Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justynia']I co, zatrzymał się od razu, czy dopiero jak się Ci wkręciły po cebulki? :evil_lol: Zawsze się zastanawiałam, co się może stać, ale eksperymentować się bałam :lol::lol::lol:
Justyniu spróbuj i zdaj relację.
Eeee tam. Pewnie nic takiego się nie stanie:lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga K']wołam głośno bo sie o ciebie martwie :) nie martw się :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: żyję :mdleje:

[quote name='Justynia']I co, zatrzymał się od razu, czy dopiero jak się Ci wkręciły po cebulki? :evil_lol: Zawsze się zastanawiałam, co się może stać, ale eksperymentować się bałam :lol::lol::lol: tylko mi się troche włosy postrzępiły i zaplątały w wiatraczek, że przez chwile był moment kiedy nie mogłam ich wyciągnąć:lol:

[quote name='an3czka']Wredna baba!:evil_lol: no może dzisiaj cuś wstawie...:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='an3czka']Justyniu spróbuj i zdaj relację.
jestem za:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='an3czka']Ależ skąd!:lol: ok, nic nie mówie:evil_lol:

[quote name='Aga_K']OLUŚ NO TERAZ TO JA WIEM,ŻE ŻYJESZ :d:d:d to się ciesze:lol:

[quote name='Patikujek_Zabrze']Trzeba przyznać domek na zdjęciach wygląda bardzo fajnie a jak przypuszczam na żywo nie gorzej :lol: Mi tam w nim dobrze :wink:

[quote name='Beria']Erga - tenisistka :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote name='aśka-od-dagona']Jej miny powalają...nie ma co weimary sa inne;-) hehe, hmmm żeczywiście.... poprzedni sznaucer był zbyt poważny aby zrobić jakąkolwiek mine :razz:

Posted

Heloo!!!! Jak się miewa Twoja kochana wariatka? Zmieniasz tytuły jak rękawiczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale pewnie Erga zbyt zadowolony nie jest- została zdegradowana z księżniczki do wariatki :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='justynia']Heloo!!!! Jak się miewa Twoja kochana wariatka? Zmieniasz tytuły jak rękawiczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale pewnie Erga zbyt zadowolony nie jest- została zdegradowana z księżniczki do wariatki :lol::lol::lol:

Witamy:lol: Wariatka ma się dobrze:evil_lol: No cóż musi się przyzwyczajać:p

pozdrawiamy
2wariatki

Posted

Erga, tak długo i namiętnie pokazywałaś się na offie, ze po prostu Twój banner mnie gryzł w oczy od kilku dni i musiałam tu wejść :evil_lol:

Ludzie, jaka Erga jest cudowna :loveu:

Nie widziałam jeszcze tak zbzikowanego psiaka, normalnie nie ma słów na nią. Czym ty ją karmisz??? :roll:

Posted

[quote name='Kori']Erga, tak długo i namiętnie pokazywałaś się na offie, ze po prostu Twój banner mnie gryzł w oczy od kilku dni i musiałam tu wejść :evil_lol:
Zapraszam, Zapraszam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Kori']Nie widziałam jeszcze tak zbzikowanego psiaka, normalnie nie ma słów na nią. Czym ty ją karmisz??? :roll: Niewiem, mama jej coś robi:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Kori']
Nie, ta piłka dostała skrzydeł!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: może, może:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Czy mi sie zdaje czy za piłke dla Ergii kalarepa robi??? :evil_lol: nie:lol: To piłeczka normalna (z tworzywa sztucznego):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Eee tam wariatka ... :smile: I tak zawsze będzie Księżną Ergą :evil_lol:
jednak częściej jest wariatką:p