Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 sota36 napisał(a):Witaj - z galerii Gutka zapamietalam, ze dzis Twoj Wielki Dzien!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PSIEGO!!!!!!!!! :BIG::new-bday: :bluepaw: [SIZE=3]- to lapka Gutka dziękuje:buzi: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Taura napisał(a):luthien GDZIE SĄ FOTY?! :diabloti: Z okazji moich urodzin robie sobie wolne i nie będzie:diabloti: Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 *luthien* napisał(a): Z okazji moich urodzin robie sobie wolne i nie będzie:diabloti: Luthien składam najlepsze życzenia! A zdradzisz o ile się postarzałaś?:cool3: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):Luthien składam najlepsze życzenia! A zdradzisz o ile się postarzałaś?:cool3: :buzi:postarzałam się o rok oczywiście:cool3: justynia:buzi: Quote
Carolcia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ten twoj pies wyglada na niezlego agenta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Ślićniusi jest :loveu: :loveu: . WSZYSTKIEGO NAJ z okazki urodzinek:evil_lol: !!!:BIG: :tort: :BIG: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Carolcia napisał(a):ten twoj pies wyglada na niezlego agenta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Ślićniusi jest :loveu: :loveu: . hmmm agent:lol: Dobre:evil_lol: :evil_lol: Carolcia napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJ z okazki urodzinek:evil_lol: !!!:BIG: :tort: :BIG: :buzi: Quote
BooBC Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Wszystkiego najlepszego dla naszej *luthien* Spełnienia marzeń ... buziaki :buzi: :tort: :BIG::Cool!: :Rose: :drink1: :Rose::Cool!: :BIG: :tort: :cool1: :evil_lol: :cool1: Czekamy na foto z urodzinek :cool1: :evil_lol: :cool1: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 palma napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla naszej *luthien* Spełnienia marzeń ... buziaki :buzi: :tort: :BIG::Cool!: :Rose: :drink1: :Rose::Cool!: :BIG: :tort: :cool1: :evil_lol: :cool1: Czekamy na foto z urodzinek :cool1: :evil_lol: :cool1: ale super!!!dzękuje Ci :D:buzi::buzi:A fotki będą później :) może być??:oops: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Tauro! Dziękuje Ci za rzyczenia:buzi:Kochani jesteście:buzi:niewiem co powiedzieć :) Quote
haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :new-bday: :laola::tort: Wszystkiego najlepszego :Rose: Quote
Aga K Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Luthien WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZYI URODZINKÓFF !!!![SIZE=2] BUZIOLKI DLA cIEBIE !!!!!!!!!!!!! :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: :tort::tort::tort::popcorn::popcorn::popcorn::laola::laola::Rose::Rose::Rose: Quote
nathaniel Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [SIZE=4] Nigdy nie zbaczaj ze swojej drogi [SIZE=4] którą wybrałas w wedrowce zycia [SIZE=4] chocby Ci ciernie ranily nogi [SIZE=4] a cel wydawal sie nie do zdobycia! Quote
kalina. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 a no tak wsn czyli wszystkiego najlepszego:p Z okazji urodzin.... Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 dziękuje Wam!!!V:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Jesteście Bardzo, bardzo, bardzo (Xnieskończoność :wink:) kochani:) No to foteczka dla Was:) Quote
leemonca Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No to jeszcze ja się przyłączam do składających życzenia wszystkiego naj... naj... naj.. i jescze raz naj...lepszego!!! Aga K tak się dziś za tobą włóczę, gdzie wejdę na stronę to ty już przede mną zdążyłaś wejść!!! nie masz co robić, czy co?!? :mad: :cool3: :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 dziękuje, dziękuje, dziękuje, dziękuje, dziękuje, dziękuje :D:D:D A oto co właśnie udało mi się zrobić :] http://img301.imageshack.us/img301/6393/papuga6il.gif Quote
żabka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A to ode mnie: Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę:( By złożyć Ci życzenia! Lecz wzywam los i proszę go. Niech spełnia się dziś, Twe najskrytsze marzenia. Jak co roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może. Więc i ja korzystając z tej sposobności. Zyczę Ci mile szczęścia i radości. By to o czym marzysz się spełniło! A to co kochasz... TWOJE BYłO! Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Dziękuje Wam Wszystkim jeszcze raz:loveu: :placz: Jest mi baaardzo miło:p Quote
Dobcia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I ja dołanczam się do życzeń, niech się spełnią:multi: Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń :buzi: :buzi: :buzi: :B-fly: :laola: :laola: :B-fly: Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Dobcia napisał(a):I ja dołanczam się do życzeń, niech się spełnią:multi: Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń :buzi: :buzi: :buzi: :B-fly: :laola: :laola: :B-fly: dziękujem:multi: :buzi::buzi: Quote
Recommended Posts