MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*'] :):):) Jakie cuuuuuda! :multi: My też chcemy, my też! :loveu: (zdjęcie wybierz z galerii ;)) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bonita']A do tego można prosić jakieś ładne tło( wg.uznania), bo tak brzydko wygląda z tymi śmietnikami, jeśli oczywiscie masz czas :) :):):) ale szybko :crazyeye: dziekuje bardzo moge wstawic do birki galeri? oczywiście;) Jakie cuuuuuda! :multi: My też chcemy, my też! :loveu: (zdjęcie wybierz z galerii ;-)) plosie:D Quote
diabelkowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 aaa to jak ja moge to ja tez poprosze o jakies ladne zdjatko wybierz z galerii :] Quote
kalina. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 śliczne przeróbeczki a mi cośik takiego wyszło;) Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*']:):):) Piękne! Ale by mu się tam podobało :loveu: Dzięki Luthien już wstawiam do mojej galerii. Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='diabelkowa']aaa to jak ja moge to ja tez poprosze o jakies ladne zdjatko wybierz z galerii :] Coś takiego wyszło:evil_lol: :mdrmed:Jak chcesz moge zrobić bez tej nogi;):wink: Dziekuję Luthien :loveu: spoko:p śliczne przeróbeczki a mi cośik takiego wyszło;-) hehehe:razz: Piękne! Ale by mu się tam podobało :loveu: Dzięki Luthien już wstawiam do mojej galerii. Każdemu by się podobało:) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 *luthien* powinnas brać za to jakąś opłate :D:D:D Byłabys milionerką ;) Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Świetne:klacz::klacz::klacz::klacz:Zdolniacha jesteś;) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name=':: FiGa ::']*luthien* powinnas brać za to jakąś opłate :D:D:D Byłabys milionerką ;) hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:A może od razu trylionerką :wink: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bigos']Świetne:klacz::klacz::klacz::klacz:Zdolniacha jesteś;) dzięki:oops: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 To ja może znowu coś z Chorwacji powklejam:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cudowne fotki :loveu::loveu: No i wielkie dzieki za bannerek :loveu: Ja jestem zielona w tych sprawach :lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Cudowne fotki :loveu::loveu: No i wielkie dzieki za bannerek :loveu: Ja jestem zielona w tych sprawach :lol: nie ma sprawy:) Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Luthien, jesteś wielka! :buzi:. Dziękuje Ci baaardzo! :loveu: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Luthien, super to wyszlo! Bardzo Ci dziekuje! :loveu: Pozostale przerobeczki tez sa wyje....:biggrina: A co do zmniejszania to ja jeszce wyostrzam wszystkie zdjęcia troszeczke... i czy ten program od razu zmniejszyłby i wyostrzył mi wszystkie fotki?? Nieee, nie, tylko zmniejsza :) Wiesz ze to mozna zjesc? http://img98.imageshack.us/img98/981/wakacje101qa1.png Nie pamietam jak to sie nazywa. Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ale super przerobeczki :multi: Tez chce :p Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='anetta'] Wiesz ze to mozna zjesc? http://img98.imageshack.us/img98/981/wakacje101qa1.png Nie pamietam jak to sie nazywa. to jest jeżowiec:crazyeye: Ale super przerobeczki :multi: Tez chce :p to zamów sobie na moim topicu na offie:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29200 Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 A Ergunia sobie dzisiaj pływała:cool3: Quote
bonita Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='*luthien*']To ja może znowu coś z Chorwacji powklejam:evil_lol: Jakie widoki:crazyeye: pakuję torbę i jadę:bye: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 podobno Ergusia nie lubiła wody powiedz mi jak ją nauczyłaś rzeby pływała bo moja Diana się boi zimnej wody:(a chce rzeby umiała pływać Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa']podobno Ergusia nie lubiła wody powiedz mi jak ją nauczyłaś rzeby pływała bo moja Diana się boi zimnej wody:(a chce rzeby umiała pływać najpierw ją wrzuciłam do naszego stawu:cool3: i przytszymałam. W końcu mniej się bała i zaczeła dreptać. następnego dnia weszłam razem z nią do wody po kostki i razem z nia chodziłam:eviltong:. Potem poszłyśmy troche dalej.... następnie założyłam kostium kąpielowy i weszłam do stawu:shake:. A raczej popłynełam i stanęłam po środku. Wzięłam Erge na ręce i włożyłam do wody trzymając ją pod brzuchem. Drapała mnie strasznie pazurami po brzuchu ale co tam... następnego dnia znowu weszłam z nią do wody tylko tym razem pozwalałam jej samej wrucić na ląd. I tak minął około tydzien nauki. Aż w końcu weszłam z nią po kolana i wrzuciłam zabawke do wody i popłynęła:). Tylko musze ją trzymać na smyczy bo inaczej wchodziła by w zarośla i zjadała ryby:shake: (już jedną wyłowiła) Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='bonita']Jakie widoki:crazyeye: pakuję torbę i jadę:bye: gdzie jedziesz?:-o Quote
nomu Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='*luthien*']A Ergunia sobie dzisiaj pływała:cool3: Qrcze jaki ładny staweczek. A jak ryby łowi to dobrze, będzie co jeść na kolacje:cool3: Quote
Mi. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='nomu']Qrcze jaki ładny staweczek. A jak ryby łowi to dobrze, będzie co jeść na kolacje:cool3: hehehe, ale tak na serio to kiedyś nawet nie weszła do wody i wyłowiła tą rybe. Dostała szczękościsku wywaliła oczy i stała a ta ryba jej w pysku walila ogonem. Podbiegłam do niej i otworzyłam pysk ale od razu uckiekłam i zawołałam mame.... bo erga wyżarła tej rybie połowe brzucha:placz:. Nawet sekunde się na to nie patrzyłam (na szczęście) ale jednak pamiętam... Quote
Recommended Posts