Bewarka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Psiarka napisał(a)::razz: Jeszcze fotek! Jeszcze fotek! Kto jest ze mną? oczywiście ja!!!Jeszcze chcemy fotek!!! :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 justys95 napisał(a):oczywiście ja!!!Jeszcze chcemy fotek!!! :cool3: My też, my też! :cool3: Fotki, fotki, fotki! :multi: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mi też sie strasznie podoba to zdjęcie :) (Zresztą mówiłam Ci to już na gg ;-) ) A co to to to takie co ten Afrykanin trzyma? Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ślicznie niczym modelka z kolorowych czasopism :evil_lol: a ty nas tu nie oszukuj:mad: i nie dawaj 2 razy tych samych zdjęć my chcemy więcej! Quote
Dobcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='*luthien*'] Hey Luthien:cool3: Przekopałam się przez wszystkie strony z afrykańskimi fotkami:loveu: Prześliczne, wszystkie:loveu: I ile żyjątek do obfocenia:cool3: Quote
Mi. Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Cześć Dziewuszki:multi: [quote name='justys95'] Ło żesz ty...jak laska z mafii :-o hahaha, czesc Justynko:eviltong: [quote name='Anza&Hacker']Jej! - ale Ci zazdroszcze - i takiej wycieczki ...i tych wszystkich zdjęć - masz talent :cool3: nie tylko ja:D [quote name='bonita'] Jaki fajny czemu u nas takich liści nie ma jak to nie ma:evil_lol: [quote name='bonita'] Qurcze jakie w Afryce ładne dziewczyny są gdzie:shock::evil_lol: [quote name='Pianka']Bombowe zdjęcia. ja tez chce do Afryki Jedynie co mi przeszkadza to robale, fujjj robaliki sa sweet:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [quote name='wiq']http://img122.imageshack.us/img122/2289/afrykakenia351dj6.png co to? modliszka:lol: [quote name='Psiarka']:razz: Jeszcze fotek! Jeszcze fotek! Kto jest ze mną? [quote name='justys95']oczywiście ja!!!Jeszcze chcemy fotek!!! [quote name='Anza&Hacker']My też, my też! :cool3: Fotki, fotki, fotki! :multi: chwila bo nie wyrobie:D [quote name='Sylwia506']Prześliczne foteczki :) Cześć Sylwiu, dzieki:multi: [quote name='goldenka245'] Mi też sie strasznie podoba to zdjęcie :) (Zresztą mówiłam Ci to już na gg ;-) ) A co to to to takie co ten Afrykanin trzyma? ze co ze jak jaki afrykanin:evil_lol: [quote name='ewelinka_m'] ślicznie niczym modelka z kolorowych czasopism :evil_lol: a ty nas tu nie oszukuj i nie dawaj 2 razy tych samych zdjęć my chcemy więcej! ha ha ha:evil_lol: [quote name='Dobcia']Hey Luthien:cool3: Przekopałam się przez wszystkie strony z afrykańskimi fotkami:loveu: Prześliczne, wszystkie:loveu: I ile żyjątek do obfocenia:cool3: czesc Dobciu:multi: Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='wiq']że co? modliszka? :shock: No pewno, że cudny, przesłodki modliszek :loveu: Wygląda na jednego z osobników rodzaju: Taumantis :cool3: ...ale gatunku pewna nie jestem - słabo znam te Afrykańskie piękności, mało znane są w Europie ...ale może ehrmanni (szmaragdowa), albo sigiana? :roll: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 aaaahhhaaaa.. przyznaję, że się na owadach nie znam;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Luthien - koope lat ;-) Widze, ze coraz piękniejsze trzaskasz fotki :loveu: A te z wycieczki łaaa :iloveyou: Buziaki dla Ergi Quote
BBeta Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej :) Ciesze się, że już wróciłaś ;) Właśnie podziwiam fotki, piękne :loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Przebrnęłam przez wszystkie strony i obejrzałam te śliczne zdjęcia :] ps.my wiemy że masz więcej fotek, poookaż... :D Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dziewczyno! nawet nie wiesz jak ja CI zazdroszczę!!!!! Te widoki.....:mdleje:i w ogóle... a fotki piękne!!!! :mdleje: Quote
Mi. Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Przebrnęłam przez wszystkie strony i obejrzałam te śliczne zdjęcia :] ps.my wiemy że masz więcej fotek, poookaż... :D haha, okay dzisiaj postaram sie cos dac:p [quote name='gochgoch']dziewczyno! nawet nie wiesz jak ja CI zazdroszczę!!!!! Te widoki.....:mdleje:i w ogóle... a fotki piękne!!!! :mdleje: hej Hugolinki:multi: dzieki:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Anza&Hacker']No pewno, że cudny, przesłodki modliszek :loveu: Wygląda na jednego z osobników rodzaju: Taumantis :cool3: ...ale gatunku pewna nie jestem - słabo znam te Afrykańskie piękności, mało znane są w Europie ...ale może ehrmanni (szmaragdowa), albo sigiana? :roll: :shock: [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Luthien - koope lat ;-) Widze, ze coraz piękniejsze trzaskasz fotki :loveu: A te z wycieczki łaaa :iloveyou: Buziaki dla Ergi i buziaczki dla 'Kropka':loveu: [quote name='BBeta']Hej :) Ciesze się, że już wróciłaś ;) Właśnie podziwiam fotki, piękne :loveu::loveu: ooo Dzien dobreek:multi: Quote
Mi. Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Vectra']byłam widziałam , opinie moją znasz ;) znam:lol:i jestem dosc przerazona co do ostatniej opini:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='*luthien*'] do tej foty ta opinia też się odnosi :cool1: ciocia Ewa :evil_lol: ci radzi :diabloti: Quote
Mi. Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 do tej foty ta opinia też się odnosi :cool1: ciocia Ewa :evil_lol: ci radzi :diabloti: dobrze ciociu bede sie strzegla:evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 O rany...co za wzrok :diabloti: a te twe rozczochrane, powiewające włosy....:evil_lol: a co ja tam widze...jakieś naszyjniki? :) Quote
bonita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piękne to wszystko :loveu:, A Ty oczywiście świetnie na fotach się prezentujesz:loveu: Quote
Mi. Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No ej gdzie te zdjęcia malpek:mad: dalam juz:cool3: [quote name='bonita']Piękne to wszystko :loveu:, A Ty oczywiście świetnie na fotach się prezentujesz:loveu: ;):lol: dzieki Quote
Recommended Posts