anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='*luthien*']to jest jeżowiec:crazyeye: O, no wlasnie, jezowiec :p Pozwolisz ze wstawie sobie dzika Kaje do swojej galeryjki :cool3: Dziekuje :lol::lol: Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='*luthien*']własnie zrobiłam takie oto rzeczy:cool3: ktoś coś chce?;) luthien ja też plosie takie cuśśś...masz fajowe pomysły!!!! Quote
asiunia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 gochgoch napisał(a):luthien ja też plosie takie cuśśś...masz fajowe pomysły!!!! Hej! Ja tez poprosze:multi:Metusie najlepiej z jakimis krowkami/owcami etc.,a Rocky'ego obojetnie:evil_lol:bardzo ladnie prosze:Rose: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='asiunia']Hej! Ja tez poprosze:multi:Metusie najlepiej z jakimis krowkami/owcami etc.,a Rocky'ego obojetnie:evil_lol:bardzo ladnie prosze:Rose: na 100% wszystko poknociłam:evil_lol:. No niestety nie rozróżniam twoich zwierzaków jeszcze:oops: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='gochgoch']luthien ja też plosie takie cuśśś...masz fajowe pomysły!!!! ale zaspana dzisiaj jestem... Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='diabelkowa']a dla diabelkowej i Loganka ?:o mam gdzie indziej temt do zamówień:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ergusia :loveu: zgadłaś:loveu: A teraz zła wiadomość szukałam po całym domu we wszystkich zakamarkach i nigdzie nie ma aparatu:shake::crazyeye:. Za chwile jeszcze moja mama poszuka... 3majcie kciuki, że znajdzie;). A jezeli nie.... szybciej będzie nowy:D Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Luthien, czyżbyś się chciała pozbyć swojego obecnego i zrobić nowy zakup? :cool3: Ja trzymam kciuki, bo chcę Erguśkę :p Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Luthien, czyżbyś się chciała pozbyć swojego obecnego i zrobić nowy zakup? :cool3: Ja trzymam kciuki, bo chcę Erguśkę :p kurcze mogłaś puścić:diabloti:. Przez Ciebie się znalazł:diabloti: :evil_lol:. Ide robić zdjęcia Erdze:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='*luthien*']kurcze mogłaś puścić:diabloti:. Przez Ciebie się znalazł:diabloti: :evil_lol:. Ide robić zdjęcia Erdze:loveu: HA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Luthien, jakbyś już miała nowy aprat i tego chciałabyś oddać w dobre łapki (lub sprzedać) to daj znać. :cool3: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']HA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Luthien, jakbyś już miała nowy aprat i tego chciałabyś oddać w dobre łapki (lub sprzedać) to daj znać. :cool3: no niestety mam już kupca:shake:. Chyba, że zrezygnuje z zakupu:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 :placz: :placz: no trudno.. I gdzie te fotki Ergi? :mad: Quote
Kiessa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): I gdzie te fotki Ergi? :mad: własnie :mad:;) Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='Kiessa']własnie :mad:;) w aparacie:p Quote
:: FiGa :: Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='*luthien*']:loveu::loveu::loveu: Uuuu jaka mordka :loveu::loveu::loveu::loveu: Ty sobie z deka uważaj bo ja mam zboczenie na punkcie psich nochali :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 nichal:)jeeeeeeeeee ja chce więcej nochali Ergusi:) Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Eruśka, a czemu masz tylko jedno zdjecie, Pańcia!! :mad: :iloveyou: :iloveyou: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']gdzie jedziesz?:-o No właśnie chyba nigdzie:placz: nie ma to jak w domu co:cool3: , ale może choć na kilka dni gdzieś bliziutko sie wybiorę:cool1: Ta fota Suuperaśna:loveu: aparacik prawie w nosie:evil_lol: Quote
Recommended Posts