diabelkowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 dzieki za banerki sliczne !! dam go jak tylko moje kochane grubaski znajda domek Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='anetta']Luthien, czemu nie ma fotek?:mad: są:roll: ;) diabelkowa, spoko:cool1: Quote
anetta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :onfire: tu jest JEDNA, a mialo byc wiecej niz jedna :eviltong: Nie masz juz w wyjazdu??:modla: A ty Erga nie pokazuj jezyka bo ci krowa...:eviltong::evil_lol: Quote
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='*luthien*']są:roll: ;) diabelkowa, spoko:cool1: I jak tam ze zdrówkiem, polepszyło sie od rana:razz: Pewno się dziewczyna przejadła na te urodziny. Wracaj szybko do zdrowia Ergusia:multi: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='anetta']:onfire: tu jest JEDNA, a mialo byc wiecej niz jedna :eviltong: Nie masz juz w wyjazdu??:modla: A ty Erga nie pokazuj jezyka bo ci krowa...:eviltong::evil_lol: ...nasika:evil_lol: oooo to się dopełnia, już są 2 zdjęcia:cool3: A nie jedno:evil_lol:Zdjęć mam z wyjazdu stanowczo za dużo i przeraża mnie myśl zmniejszania wszystkich:evil_lol:. Jak wyczerpią się zapasy Ergi których jest dość dużo włoże coś z wakacji:p bonita, jestem aż zdziwiona nagłą przemianą!:-o Wymiotowała całą noc i cały dzień wczoraj i dzisiaj. A polowe tego dnia przespała.... Jak ją później wypuściłam na dwór bo zauważyłam ze się rozweseliła to jak pognała:-o. Cudownie było patrzeć:loveu:. Potem ukradła pokarm dla ryb które właśnie karmiłam i zaczęła uciekać i w między czasie próbowała otworzyć:evil_lol:. Później chwyciła swoją zabawkę i się przeciągałyśmy:loveu:. Nic nie jadła a ile siły miała:-o. No ale fajnie było:) Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Erguś, zdrowka Skarbie :buzi: Ożesz, a czemu ta krowa sika dojkami? :evil_lol: Śliczności :loveu: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ożesz, a czemu ta krowa sika dojkami? :evil_lol: Ona mleczy:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='*luthien*'] Ona mleczy:evil_lol: Na zółto? :-o :evil_lol: :evil_lol: Jakie zębolki :loveu: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Na zółto? :-o :evil_lol: :evil_lol: Jakie zębolki :loveu: a to sie krowy zapytaj:evil_lol:. Mogła również na różowo:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='*luthien*']a to sie krowy zapytaj:evil_lol:. Mogła również na różowo:cool3: Jakaś uszkodzona fabrycznie :shake: :eviltong: :-o Śliczne :loveu: Quote
Mi. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Jakaś uszkodzona fabrycznie :shake: :eviltong: napewno:shake: :p moge ci takie coś zrobić tylko powiedz co ma być napisane i jakie ma być tło pod napisem:p. I jeszcze kolor napisu:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='*luthien*'] moge ci takie coś zrobić tylko powiedz co ma być napisane i jakie ma być tło pod napisem:p. I jeszcze kolor napisu:eviltong: Ożesz :cool3: Taka propozycja nie zdarza się często, trza korzystac. :eviltong: Co napisane? Ach, nie wiem. Jak bedziesz sie nudzic, mozesz potworzyć "Azulka i Gosia", a kolorki i tło to sama wybierz. :cool3::diabloti: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ożesz :cool3: Taka propozycja nie zdarza się często, trza korzystac. :eviltong: Co napisane? Ach, nie wiem. Jak bedziesz sie nudzic, mozesz potworzyć "Azulka i Gosia", a kolorki i tło to sama wybierz. :cool3::diabloti: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Erga wyzdrowiała:multi:Wasze życzenia zadziałały:):):)dziekuje wam:loveu: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Moja mama poprosiła mnie abym zrobiła zaproszenie na kolacje dla naszych znajomych:lol:. Dość trudno rozczytać ale coś takiego mi wyszło :wink: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja bym chetnie przyszła ale troszke za daleko mieszkam:) Quote
nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patik ! Nie buszuj po cudzych galeriach tylko wstawiaj fotki u siebie :evil_lol::mad: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='nathaniel']Patik ! Nie buszuj po cudzych galeriach tylko wstawiaj fotki u siebie :evil_lol::mad: prosze Cię nathaniel nie wypraszaj mi moich gości:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 *luthien* pod jakim programikiem ty robisz te cudniaste banerki ??? Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='*luthien*'] :-o Luthien, wielkie dzięki! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='diabelkowa']*luthien* pod jakim programikiem ty robisz te cudniaste banerki ??? gimp, irfan i photofilitre Quote
Mi. Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:-o Luthien, wielkie dzięki! :multi: :multi: :multi: :loveu: spoko:loveu: Komuś coś jeszcze? Quote
Recommended Posts