an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='justynia']I co, zatrzymał się od razu, czy dopiero jak się Ci wkręciły po cebulki? :evil_lol: Zawsze się zastanawiałam, co się może stać, ale eksperymentować się bałam :lol::lol::lol: Justyniu spróbuj i zdaj relację. Eeee tam. Pewnie nic takiego się nie stanie:lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K']wołam głośno bo sie o ciebie martwie :) nie martw się :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: żyję :mdleje: [quote name='Justynia']I co, zatrzymał się od razu, czy dopiero jak się Ci wkręciły po cebulki? :evil_lol: Zawsze się zastanawiałam, co się może stać, ale eksperymentować się bałam :lol::lol::lol: tylko mi się troche włosy postrzępiły i zaplątały w wiatraczek, że przez chwile był moment kiedy nie mogłam ich wyciągnąć:lol: [quote name='an3czka']Wredna baba!:evil_lol: no może dzisiaj cuś wstawie...:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='an3czka']Justyniu spróbuj i zdaj relację. jestem za:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
justynia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Justyniu spróbuj i zdaj relację. No wiesz an3czka, chcesz, żebym musiała w peruce chodzić?? :lmaa: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='justynia']No wiesz an3czka, chcesz, żebym musiała w peruce chodzić?? :lmaa: Ależ skąd!:lol: Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Trzeba przyznać domek na zdjęciach wygląda bardzo fajnie a jak przypuszczam na żywo nie gorzej :lol: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*'] Erga - tenisistka :loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jej miny powalają...nie ma co weimary sa inne;) Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='an3czka']Ależ skąd!:lol: ok, nic nie mówie:evil_lol: [quote name='Aga_K']OLUŚ NO TERAZ TO JA WIEM,ŻE ŻYJESZ :d:d:d to się ciesze:lol: [quote name='Patikujek_Zabrze']Trzeba przyznać domek na zdjęciach wygląda bardzo fajnie a jak przypuszczam na żywo nie gorzej :lol: Mi tam w nim dobrze :wink: [quote name='Beria']Erga - tenisistka :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='aśka-od-dagona']Jej miny powalają...nie ma co weimary sa inne;-) hehe, hmmm żeczywiście.... poprzedni sznaucer był zbyt poważny aby zrobić jakąkolwiek mine :razz: Quote
Koma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale szczęśliwa z piłeczką w pysiu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Koma'] Ale szczęśliwa z piłeczką w pysiu :loveu: :loveu: :loveu: oj tak :):):)):) Quote
justynia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Heloo!!!! Jak się miewa Twoja kochana wariatka? Zmieniasz tytuły jak rękawiczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale pewnie Erga zbyt zadowolony nie jest- została zdegradowana z księżniczki do wariatki :lol::lol::lol: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='justynia']Heloo!!!! Jak się miewa Twoja kochana wariatka? Zmieniasz tytuły jak rękawiczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale pewnie Erga zbyt zadowolony nie jest- została zdegradowana z księżniczki do wariatki :lol::lol::lol: Witamy:lol: Wariatka ma się dobrze:evil_lol: No cóż musi się przyzwyczajać:p pozdrawiamy 2wariatki Quote
Kori Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Erga, tak długo i namiętnie pokazywałaś się na offie, ze po prostu Twój banner mnie gryzł w oczy od kilku dni i musiałam tu wejść :evil_lol: Ludzie, jaka Erga jest cudowna :loveu: Nie widziałam jeszcze tak zbzikowanego psiaka, normalnie nie ma słów na nią. Czym ty ją karmisz??? :roll: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Kori']Erga, tak długo i namiętnie pokazywałaś się na offie, ze po prostu Twój banner mnie gryzł w oczy od kilku dni i musiałam tu wejść :evil_lol: Zapraszam, Zapraszam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kori']Nie widziałam jeszcze tak zbzikowanego psiaka, normalnie nie ma słów na nią. Czym ty ją karmisz??? :roll: Niewiem, mama jej coś robi:evil_lol: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 co za mina:loveu::lol: Erga jest śliczna:loveu: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Marta_Ares'] co za mina:loveu::lol: Erga jest śliczna:loveu: dzięki :) Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Kori'] Nie, ta piłka dostała skrzydeł!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może, może:evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Czy mi sie zdaje czy za piłke dla Ergii kalarepa robi??? :evil_lol: Quote
haska_12 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Eee tam wariatka ... :) I tak zawsze będzie Księżną Ergą :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Czy mi sie zdaje czy za piłke dla Ergii kalarepa robi??? :evil_lol: nie:lol: To piłeczka normalna (z tworzywa sztucznego):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eee tam wariatka ... :smile: I tak zawsze będzie Księżną Ergą :evil_lol: jednak częściej jest wariatką:p Quote
Recommended Posts