Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ojej :-( Co za okropny wypadek.... Biedna psiuńcia.... Koniecznie jak najszybciej pojedź z nią do weta... To musi ją bardzo boleć :-( Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):Ojej :-( Co za okropny wypadek.... Biedna psiuńcia.... Koniecznie jak najszybciej pojedź z nią do weta... To musi ją bardzo boleć :-( nie jest tak strasznie ;) obejżałam wszystkie łapki, i teraz ma jedną w bandażu. Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 *luthien* napisał(a):nie jest tak strasznie ;) obejżałam wszystkie łapki, i teraz ma jedną w bandażu. A poduszeczki nie są poprzecinane? Nie został żaden kawałek szkła? Mam nadzieję, że więcej przy tym było strachu niż krzywdy fizycznej :-( Ucałuj ode mnie Ergunię.... Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 łapka ergunia spadająca szyba troche krzesło zniszczyła szyba... i szkło na podłodze... Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):A poduszeczki nie są poprzecinane? Nie został żaden kawałek szkła? Mam nadzieję, że więcej przy tym było strachu niż krzywdy fizycznej :-( Ucałuj ode mnie Ergunię.... jedno szkiełko wyjełam z poduszki ale żadnej rany. Jedynie na jednej łapce troche krew leciała... Na pierwszy żut oka był straszny widok, ale teraz już na trzech łapach nic nie widać:-o . A erga przestraszona śpi... Quote
justynia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 O rany! Biedna Ergunia! Biedne łapulki! Zobacz, czy nie ma jakiegoś większego przecięcia, bo może trzeba będzie zszyć :shake: Ale nie martw się, z poduszek zazwyczaj bardzo leje się krew, ale i goją się ładnie. No i nie obwiniaj się, przecież nie na wszystko mamy wpływ, nawet jakbyśmy bardzo się starali. Dobrze, że wszystko tak się skończyło, bo czytając Twój wpis u Behemocika przestraszyłam sie nie na żarty. Teraz będziesz w domciu, wakacje są, więc przypilnujesz księżniczkę ;) Trzymaj się! Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 No, wygląda to nieźle.... :cool1: Luthien, ja bym jednak poszła z nią do weta... Lepiej na zimne dmuchać... Jaka ona smutna :-( Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 justynia napisał(a):O rany! Biedna Ergunia! Biedne łapulki! Zobacz, czy nie ma jakiegoś większego przecięcia, bo może trzeba będzie zszyć :shake: Ale nie martw się, z poduszek zazwyczaj bardzo leje się krew, ale i goją się ładnie. No i nie obwiniaj się, przecież nie na wszystko mamy wpływ, nawet jakbyśmy bardzo się starali. Dobrze, że wszystko tak się skończyło, bo czytając Twój wpis u Behemocika przestraszyłam sie nie na żarty. Teraz będziesz w domciu, wakacje są, więc przypilnujesz księżniczkę ;) Trzymaj się! nie sądze, żeby trzeba było szyć:shake: W wakacje nigdzie nie jade bo nie chce, więc przypilnuje księżniczke. Dzięki za pocieszenie:buzi: Quote
justynia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='*luthien*']łapka ergunia szyba... i szkło na podłodze... Ojej, ale bidulka! Bandażyk i opatrunek pierwszorzędny! Jak wypocznie, na pewno lepiej się poczuje :loveu: A zniszczenia niezłe są, szklarz będzie miał trochę roboty :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):No, wygląda to nieźle.... :cool1: Luthien, ja bym jednak poszła z nią do weta... Lepiej na zimne dmuchać... Jaka ona smutna :-( smutna i przestraszona, jak ją przytalałam to czkała mi do ucha... dziś wet przychodzi bo era ma chore uszka więc sprawdzi i lapke Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 *luthien* napisał(a): dziś wet przychodzi bo era ma chore uszka więc sprawdzi i lapke To dobrze sie składa :lol: Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):To dobrze sie składa :lol: nio :):):) Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 biedne łapsko erguni, moja jamniczka raz sobie przecieła na czymś kawałek poduszki(niezłe rozcięcie:roll: )A ja sobie dziś pzreciełam palucha nożem:shake: P.s Luthien nie wybierasz sie może na zlot dogomaniaków?:cool3: Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 kalinaM napisał(a):biedne łapsko erguni, moja jamniczka raz sobie przecieła na czymś kawałek poduszki(niezłe rozcięcie:roll: )A ja sobie dziś pzreciełam palucha nożem:shake: