Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ekstra fotka :loveu: ...i znowu bym poprosiła o brak rameczki albo taką tyci tyci :evil_lol: bo mi zasłania co nieco :roll: 350D ? Ciekawe :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 to ciąg dalszy :wink: można się zabradź za jedzonko:cool3: mniam, mniam Quote
Mi. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 A któż to taki? to mi się strasznie podoba *** Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='*luthien*'] czy nikt nie idzie? Świetną minę uchwyciłaś:lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 i mucha:evil_lol: ciąg dalszy jedzenia jabłuszka Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Widzę, że z obieraniem też nie ma problemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Bigolek to by nie wiedział co z tym zrobić Piłeczka:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Teba Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 To wygląda tak jakby ona uwielbiała jabłuszka :) moja jabłka nie tknie- za to truskawki, jagody, poziomki :loveu::loveu::loveu: jagody sama nauczyła się sobie zrywać z krzaczków :lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Tebusa']To wygląda tak jakby ona uwielbiała jabłuszka :) moja jabłka nie tknie- za to truskawki, jagody, poziomki :loveu::loveu::loveu: jagody sama nauczyła się sobie zrywać z krzaczków :lol: hehe. Mój pies wszystko zrobi za jabłko:lol: . Gdybyśmy mieli jabłoń zapewne także nauczyłaby się zrywać jabłka z drzew:evil_lol: Quote
haska_12 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ale ja tu dawno nie zaglądałam :) Przepraszam księżniczkę :evil_lol: A no i prosimy o nowe foto Ergi,bo my się tu niecierpliwimy :diabloti: Quote
Mi. Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='haska_12']Ale ja tu dawno nie zaglądałam :) Przepraszam księżniczkę :evil_lol: A no i prosimy o nowe foto Ergi,bo my się tu niecierpliwimy :diabloti: nie no spoko. jutro będą zdjęcia (kończenie jabłka:eviltong: , owady i łapanie frisbee) Więc zapraszamy :wink: może uda się jeszcze dzisiaj jakieś wstawić :p Quote
Kiessa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ale jestem beznadziejna heh :lol: dopiero teraz zobaczylam Twoje dla mnie banerki :oops: dzięki , jak mam ci sie odwdzięczyc ?? :razz:;):p Quote
Mi. Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Kiessa napisał(a):ale jestem beznadziejna heh :lol: dopiero teraz zobaczylam Twoje dla mnie banerki :oops: dzięki , jak mam ci sie odwdzięczyc ?? :razz:;):p odwdzięczac się nie musisz:eviltong: Jeszcze jak mi podasz gg (o ile masz), pomoge ci zrobić bannerek z odsyłaczem:p aśka-od-dagona napisał(a):No i gdziete focisze?;-) tutaj:p Teraz wstwie yorka, a później będzie era:cool3: Na imię ma Boni:p Quote
Mi. Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Koma napisał(a):Jaki fajny śmieszny Boni :lol: :lol: :lol:a* a* a* to dziewczynka:cool3: Quote
Koma Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ojej przepraszam za taką paskudną pomyłkę :oops: :oops: :oops: czy śliczna Boni mi wybaczy? :lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Koma napisał(a):ojej przepraszam za taką paskudną pomyłkę :oops: :oops: :oops: czy śliczna Boni mi wybaczy? :lol: tak wybacza ci:evil_lol: (wyciełam to zdjęcie do bannerka i przez przypadek zapisałam pod tą samą nazwą:oops: ) Quote
anetta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Chryste, Luthien, blizej tego pajaczka nie dalo sie ufocic? :diabloti::diabloti::nerwy: Sesja z jablkiem jest ekstra :lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 anetta napisał(a):Chryste, Luthien, blizej tego pajaczka nie dalo sie ufocic? :diabloti::diabloti::nerwy: Sesja z jablkiem jest ekstra :lol: hehe. Pajączek miał nie cały centymetr :cool3: :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Komu yorka uprowadziłas?:evil_lol: no i gdzie Księzniczka:loveu:? Quote
Recommended Posts