Mi. Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 thx:loveu: a to mój :p zaraz se wstawie :D Quote
Mi. Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Aaaaa nie chce mi się fot wstawiać:placz: Ale ze mnie leń:eviltong: Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 To wyrzuć z siebie tego lenia! Wiem, że są wakacje ale pomyśl o nas!!! ale jęzorek, jeszcze trochę i może sobie uszy czyścić :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='leemonca']To wyrzuć z siebie tego lenia! Wiem, że są wakacje ale pomyśl o nas!!! ale jęzorek, jeszcze trochę i może sobie uszy czyścić :cool3: :cool3: :cool3: hehehe, no dobra to jutro powstawiam:pjak leń ze mnie wyjdzie:oops: Quote
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 co znaczy "jutro"???, do jutra jest taaak daleko!!! :cool3: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 jutro, jutro, jutro,... a kiedy ja usłyszę dzisiaj albo zaraz:evil_lol: Quote
Mi. Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [HTML][/HTML][quote name='Patikujek_Zabrze']jutro, jutro, jutro,... a kiedy ja usłyszę dzisiaj albo zaraz:evil_lol: niech będzie zaraz:p Quote
agatek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ojej,jakie te weimary są fotogeniczne ;)) A Erga najbardziej ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='*luthien*']Erga popadła w szał szczękania zębami:-o . Dzisiaj po pływanku w stawie (mama pojechała do sklepu) wytarłam ją ręcznikiem i poszłyśmy do domu.Ja poszłam sie przebrać bo byłam w stroju kąpielowym a jak wróciłam rozsiadlam się na fotelu przy stole i oglądałam tv :D. Gdy mama przyszła Erga zaczęła strasznie machać ogonem (sygnał uspokajający) i szczękać zębami... odgłos niesamowity!!!jak kastaniety:lol:A na kanapie mokra plama.... i jak się na takiego psa zdenerwować:placz: Witaj Luthein :D Już dawno chcialam napisac w Waszej galerii, ale jakos nie miałam odwagi. Czy mogę czasem Was odwiedzać (zwlaszcza, ze może za rok zamieszka z nami wyżełek)? A Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu: Quote
Mi. Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Luthein :D Prosze, Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu: hej Goniu:lilangel: Dobrze powiedziane :) zaraz będą fotki:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A powiem Ci, ze nie kazde psiątko ma taki talent do "kłapania" :loveu: A cudnie to brzmi :p Czekam na zdjecia :loveu: Quote
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Po raz któryś przecieram oczy, zakładam okulary i chyba muszę iść do okulisty! Wczoraj słyszałam, że będą fotki, no i jakoś ich nie widzę!!! :mad: Quote
beria Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='*luthien*'] zaraz będą fotki:lol: Zaraz, to chyba już minęło :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Obiecanki cacanki... Co to ma znaczyć *luthien* słowa się dotrzymuje:mad: Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ale ona uparta!!! bierze nas na wstrzymanie, pewnie szykuje znowu jakieś extra fotki i jak nam tu sypnie!!! :cool3: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Myślę, że szykuje nowe bannerki. Zaraz będzie za nie opłaty pobierala:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='leemonca']ale ona uparta!!! bierze nas na wstrzymanie, pewnie szykuje znowu jakieś extra fotki i jak nam tu sypnie!!! :cool3: masz rację:p Quote
Mi. Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Witaj Luthein :D Już dawno chcialam napisac w Waszej galerii, ale jakos nie miałam odwagi. Czy mogę czasem Was odwiedzać (zwlaszcza, ze może za rok zamieszka z nami wyżełek)? A Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu: Pewnie, że mozesz:multi: :multi: :multi:Witamy:p Quote
leemonca Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no i co! nie mówiłam, że będą extra fotki??? Quote
Recommended Posts