Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 bigos napisał(a):Ja też się dołączę: dzienkujemy!!!!:buzi:ciekawe które to moje podziękowanie:oops: Quote
Mi. Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 mówi się poprosze:evil_lol: ehhh co by tu dodać.... ergunia jest chora kwiatki więdną... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ale ona ma biedną minkę na tej fotce ;) Ona po domu też chodzi w obroży? Quote
Mi. Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale ona ma biedną minkę na tej fotce ;) Ona po domu też chodzi w obroży? No niestety :( ma zapalenie gruczołów.... w oborży chodzi też w domu :) WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!!! Erga pokonała swój największy lęk i popłynęła w naszym stawie (w ogrodzie) całe 2 metry! Zawsze omijała wodę i drżała na jej widok i się kuliła a teraz nie chce wyjść z naszego stawu!:multi: Quote
Mi. Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Niestety nie mam świetnych zdjęć bo ]nie miałam aparatu gdy akurat pływała ( wziełam aparat dopiero po pływanku...) teraz imageschack nie działa ani tinypic (itp) więc nie mam jak zdjęc wstawić :( będą jutro :) Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 *luthien* napisał(a)::buzi:postarzałam się o rok oczywiście:cool3: No tak. To logiczne:eggface: Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! Erguś wracaj do zdrowia :multi: Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 właśnie wróciłyśmy z wystawy :) super było :D Dam później linka tem gdzie wstawie foty Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25281&page=88 Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Taaaaaaaaaaaaaaak , o zdjeciach briardzikow na wystawie w stolicy zapomnialas...:placz::placz::placz::placz: Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaak , o zdjeciach briardzikow na wystawie w stolicy zapomnialas...:placz::placz::placz::placz: psieplasiam:-( Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):Musisz sie nastepnym razem poprawic!!!!! obiecuję, że już tak nie zgrzesze:modla: Ale głuptas ze mnie:shake: Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 *luthien* napisał(a):obiecuję, że już tak nie zgrzesze:modla: Ale głuptas ze mnie:shake: - eeeeeeeee, nieprzesadzaj, kazdemu sie zdarzy, nikt ie jest doskonaly :):):) Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 charcik włoski terrier szkocki grzywki:multi: Quote
Mi. Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):- eeeeeeeee, nieprzesadzaj, kazdemu sie zdarzy, nikt ie jest doskonaly :):):) :wink::wink::wink::wink::wink: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wszystkie fotki piękne:loveu::loveu::loveu: A ten poniżej to co to za piękny osobnik???? Quote
Recommended Posts