bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 *luthien* napisał(a): świetne:loveu::loveu::loveu: A nochalk proszę ucałować co by się szybciej goiło:p Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 biedna Egrysia wytarmos ja od ciotki Ewy za uszkami :) Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 KropkaKropka napisał(a):Oj :-( biedna Ergusia :glaszcze: ale i tak jest CUDNA:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: biedna, biedna:( a, że cudna to również się zgadzam:loveu: evaxon czy to jakieś nowe imię?:cool3: Egrysia-Gabrysia:evil_lol: no dobra! Lecimy z tymi zdjęciami! Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 haha nie nie to nie nowe imie to literowka sie wkradla:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 bigos napisał(a):świetne:loveu::loveu::loveu: A nochalk proszę ucałować co by się szybciej goiło:p dziękujem:)A nochalek całuje i całuje:loveu: Saaamaaa Słodycz :loveu: cukierek;) haha nie nie to nie nowe imie to literowka sie wkradla:evil_lol: to trzeba ją wytępić :wink: Quote
bonita Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 *luthien* napisał(a): Ale fajna fotka:loveu: ,Egra spokojnie mogła by grać w siatkówkę:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 bonita napisał(a):Ale fajna fotka:loveu: ,Egra spokojnie mogła by grać w siatkówkę:evil_lol: powiadasz?....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właśnie zapomniałam Wam powiedzieć, że Erga ma dzisiaj urodziny!:angel::buzi::bigcool::BIG::new-bday::bday::tort: :cunao: Dostanie prezent ale Ciii.... Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 właśnie zauważylam, ze mam 2 płomyczki:multi: :multi: :multi: Quote
bonita Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 *luthien* napisał(a):powiadasz?....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :klacz: :klacz: :klacz: A z okazji urodzinek duuuuużo zdrowia życzymy Egrusi i żeby dalej tak pięknie na fotkach wychodziła:B-fly: . :laola: :beerchug: :new-bday: :bday: :tort: :knajpa: :sweetCyb: :popcorn: :sweetCyb: :buzi: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dzięki Bonita:iloveyou: w imieniu Ergi oczywiście;) No. no moja psina to już babcia się robi:evil_lol: Ach ta staruszka:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 za Ergusie:drinka: i za płomyczka :drinka: :multi: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 evaxon napisał(a):za Ergusie:drinka: i za płomyczka :drinka: :multi: dzięki:D:D:D:D:D Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :new-bday: :tort:Wszystkiego najlepszego Erguni życzymy :) Dużo zdrówka, szczęścia i samych słonecznych dni :) Hip hip huuuuuuuuurrrrrra!! :multi::klacz: Btw. zapraszamy do odwiedzinek naszej galerii :) Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Shikka napisał(a)::new-bday: :tort:Wszystkiego najlepszego Erguni życzymy :) Dużo zdrówka, szczęścia i samych słonecznych dni :) Hip hip huuuuuuuuurrrrrra!! :multi::klacz: Btw. zapraszamy do odwiedzinek naszej galerii :) Witamy w naszej galerii!:loveu:I bardzo dziękuje w imieniu Erguni za rzyczonka:loveu: Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam :new-bday: :BIG: :cunao: mam rozumieć, że te cztery świeczki na torcie to jej wiek? :laola::laola: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 leemonca napisał(a):sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam :new-bday: :BIG: :cunao: mam rozumieć, że te cztery świeczki na torcie to jej wiek? :laola::laola: tak 4 świeczuszki:) Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 toż to już dorosła pannica :eviltong: no to jej zdrowie skoro pełnoletnia :popcorn: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 leemonca napisał(a): no to jej zdrowie skoro pełnoletnia :popcorn: hahaha:lol: Pełnoletnia a na spacery samej jej puszczać nie będe:cool3: Jeszcze jakiegoś faceta wyłapie i co będzie:razz: Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 co będzie to wszyscy wiemy - małe ergusiaste :laugh2_2: Quote
Paulina87 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A ja mam prezent urodzinowy dla Ergi :cool3: . Tylko trochę mi nie wyszedł :shake: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 leemonca napisał(a):co będzie to wszyscy wiemy - małe ergusiaste :laugh2_2: oj nie będzie:shake:Nawet jak by chciała w co nie wątpie:evil_lol:jest wykastrowana...ale chciałabym zobaczyć małe ergusiaste:loveu: Paulinka18 napisał(a):A ja mam prezent urodzinowy dla Ergi :cool3: . Tylko trochę mi nie wyszedł :shake: Och dziękujemy!!!!!!!!!!! :iloveyou: jest cudowny:happy1: Co mówisz, że się nie udał jest piękny:angel:powiesze go sobie na ścianie:sweetCyb: jeszcze raz dziękuje:buzi: Quote
Paulina87 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 leemonca napisał(a):wow, ale cudo!!! sama rysowałaś? sama sama nikt nie chce rysować za mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts