sie spisal, byl odwazny, niczego sie nie bal... JAK TO ARAB:D:D i w klusie strasznie pedzil do przodu, w trakcie calej jazdy w ogole lydki nie uzylam. JAK TO ARAB:eviltong:

Posted

helol;)
jestem chora:placz::placz:i to jest juz 2 dzien w ktory nie przyszlam do konia:placz:musze sie jakos szybko wyleczyc bo codziennie u niego bylam odkad przyjechal, a on nie moze stac calymi dniami w boksie i sie nudzic:shake:

snieg pada:-o

i daje fotki z pierwszej jazdy na Companie:eviltong:bylo strasznie zimno:shake:

Posted

Gdybym się koni nie bała :oops::oops::oops: to bym Ci go ukradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i podziwiała godzinami...ale niestety albo stety się boję i podziwiam tutaj :loveu::loveu::loveu:

Posted

:)))))))) :multi:

Tak mi sie teraz przypomniało :eviltong:
A propo swojego konia. Wczoraj czekałam na trening i stałam sobie przy boksach i obserwowałam tą dwójke. Na małym padoku (jeśli można to tak nazwać) po środku placu stał koń z dziewczyną, było ciemno więc nie widziałam dokładnie twarzy. Później dopiero do mnie podeszła, wiek...12-14 lat. Zaczęłyśmy rozmawiać o koniu i psach. Okazało się że to był jej koń, rasowy, nazywa się tak i tak, bla bla bla. Rozmowa zeszła na psy ( :hmmmm: :lol:) Okazało, że ma psa- suczke (jest nieposłuszna, gruba i sie nie nadaje na agility) :razz: I że szuka dla niej psa :mdleje: :angryy: Jak sie pytam a po co?!!! A ona że sprzedadzą szczeniaki bo nie mają kasy :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: I kurcze juz miałam jej wybić z głowy taki poroniony pomysł ale przyszły odemnie dziewczny i zaczął się trening. Udało mi sie jeszcze spytać czy była w schronie a ona że nie.
Ale jak sie we mnie zagotowało :angryy: Czujecie akcje???? :grab:

Posted

[quote name='basia bonnie']ćliczne foteczkii
a jaki masz fajny różowy szaliczek
dzieki:) nooo rozowy szalik... pasujacy do lamowki czapraka;)mam jeszcze caly rozowy czaprak ale nie jestem tak i nie zaloze go na Compana:evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']Ta to wszystko co różowe wypatrzy maniaczka
no coz:evil_lol: ma sie ten styl:evil_lol:

[quote name='Medorowa']Mmmm

http://tinypic.pl/t1/out.php/i69292_Compan2dzienumnie077.jpg
:eviltong:

[quote name='jonQuilla']Gdybym się koni nie bała to bym Ci go ukradła :evil_lol: i podziwiała godzinami...ale niestety albo stety się boję i podziwiam tutaj :loveu::loveu::loveu:

podziwiajcie podziwiajcie:cool3:

[quote name='Pimpek']Super foty :cool3:
http://tinypic.pl/t1/out.php/i71785_1000759.jpg

Compan śliczny !:loveu:
taa... super gdybym nie wyszla jak down:evil_lol: no ale coz, po tej jezdzie wieczorem juz bylam chora:shake:

[quote name='anetta']:)))))))) :multi:

Tak mi sie teraz przypomniało :eviltong:
A propo swojego konia. Wczoraj czekałam na trening i stałam sobie przy boksach i obserwowałam tą dwójke. Na małym padoku (jeśli można to tak nazwać) po środku placu stał koń z dziewczyną, było ciemno więc nie widziałam dokładnie twarzy. Później dopiero do mnie podeszła, wiek...12-14 lat. Zaczęłyśmy rozmawiać o koniu i psach. Okazało się że to był jej koń, rasowy, nazywa się tak i tak, bla bla bla. Rozmowa zeszła na psy ( :hmmmm: :lol:) Okazało, że ma psa- suczke (jest nieposłuszna, gruba i sie nie nadaje na agility) :razz: I że szuka dla niej psa :mdleje: :angryy: Jak sie pytam a po co?!!! A ona że sprzedadzą szczeniaki bo nie mają kasy :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: I kurcze juz miałam jej wybić z głowy taki poroniony pomysł ale przyszły odemnie dziewczny i zaczął się trening. Udało mi sie jeszcze spytać czy była w schronie a ona że nie.
Ale jak sie we mnie zagotowało :angryy: Czujecie akcje???? :grab:
jaakaa akcjaa:cool1:
no niestety:mad:z takimi sytuacjami baardzo czesto mozna sie spotkac ale co na to poradzic???