Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Jaki rozrzut:evil_lol: zapomniałam dodać saluczka:lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Erga ją widziała?:cool3: widziała i obszczekała:p . Lecz wiewióra nic sobie z tego nie robiła i dalej se siedziała:eviltong: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Przyznam się do czegoś... Od jakiegos czasu, jak oglądam zdjęcia, to zamiast podziwiać Erge oglądam Twój dom :-D ...Bo Ci zazdroszczę. Też bym taki kciała:diabloti: Quote
Agula1988 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 http://img69.imageshack.us/img69/3639/koko1415op.png jakie cudne spojrzenie :) i cudny psiak :) Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hej !!! dawno mnie tu nie było,ale już nadrabiam zaległości ehh,ta Erga,Erga :D:D:D-śnupasek :D:D:D Quote
justynia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Widzę luthien, że nie marnujesz czasu :evil_lol: Śliczne te zdjączka- WSZYSTKIE!!! Wiewióra to sobie chyba tylną łapkę myła :lol: No i makro super, wielkie włosiska Ergunia ma! I minki niezłe robi, a jęzorek jak zawsze długiiiiiiiiiii :loveu: Quote
kalina. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jestem dumna z tego że pokonałam wredną piłke... wziełam ja w paszcze...:lol: i zmiarzdżyłam hehe i se whiskacza wypiłam ale mam wielką łape nie?? mogę wam nia zawsze suścic manto...:mad: jak nie bedziecie mi truć dooopy.... to was nie zjem(ała mój nos) ale jak was walne swoją"lagą".... to będe z siebie bardzo zadowolaona zastosuje szantaż lustracyjny.... oraz lustrujące spojrzenie po którym ty... bedzisz sp****cenzura dopilnuje tego bo... jestem...takim spryciacha ze ty sam nie wiesz do czego jestem zdolna Quote
kalina. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='nathaniel']Kalina bombowa historyjka :smile: a erga do istna modelka zdjeciowa!!! hehehehe Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Przyznam się do czegoś... Od jakiegos czasu, jak oglądam zdjęcia, to zamiast podziwiać Erge oglądam Twój dom :-D ...Bo Ci zazdroszczę. Też bym taki kciała:diabloti: jej nie wiedziałam, ze mam fajny dom:-o :lol: Moge ci porobić zdjęcia pomieszczeń jak chcesz:eviltong: [quote name='Agula1988']http://img69.imageshack.us/img69/3639/koko1415op.png jakie cudne spojrzenie :smile: i cudny psiak :smile: dzięki :) [quote name='AgaK']Hej !!! dawno mnie tu nie było,ale już nadrabiam zaległości ehh,ta Erga,Erga :-D:-D:-D-śnupasek :-D:-D:-D właśnie jakoś mi tu kogoś brakowało :diabloti: [quote name='Justynia']Widzę luthien, że nie marnujesz czasu :evil_lol: Śliczne te zdjączka- WSZYSTKIE!!! Wiewióra to sobie chyba tylną łapkę myła :lol: No i makro super, wielkie włosiska Ergunia ma! I minki niezłe robi, a jęzorek jak zawsze długiiiiiiiiiii :loveu: dzięki:buzi::lilangel: Kalina ja cie wynajme do robienia historyjek:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='nathaniel']Kalina bombowa historyjka :) zgadzam się :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K']extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :):):) thx:oops: Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a to co ???? bo niezabardzo sie łapie ???:cool3: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 :):):):):):):):):buzi: [quote name='Aga K']a to co ???? bo niezabardzo sie łapie ???:cool3: ucho:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='nathaniel']To jest uszko....jak mniemam :D brawo:lol: Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hehehe,ja się tylko domyślałam,ale z moim wzrokiem.............. Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jaka fajna ciemnica,a w niej jakiś stwór legł :lol::lol::lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K']jaka fajna ciemnica,a w niej jakiś stwór legł :lol::lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: O FU!!!!!!!:placz: :placz: ..... pająka mam na kompie...... wynosze się .... zaraz wracam... Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hehe,coś jej w gardziołku utknęło :lol::lol::lol::lol: ehh,kobieto,ja też sie boje,ale bardziej ciem niż pająków. Ale zobacz,on sie boi bardziej od ciebie,zapewniam. Zobacz ile razy ty jesteś większa od niego.:lol::lol::lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K'] ehh,kobieto,ja też sie boje,ale bardziej ciem niż pająków. a ja ćmy lubie (na początku myślałam, że wyrazem "Ciem" mówisz "Cię".... i myślałam, że się mnie boisz :eviltong: :oops: :eviltong: ) Quote
Recommended Posts