Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 A co tam jest? och jak trudno dziś się wstaje.. smile! Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 a ktory jest najprostrzy w obslugi bo ze mnie tempol jest ;] Quote
MoniŚ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 http://img85.imageshack.us/img85/3700/ergulkunia020pg8.png <- piękności! :loveu: . Super fotki! ;) Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='diabelkowa']a ktory jest najprostrzy w obslugi bo ze mnie tempol jest ;] niewiem:eviltong: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 własnie zrobiłam takie oto rzeczy:cool3: ktoś coś chce?;) Quote
anetta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :roflt::roflt: ekstra :roflt: Tak sobie pomyslalam ze moze cos takiego z Kaja bys zrobila? Tylko takie wiesz, pasujacego do jamnika? Moze cos z lasem, dzikiem, sarna? no nie wiem :lol: A po co sie meczysz z pojedynczym zmniejszaniem? :cool::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=378473&postcount=3 Fajna krowa :megagrin: Quote
nomu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='*luthien*']własnie zrobiłam takie oto rzeczy:cool3: To jak te obrazki: szukaj niepasującego elementu :lol: fajne:) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='anetta']:roflt::roflt: ekstra :roflt: Tak sobie pomyslalam ze moze cos takiego z Kaja bys zrobila? Tylko takie wiesz, pasujacego do jamnika? Moze cos z lasem, dzikiem, sarna? no nie wiem :lol: A po co sie meczysz z pojedynczym zmniejszaniem? :cool::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=378473&postcount=3 Fajna krowa :megagrin: prosze:lol: A co do zmniejszania to ja jeszce wyostrzam wszystkie zdjęcia troszeczke... i czy ten program od razu zmniejszyłby i wyostrzył mi wszystkie fotki?? wiem, że fajna krowa:megagrin: To jak te obrazki: szukaj niepasującego elementu :lol: fajne:smile: hehehe, no:lol: Witamy w galerii:pI zapraszamy częściej:D Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*'] ktoś coś chce?;) Ja, ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*']hehehe, no:lol: Witamy w galerii:pI zapraszamy częściej:D A mnie to sie nie przywitało? :mad: :obrazic: http://img152.imageshack.us/img152/9728/tapetkiniedzwiedzie026fb0.png <- boskie :D Zapraszamy do nas ;) Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='MoniŚ']A mnie to sie nie przywitało? :mad: :obrazic: Witamy W naszej Galerii!!! :bigcool: :buzi: :buzi: :BIG: :cunao: :laola: :smilecol: :grins: Ja, ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co sobie Pani życzy?:p Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*'] A co sobie Pani życzy?:p A co mam do wyboru????????? Może jakieś małe polowanko:razz: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bigos']A co mam do wyboru????????? Może jakieś małe polowanko:razz: może być na łosia?:loveu: chce ktoś jeszcze coś?Bo jestem dziś w nastroju świetnym do robienia przeróbek:D:D:D Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*'] Witamy W naszej Galerii!!! :bigcool: :buzi: :buzi: :BIG: :cunao: :laola: :smilecol: :grins: I to mi się podoba :cool1: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='MoniŚ']I to mi się podoba :cool1: :lol: :lol: hehehe:evil_lol: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='*luthien*']może być na łosia?:loveu: chce ktoś jeszcze coś?Bo jestem dziś w nastroju świetnym do robienia przeróbek:D:D:D Świetne:multi::multi::multi: Mogę wkleić do swojej galerii:cool3::cool3::cool3: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bigos']Świetne:multi::multi::multi: Mogę wkleić do swojej galerii:cool3::cool3::cool3: pewnie;) KTOŚ COŚ JESZCZE CHCE???:eviltong: :lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
shangri_la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 witam, od dawna chce tutaj cos napisac ale jakos dopiero teraz sie udalo :evil_lol:, galeria bardzo fajna uwielbiam myśliwce, to rogzowa obroza? moge tez jakas przerobke z moja psica prosic? super ci wychodza pozdrawiam Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No i jak Ci się nudzito z Gburem też możesz zrobić :lol: Wersja dowolna :lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='shangri_la']witam, od dawna chce tutaj cos napisac ale jakos dopiero teraz sie udalo :evil_lol:, galeria bardzo fajna uwielbiam myśliwce, to rogzowa obroza? Witaj w galerii:calus: . Obroża jest z 4łapć z wieczną gwarancją:razz:. Ale rogzową również mam tylko pomarańczową z łańcuszkiem-odblaskową:) Oczywiście zrobie Wam tylko zjem obiad:evil_lol: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A do tego można prosić jakieś ładne tło( wg.uznania), bo tak brzydko wygląda z tymi śmietnikami, jeśli oczywiscie masz czas :) Quote
shangri_la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ale szybko :crazyeye: dziekuje bardzo moge wstawic do birki galeri? Quote
Recommended Posts