P.s Luthien nie wybierasz sie może na zlot dogomaniaków?:cool3: zależy gdzie?:cool3: . Ja wczoraj se przeciełam palec scyzorykiem:oops: Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 *luthien* napisał(a):zależy gdzie?:cool3: . Ja wczoraj se przeciełam palec scyzorykiem:oops: A ja kiedyś krojąc marchewkę, przecięłam sobie tętnicę w palcu :roll: Krew tryskała pod sam sufit, brrrrr.... Mój mąż, ktory kiedyś w harcerstwie przeszedł kurs pierwszej pomocy, wyjął sobie sznurówkę z buta i zrobił mi opaskę uciskową :cool3: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 nie wiem gdzie jest komorów...a ten zlot jest w Morsku:)Na dziale spotkania jest temat o tym zlocie;)Morsko jest w woj ślaskim(o ile sie nie myle)ale w tym topicu o tym zlocie dogomaniackim:cool3: jest stronka o tym Morsku i tam jest mapa jak dojechać w każdym bądź razie ja mam blisko dosyć:cool3: Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kalinaM napisał(a):nie wiem gdzie jest komorów... To ten pod Wawą? Te same okolice, co Podkowa Leśna? Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):A ja kiedyś krojąc marchewkę, przecięłam sobie tętnicę w palcu :roll: Krew tryskała pod sam sufit, brrrrr.... :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :mdleje: behemot napisał(a):Mój mąż, ktory kiedyś w harcerstwie przeszedł kurs pierwszej pomocy, wyjął sobie sznurówkę z buta i zrobił mi opaskę uciskową :cool3: ulala:cool3: KalinaM napisał(a):nie wiem gdzie jest komorów...a ten zlot jest w Morsku:smile:Na dziale spotkania jest temat o tym zlocie;-)Morsko jest w woj ślaskim(o ile sie nie myle)ale w tym topicu o tym zlocie dogomaniackim:cool3: jest stronka o tym Morsku i tam jest mapa jak dojechać w każdym bądź razie ja mam blisko dosyć:cool3: jak daleko:mdleje: Behemot napisał(a):To ten pod Wawą? Te same okolice, co Podkowa Leśna? Yes:cool1: Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 *luthien* napisał(a): Yes:cool1: O, to piękne okolice! :lol: Quote
beth_i_boogi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Uściskaj ode mnie Ergunie, napewno wszystko będzie OK, poprostu bardzo sie przestraszyła całej sytuacji, dobrze,że nie przecięła mocno łapek. teraz niech sobie poodpoczywa, jeszcze raz miziaczki :glaszcze: Quote
Patikujek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 No to mieliście przygodę, u mnie jak zwykle nudy, jedyne co mi dzisiaj humoru dodaje to to że zaczęły się WAKACJE Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Behemot napisał(a):O, to piękne okolice! :lol: prawda, prawda :lol: beth_i_boogi napisał(a):jeszcze raz miziaczki :glaszcze: :buzi: Patikujek_Zabrze napisał(a):u mnie jak zwykle nudy, jedyne co mi dzisiaj humoru dodaje to to że zaczęły się WAKACJE no fajnie, powiedziałam, że nie pojade nigdzie na wakacje i będe zajmować sie psami. A nawet niewiem czy na pewno bedzie ten drugi psiak:lol: . Na razie czekają mnie nuuuudy. Chyba wybiore się na jakiś zlot dogomaniaków :wink:. Bo co innego robić?:niewiem: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Chyba wybiore się na jakiś zlot dogomaniaków :wink:. Bo co innego robić?:niewiem: :multi: ten do Morska:cool3: On jest 4 dniowy czyli od 16 do 20 sierpnia:cool3: no wiecie no wiecie nie chce być tam jedyna 14-nastka ale jak to powiedziała żaba14 liczy sie wspólna pasja a nie wiek Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='kalinaM']:multi: ten do Morska:cool3: On jest 4 dniowy czyli od 16 do 20 sierpnia:cool3: no wiecie no wiecie nie chce być tam jedyna 14-nastka ale jak to powiedziała żaba14 liczy sie wspólna pasja a nie wiek hmmm... zależy ile się jedzie i czy trzeba z psem:cool3: Bo erga by chyba nie tolerowała niektórrych suczek... tych malusieńkich:oops: Chyba, że bym pojechała z nowym pieskiem jak będzie:eviltong: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 nie trzeba z psem mozna wykupic domekna te 4 dni lub zamiast niego wziąśc ze sobą namiot kliknij w mój podpis i lookinij na topick o zlocie jeśli chcesz ja jade ze swoja perłą:cool3: na 80%pojade na zlot nawet można zamówic specjalne zlotowe koszuliki:pNie któzy dogomaniacy nawet z dosyć daleka przybedą na zlot. Quote
Recommended Posts