Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']A do tego można prosić jakieś ładne tło( wg.uznania), bo tak brzydko wygląda z tymi śmietnikami, jeśli oczywiscie masz czas :)
:):):)

ale szybko :crazyeye:
dziekuje bardzo
moge wstawic do birki galeri?
oczywiście;)

Jakie cuuuuuda! :multi:
My też chcemy, my też! :loveu: (zdjęcie wybierz z galerii ;-))

plosie:D

Posted

[quote name='diabelkowa']aaa to jak ja moge to ja tez poprosze o jakies ladne zdjatko wybierz z galerii :] Coś takiego wyszło:evil_lol: :mdrmed:Jak chcesz moge zrobić bez tej nogi;):wink:

Dziekuję Luthien :loveu:
spoko:p

śliczne przeróbeczki a mi cośik takiego wyszło;-)
hehehe:razz:

Piękne! Ale by mu się tam podobało :loveu: Dzięki Luthien już wstawiam do mojej galerii.
Każdemu by się podobało:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']*luthien* powinnas brać za to jakąś opłate :D:D:D Byłabys milionerką ;) hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:A może od razu trylionerką :wink:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cudowne fotki :loveu::loveu:
No i wielkie dzieki za bannerek :loveu: Ja jestem zielona w tych sprawach :lol: nie ma sprawy:)

Posted

[quote name='HuSkYdIaNa']podobno Ergusia nie lubiła wody powiedz mi jak ją nauczyłaś rzeby pływała bo moja Diana się boi zimnej wody:(a chce rzeby umiała pływać najpierw ją wrzuciłam do naszego stawu:cool3: i przytszymałam. W końcu mniej się bała i zaczeła dreptać.

następnego dnia weszłam razem z nią do wody po kostki i razem z nia chodziłam:eviltong:. Potem poszłyśmy troche dalej....
następnie założyłam kostium kąpielowy i weszłam do stawu:shake:. A raczej popłynełam i stanęłam po środku. Wzięłam Erge na ręce i włożyłam do wody trzymając ją pod brzuchem. Drapała mnie strasznie pazurami po brzuchu ale co tam...
następnego dnia znowu weszłam z nią do wody tylko tym razem pozwalałam jej samej wrucić na ląd. I tak minął około tydzien nauki. Aż w końcu weszłam z nią po kolana i wrzuciłam zabawke do wody i popłynęła:). Tylko musze ją trzymać na smyczy bo inaczej wchodziła by w zarośla i zjadała ryby:shake: (już jedną wyłowiła)

Posted

[quote name='*luthien*']A Ergunia sobie dzisiaj pływała:cool3:

Qrcze jaki ładny staweczek. A jak ryby łowi to dobrze, będzie co jeść na kolacje:cool3:

Posted

[quote name='nomu']Qrcze jaki ładny staweczek. A jak ryby łowi to dobrze, będzie co jeść na kolacje:cool3: hehehe, ale tak na serio to kiedyś nawet nie weszła do wody i wyłowiła tą rybe. Dostała szczękościsku wywaliła oczy i stała a ta ryba jej w pysku walila ogonem. Podbiegłam do niej i otworzyłam pysk ale od razu uckiekłam i zawołałam mame.... bo erga wyżarła tej rybie połowe brzucha:placz:. Nawet sekunde się na to nie patrzyłam (na szczęście) ale jednak pamiętam...