asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! OO a planujesz drugiego psa? Ps:co z łapkami suni?:-( Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 asiunia napisał(a):Hej! OO a planujesz drugiego psa? Ps:co z łapkami suni?:-( tak planuje:p Tylko najpierw pojeździmy po hodowlach zobaczymy na jaką rase nie jest uczulona :) pierwsza hodowla to chyba haszczaki :p A łapka się wygoiła!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*'] pozwoliłam sobie zacytować :evil_lol: genialne zdjęcie :evil_lol: uwielbiam sesje piłeczkowe :cool3: :loveu: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 mam dużo zdjęć ale mi się nie chce wklejać:eviltong: imageschack wolno działa :( Quote
kalina. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Ale sie potezna ekipa na zlot szykuje:multi: tylko niech ta ekipa rosnie a nie maleje:p :roll: :cool1: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 kalinaM napisał(a):tylko niech ta ekipa rosnie a nie maleje:p :roll: :cool1: będzie rosła :) Jeszcze na 80% Esferka jedzie :wink: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*']mam dużo zdjęć ale mi się nie chce wklejać:eviltong: imageschack wolno działa :( u mnie też coś szwankuje :roll: a tu Ergunia pięknie ząbki pokazuje :cool3: a tak na marginesie Luthien jedziesz na bank na zlot ? Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Esfera napisał(a):u mnie też coś szwankuje :roll: a tu Ergunia pięknie ząbki pokazuje :cool3: a tak na marginesie Luthien jedziesz na bank na zlot ? na bank to nie :p we wtorek lub środe na 100% będe wiedziała :) Quote
beria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*'] Ergunia widzę szaleje z piłką :multi: , chociaż na łapce jeszcze bandaż. Przyjadę Was odwiedzić do Morska ;) Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='beria']Ergunia widzę szaleje z piłką :multi: , chociaż na łapce jeszcze bandaż. Przyjadę Was odwiedzić do Morska ;) ooo fajnie :D KĄPIEL:lol: tutaj troszke za duży prąd wody włączyłam i myślałam, że ta woda jej normalnie dziure zrobi :p Ale od razu przełączyłam :D trzeba się otrzepać :D *** *** *** *** *** *** Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*']ooo fajnie :D KĄPIEL:lol: tutaj troszke za duży prąd wody włączyłam i myślałam, że ta woda jej normalnie dziure zrobi :p Ale od razu przełączyłam :D trzeba się otrzepać :D *** *** *** *** *** *** Biedna Ergunia. Trzeba jej było kąpiel w jakimś nagrzanym stawie zafundować:cool3: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 hehe, ona nie cierpi wody i do stawu nie wejdzie :( po kąpieli:lol: ledwo ją w kadr uchwycałam bo szalała, szalała, szalała i się nie męczyła wogóle:evil_lol: *** *** *** *** *** *** *** *** *** Quote
beth_i_boogi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :loveu: szlała szalała... świetne kąpielowe foteczki:loveu: Quote
kalina. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 erga:nie daruje ci tej kąpieli o nie nie tym razem:nie: *** ergga:za kare bede szaleć niachhh *** stop kompielom niachhh *** aaaaaaaaa czy ja sie denerwuje???:angryy: :diabloti: *** wszystko mnie wkurza argghh *** igrasz???? *** aaaa wąż mnie atakuje *** zaczekaj no jak ja cie dorwe... *** aaa to zmiarzdże... *** i utne głowe o tah arggghhh historyjka o erdze która bardzo ale to bardzo zdenerwowała się po kompieli:lol: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Kalinko, świetna historyjka:lol: :lol: :lol: :):):):):):):):):):):):) *** *** *** *** *** *** *** *** *** Quote
kalina. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile: Erga___>zemsta na piłce ała ty piłko ty piłko auuuuuu wrrrrr *** ooj jak ja cie dorwę to rozszarpę *** arghhh tryb super ergi....(100%nervos) *** złap mnie psino hehe *** ciamajda ja ci dam ciamajde **%$^$#%^%$^ *** uuuu argghh i co... *** wracaj marna piłko argh *** piłka:jhahaha psina spada do dna *** ty %$&&(taka siaka owaka)ja ci dam *** ałłl mój nos czy erga złapała piłke dowiecie sie w nastepnym sensiku z piłką:lol: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O dzysis, jakby ducha zobaczyla http://img474.imageshack.us/img474/6750/kiki0567rk.png :crazyeye: dziwnie wyszla :evil_lol: A tu normalnie mosiezny posag http://img360.imageshack.us/img360/3354/kiki1235rf.png :crazyeye: Piekny szylek!! Luthien, afgana juz nie chcesz? Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='anetta']O dzysis, jakby ducha zobaczyla http://img474.imageshack.us/img474/6750/kiki0567rk.png :crazyeye: dziwnie wyszla :evil_lol: A tu normalnie mosiezny posag http://img360.imageshack.us/img360/3354/kiki1235rf.png :crazyeye: Piekny szylek!! Luthien, afgana juz nie chcesz? jasne, że chce :) Moja mama jest uczulona więc będziemy jeździć po hodowlach sprawdzać na jaką rase nie jest :) w planach są chodowle ras chart afganski syberian husky chow chow sheltie i jeszcze niewiem co :eviltong: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*']jasne, że chce :) Moja mama jest uczulona więc będziemy jeździć po hodowlach sprawdzać na jaką rase nie jest :) w planach są chodowle ras chart afganski syberian husky chow chow sheltie i jeszcze niewiem co :eviltong: Jaki rozrzut:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*']Wiewiórka:p i jeszcze raz:lol: Erga ją widziała?:cool3: Quote
Recommended Posts