Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Luthien :grins:
Z przyjemnoscia obejrzalam sobie foty z wakacji, ale kcem jeszcze :biggrina:
Prosze wyglaskac chora Ergunie, ach ta paskudna choroba :nonono2:

I wszystkiego najlepeszego dla dziewczynki :nonono2::nonono2::new-bday::new-bday:

Posted

anetta napisał(a):
Witaj Luthien :grins:
Z przyjemnoscia obejrzalam sobie foty z wakacji, ale kcem jeszcze :biggrina:
Prosze wyglaskac chora Ergunie, ach ta paskudna choroba :nonono2:

I wszystkiego najlepeszego dla dziewczynki :nonono2::nonono2::new-bday::new-bday:
prosze:)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Najlepsiejszego i dużo zdrówka dla Erguni od Ozzulka:Rose:
poliż Ozzulka od erguni:loveu: :evil_lol:

Posted

Erga już 4 raz w tym dniu zwymiotowała:placz: Jeszcze trawe zajada jak nie widze... no ale się jej przeczyści żołądek... musi mieć jakies niestrawności:shake:

Posted

anetta napisał(a):
O jezu, wkleily mi sie nie te emoty co chcialam :shake: Tam oczywiscie nie mialy byc te dwie niebieskie emoty...

A fota :mdleje: Ale kolory :mdleje:
domyśliłam się że nie ta emotka;)

hehe od tego gorąca na wakacjach torebka zaczęła mi sie rozpuszczać i oderwała się rączka którą musiałam spiąć agrafką :evil_lol:

tygra dziękujemy:loveu:

Posted

Erdziu! Dopiero teraz trafiłam na Twój wątek, i dopiero teraz zobaczyłam że masz urodzinki (w zasadzie miałaś :oops:). Życzonka spóźnione, ale lepsze spóźnione niż żadne :roll:

Erguniu wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ, NAJ LEPSZEGO :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: słodziaczku piękniutki bądź grzeczna i zdrowa i niech Ci ten syfek z noska zejdzie :lilangel::lilangel::lilangel::tort::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::cunao::cunao::cunao:

Posted

goniu, :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kropko, akurat życzenia na zdrowie się przydadzą, bo erga od wczoraj dużo wymiotuje:( i nic jeść dostawać nie może od wczoraj rano bo od razu to zwraca:shake:Niedługo do weta dzwonimy żeby przyjechał...
bigos, wygląda smakowicie:)sama bym zjadła:Ddam erguni jak wyzdrowieje:cool3:

Posted

to ja tez spoznione ale szczere :] DUUUUZIO ZDROWIA DLA ERGUNI :]

a czy ja tak niesmiale moge prosic o taki piekny banerek ? zdjecia z galeri :] a dlo takie jak haszczaka albo cockerka hm ?:]

Posted

[quote name='diabelkowa']to ja tez spoznione ale szczere :] DUUUUZIO ZDROWIA DLA ERGUNI :]

a czy ja tak niesmiale moge prosic o taki piekny banerek ? zdjecia z galeri :] a dlo takie jak haszczaka albo cockerka hm ?:] pewnie:)

luthien gadaj mi tu skąd bierzesz tą czcionkie co w haszczakowym banerku:mad: no już!!!!
prosze grzeczniej:eviltong:

Posted

[quote name='*luthien*']goniu, :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kropko, akurat życzenia na zdrowie się przydadzą, bo erga od wczoraj dużo wymiotuje:( i nic jeść dostawać nie może od wczoraj rano bo od razu to zwraca:shake:Niedługo do weta dzwonimy żeby przyjechał...
bigos, wygląda smakowicie:)sama bym zjadła:Ddam erguni jak wyzdrowieje:cool3:

Co tam u Ergi?? jak sie czuje malutka???

Posted

[quote name='Marta_Ares']Co tam u Ergi?? jak sie czuje malutka??? teraz nie ma czym "puszczać pawi" i śpi:shake:Ale o dziwo, że jest osłabiona ma energię do ktadzieży i zabawy;)