Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nichal:smile:jeeeeeeeeee ja chce więcej nochali Ergusi:smile:

nochali na razie nie będzie:cool3:. Ale popatrzcie na te cudowne oczka:evil_lol:. Chyba coś knuje :p

ps. Właśnie nabyłam kaktusa:cool3:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']nochali na razie nie będzie:cool3:. Ale popatrzcie na te cudowne oczka:evil_lol:. Chyba coś knuje :p

ps. Właśnie nabyłam kaktusa:cool3:

Tak tu wyrażnie widać ze główka pracuje:evil_lol:

Kaktusika? Kwiatusia? to może jakaś fotka:razz:

Posted

[quote name='bonita']Tak tu wyrażnie widać ze główka pracuje:evil_lol:

Kaktusika? Kwiatusia? to może jakaś fotka:razz: zaraz mu zrobie zdjęcie bo właśnie przy mnie siedzi:loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']o tak, Ergunia była nieco zdezorientowana widząc nowego domownika:evil_lol:

Kwiatuś:sweetCyb: a jaki piękny, z tyłu widać Twojego kompa, teraz z takim siedzącym w donicy kwiatusiem jeszcze milej będzie Ci się pracowało przy komputerku:grins:

Posted

[quote name='bonita']Kwiatuś:sweetCyb: a jaki piękny, z tyłu widać Twojego kompa, teraz z takim siedzącym w donicy kwiatusiem jeszcze milej będzie Ci się pracowało przy komputerku:grins: tylko jak go nazwać:biggrina: :niewiem: :knuje:

Posted

[quote name='bonita']Myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , a to jest on czy ona:evil_lol: a jak to sprawdzić?:hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='MoniŚ']Jaki cudny kaktus :loveu: :loveu: :loveu: . Ile kosztowal? :cool3: nie pamiętam:oops:. Później się spytam:lol:

No, z tym będzie kłopot:evil_lol:
ja się tego nie podejmuje:evil_lol:

Posted

Ja mam takiego samego kaktusika, a w domu w sumie są takie trzy. Jeden własnie z taką różowa, rozrosniętą główką, drugi z żółtą, a trzeci różowo - żółty. Śliczne są. A ja kupowałam w granicach 10 - 15 złotych. :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Ja mam takiego samego kaktusika, a w domu w sumie są takie trzy. Jeden własnie z taką różowa, rozrosniętą główką, drugi z żółtą, a trzeci różowo - żółty. Śliczne są. A ja kupowałam w granicach 10 - 15 złotych. :p A mój 16:D własnie się dowiedziałam:eviltong:

Posted

Extra ten kaktus, piekna suczka i sympatyczna dogomaniaczka z która się ostatnio konkretnie zapoznałam oczywiście mówie w pozytywnym znaczeniu :):):) i dla luthien za sliczny banerek w zmaganiach w pocie czoła :eviltong:

wiecej fotek !!!! ( czy każdemu musze to powtarzać ???!!!:):eviltong: )

pozdrawiam

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Piękny ten kaktusik :loveu::loveu:
Tylko żeby psisko go nie zeżarło :cool3: hahaha, dziś już próbowała i się pokuła najpierw w nos potem w język i pluła po całym domu:D. Ostatecznie oderwała mu jeden kolec i dała mu spokuj:cool3:

[quote name='Olcia&Tasha']Extra ten kaktus, piekna suczka i sympatyczna dogomaniaczka z która się ostatnio konkretnie zapoznałam oczywiście mówie w pozytywnym znaczeniu :smile::smile::smile: i dla luthien za sliczny banerek w zmaganiach w pocie czoła :eviltong:

wiecej fotek !!!! ( czy każdemu musze to powtarzać ???!!!:smile::eviltong: )

pozdrawiam Kochana jestes:loveu: . Cudny ten kwiatek:):):):) A fotki zaraz będą....., aparat się rozładował:D

Miałam też kiedyś takiego kaktusika ale mój nie kwitnął :-(
może inny rodzaj...

Posted

[quote name='Olcia&Tasha']

Ale piękna róóózia:shocked!:

Luthien i jak nazywa się kaktuś? Bidocek już bez jednego kolca:shake:
ale Ergusia już pewno go zaczepiac nie będzie:cool3:

Posted

[quote name='bonita']Ale piękna róóózia:shocked!:

Luthien i jak nazywa się kaktuś? Bidocek już bez jednego kolca:shake:
ale Ergusia już pewno go zaczepiac nie będzie:cool3: kaktus szczepiony czy jakoś tak:p