Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']To wyrzuć z siebie tego lenia! Wiem, że są wakacje ale pomyśl o nas!!!

ale jęzorek, jeszcze trochę i może sobie uszy czyścić :cool3: :cool3: :cool3: hehehe, no dobra to jutro powstawiam:pjak leń ze mnie wyjdzie:oops:

Posted

[HTML][/HTML][quote name='Patikujek_Zabrze']jutro, jutro, jutro,...
a kiedy ja usłyszę dzisiaj albo zaraz:evil_lol: niech będzie zaraz:p

Posted

[quote name='*luthien*']Erga popadła w szał szczękania zębami:-o . Dzisiaj po pływanku w stawie (mama pojechała do sklepu) wytarłam ją ręcznikiem i poszłyśmy do domu.Ja poszłam sie przebrać bo byłam w stroju kąpielowym a jak wróciłam rozsiadlam się na fotelu przy stole i oglądałam tv :D. Gdy mama przyszła Erga zaczęła strasznie machać ogonem (sygnał uspokajający) i szczękać zębami... odgłos niesamowity!!!jak kastaniety:lol:A na kanapie mokra plama.... i jak się na takiego psa zdenerwować:placz:
Witaj Luthein :D Już dawno chcialam napisac w Waszej galerii, ale jakos nie miałam odwagi. Czy mogę czasem Was odwiedzać (zwlaszcza, ze może za rok zamieszka z nami wyżełek)?
A Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Witaj Luthein :D
Prosze, Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu: hej Goniu:lilangel: Dobrze powiedziane :)

zaraz będą fotki:lol:

Posted

[quote name='leemonca']ale ona uparta!!! bierze nas na wstrzymanie, pewnie szykuje znowu jakieś extra fotki i jak nam tu sypnie!!! :cool3: masz rację:p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Witaj Luthein :D Już dawno chcialam napisac w Waszej galerii, ale jakos nie miałam odwagi. Czy mogę czasem Was odwiedzać (zwlaszcza, ze może za rok zamieszka z nami wyżełek)?
A Egrunia po prostu "kłapie ząbkami". :loveu: Pewnie, że mozesz:multi: :multi: :multi:Witamy:p