Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ekstra fotka :loveu:

...i znowu bym poprosiła o brak rameczki albo taką tyci tyci :evil_lol: bo mi zasłania co nieco :roll:
350D ? Ciekawe :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wygląda tak jakby ona uwielbiała jabłuszka :) moja jabłka nie tknie- za to truskawki, jagody, poziomki :loveu::loveu::loveu: jagody sama nauczyła się sobie zrywać z krzaczków :lol:

Posted

[quote name='Tebusa']To wygląda tak jakby ona uwielbiała jabłuszka :) moja jabłka nie tknie- za to truskawki, jagody, poziomki :loveu::loveu::loveu: jagody sama nauczyła się sobie zrywać z krzaczków :lol: hehe. Mój pies wszystko zrobi za jabłko:lol: . Gdybyśmy mieli jabłoń zapewne także nauczyłaby się zrywać jabłka z drzew:evil_lol:

Posted

[quote name='haska_12']Ale ja tu dawno nie zaglądałam :) Przepraszam księżniczkę :evil_lol: A no i prosimy o nowe foto Ergi,bo my się tu niecierpliwimy :diabloti: nie no spoko. jutro będą zdjęcia (kończenie jabłka:eviltong: , owady i łapanie frisbee) Więc zapraszamy :wink:

może uda się jeszcze dzisiaj jakieś wstawić :p

Posted

Kiessa napisał(a):
ale jestem beznadziejna heh :lol: dopiero teraz zobaczylam Twoje dla mnie banerki :oops: dzięki , jak mam ci sie odwdzięczyc ?? :razz:;):p
odwdzięczac się nie musisz:eviltong: Jeszcze jak mi podasz gg (o ile masz), pomoge ci zrobić bannerek z odsyłaczem:p

aśka-od-dagona napisał(a):
No i gdziete focisze?;-)
tutaj:p
Teraz wstwie yorka, a później będzie era:cool3:
Na imię ma Boni:p

Posted

Koma napisał(a):
ojej przepraszam za taką paskudną pomyłkę :oops: :oops: :oops:
czy śliczna Boni mi wybaczy? :lol:
tak wybacza ci:evil_lol:

(wyciełam to zdjęcie do bannerka i przez przypadek zapisałam pod tą samą nazwą:oops: )

Posted

anetta napisał(a):
Chryste, Luthien, blizej tego pajaczka nie dalo sie ufocic? :diabloti::diabloti::nerwy:
Sesja z jablkiem jest ekstra :lol:
hehe. Pajączek miał nie cały centymetr :cool3: :lol: