Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kiessa']jeju jakie genialne :cool2: nieźle ci sie nudzic musialo.....hehe ja jak nie mam co robic bo mi sie nie chce juz na necie siedziec to siadam przed tv i przelączam kanaly tak wszystkie pare razy.......wiem nienormalna jestem :eviltong: aha no i dawaj nowe zdjęcia,oraz mam pytanie..moglabys mi taki banerek zrobic?? ;) dzięki:p . Bannerek postaram Ci się zrobić tylko musiałabyś chyba poprosić kogoś innego, żeby Ci napis dorobił, bo ja nie mam ściągniętych :(. Chyba, że zdołam dziś ściągnąć :wink: . A co do nudy, to nie jesteś nienormalna bo ja też tak robie:evil_lol: Chyba, że obydwie jesteśmy nienormalne:lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiessa']dzięki *luthien* kochana jestes :loveu:.....a tak pozatym obie jestesmy nienormalne.tak myslę :eviltong::lol: też mi się tak wydaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']bannerki są świetne, ale Twoja sunia i jej fotki są poza konkurencją!!!:klacz: dzięki:loveu:

ślinka leci:cool3:

Posted

[quote name='leemonca']a jeszcze zapomniałam dodać, że masz cudo avatarek!!!
aż się gęba sama śmieje hehe:lol: thx:wink:

Posted

[quote name='leemonca']no nie, znowu świetne zdjęcia
jesteś takim dobrym fotografem, czy to dobry aparat??? aparat to staroć! Już go od kilku lat w sklepach nie ma:lol: . To jest canon PC1059, ale niedługo będzie EOS 350D :p

Posted

[quote name='leemonca']robisz mi na złość i wklejasz takie świetne fotki!!??!!??
zaczynam wpadać w kompleksy! :roll: wcale nie są świetne:mad: Są to jedne z najgorszych

Posted

[quote name='leemonca']idę spać! te zdjęcia mnie przerastają!!!
Jutro tu będę i mają być nowe fotki!!!!! :mad: UPS. To wstawie już na zapas:evil_lol: Bo niewiem o której ty wstajesz:cool3: .

hipnotyzujemy jabłko

czy nikt nie idzie?

Posted

jeszcze się nie położyłam, bo przyciągasz jak magnes, zajrzałam i znów jestem pod wrażeniem. Od jutra zaczynam się uczyć fotografowania, a mojego psa "pozowania"!