Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Wszystkie fotki piękne:loveu::loveu::loveu: A ten poniżej to co to za piękny osobnik???? właśnie się zapytałam na wystawach w wawie bo też nie mam pojęcia:shake: Quote
Janka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bigos napisał(a):Wszystkie fotki piękne:loveu::loveu::loveu: A ten poniżej to co to za piękny osobnik???? Głowy nie dam, bo się nie znam, ale może to Hiszpański Pies Wodny...? A tak na marginesie już od jakiegoś czasu tu zaglądam i uważam *luthien*, że robisz świetne zdjęcia, a Księżna Erga jest po prostu niesamowita :) Pozdrawiam, Janka Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Janka napisał(a):Głowy nie dam, bo się nie znam, ale może to Hiszpański Pies Wodny...? Janka Mi też się tak skojarzyło z jakimś psem wodnym (jest jeszcze francuski) Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Janka dzięki:oops: afgany pijące wode :) ast erga w stawie:multi: Quote
kalina. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 *luthien* napisał(a):erga w stawie:multi: Ale fajna fota:-o :cool1: No Erga pokonała swój wodny lęk Instynkt Ergi mówi jej.....Albo wskoczysz do wody albo upieczesz się na skwarke:evilbat: :megagrin: . Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 kalinaM napisał(a):Ale fajna fota:-o :cool1: No Erga pokonała swój wodny lęk Instynkt Ergi mówi jej.....Albo wskoczysz do wody albo upieczesz się na skwarke:evilbat: :megagrin: . hihihihihihi:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Koma Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 *luthien* napisał(a):erga w stawie:multi: Ale super :-o :klacz: Piękne zdjęcia!!! :loveu: Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Koma napisał(a):Ale super :-o :klacz: Piękne zdjęcia!!! :loveu: dzięki:oops: Quote
Kenduś Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 charcik włoski A ta tlitnota :loveu: to AQQ (FCI) Adelka - zgarnęła BOB'a :cool3:, a przy okazji skończyła Mł. Championa. ;) Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Kenduś napisał(a):charcik włoski A ta tlitnota :loveu: to AQQ (FCI) Adelka - zgarnęła BOB'a :cool3:, a przy okazji skończyła Mł. Championa. ;) oooo:p fajnie wiedzieć:razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 oj fajne fotki:)bardzo mi się podobają;)a ja PROSZĘ dać więcej:) Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):oj fajne fotki:)bardzo mi się podobają;)a ja PROSZĘ dać więcej:) prosze :p Quote
anetta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ekstra foty! Masz jeszcze foty tej suni? http://img228.imageshack.us/img228/5740/wystawa0263ym.png :cool: Quote
Mi. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 anetta napisał(a):Ekstra foty! Masz jeszcze foty tej suni? http://img228.imageshack.us/img228/5740/wystawa0263ym.png :cool: nie mam:shake: Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jak zwylke boskie zdjęcia, powinnaś zostać fotografem zwierzecym *luthien* Quote
Mi. Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jak zwylke boskie zdjęcia, powinnaś zostać fotografem zwierzecym *luthien* :-o :-o :-o Quote
Mi. Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 strasznie mi się podoba to umaszczenie:loveu: Quote
justynia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jaki chudzielec! Zagłodzony? To jest z wystawy?*luthien* napisał(a): Boskie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Jaka rozkosz na pyszczku obwąchiwanej (oblizywanej?):oops: *luthien* napisał(a): *luthien* napisał(a):strasznie mi się podoba to umaszczenie:loveu: Dałabym sobie głowę uciąć, że jest farbowana :evil_lol: *luthien* napisał(a): O rany! Najnowszy model wanny! Quote
Mi. Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 justynia napisał(a):Jaki chudzielec! Zagłodzony? To jest z wystawy? tak z wystawy... też sie przeraziłam.... Boskie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaka rozkosz na pyszczku obwąchiwanej (oblizywanej?):oops: była oblizywana i obwąchiwana:evil_lol: Najwyraźniej jej się podobało:evil_lol: Dałabym sobie głowę uciąć, że jest farbowana :evil_lol: a ja nie:lol: Quote
nathaniel Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 luthien powiedz jak ty to robisz, ze twoja galeria tętni życiem ? :cool3: dzisiaj dałam fotki i ani widu , ani słychu żywych stworzeń [SIZE=2] A piesen na tym zdjęciu wyglada na farbowanego Quote
Recommended Posts