Mi. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Przepraszam za złą jakość:placz: później będzie więcej Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 no dobra, talerki fajne...ale ja się domagam Twoich fot westernowych :mad: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']no dobra, talerki fajne...ale ja się domagam Twoich fot westernowych :mad: eeeeeeeee:shake: na razie nie:evil_lol: Pokazałam Ci sprzęt w twojej galerii. Poświęciłam się i zrobiłam teraz:diabloti: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ściemniara :evil_lol: :evil_lol: widziałam sprzęt :cool3: Masz swoje konie? :razz: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']ściemniara :evil_lol: :evil_lol: widziałam sprzęt :cool3: Masz swoje konie? :razz: koni nie mam:-( ehhh mogliśmy mieć całą stajnie gdyby tata zdążył wykupić działke na której teraz jest 11 domów:shake: . Byłaby stajnia a obok dom... teraz to już tylko mażenia:-( Quote
Esfera Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*'] jakie śliczne :loveu: :loveu: :cool3: Quote
an3czka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*'] Haaaaaaalo!! Czy ktoś mnie słyszy?!:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :hmmmm:ja tego nie łapie...dlaczego mi takie foty nie chca wyjśc:confused: ja wiem że mój pies to nie taki model jak Erga:loveu: ale strona techniczna tez u mnie w porównaniu z Luthien, lezy i kwiczy:grab: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='*luthien*'] Ergę pogięło :evil_lol: Widzę, że Erga lubi leżeć na skórze z dzika :cool3: U nas skóra nie przeszła, bo sucz znaczyła na niej teren :roll: i zrywała ze ściany :diabloti: ,więc dzik leży gdzieś schowany i zapomniany :razz: Quote
anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :roflt: sesja z klockiem jest ekstra :roflt: buhahahahahaha jakie miny strzela :roflt: Dopiero teraz zauwazylam ze ten talerzy ma po srodku taka wypustke, ja bym sie bala go rzucac psu :nerwy: Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='*luthien*'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teba Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jakie piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Luthien zapraszam do L-wa lub na pola mokotowskie w poniedziałek to bym ładne zdjęcia miała, no i bym poznała tą piękną modelkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jureja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='*luthien*'] Ale super :multi: widać,że uwielbia się bawić frisbee.Moją seterkę też będe tego uczyć:cool1: . Quote
Mi. Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Esfera, :loveu: an3czka, Ja cie słysze:multi: :evil_lol: asiu, foty wychodzą ci naprawde ślicznie!:loveu: anetta, ta wypustka na talerzu jest po to, aby pies go łatwo z ziemi podnosił. Nawet jej pyskiem nie sięga:wink: bigos,:p Ps. Jaki śliczny bannerek:loveu: Tebusa, może się pojawie:cool3: , ale niewiem czy z Ergą:shake: . Na pewno z aparacikiem:cool1: zobaczymy :wink: basiu, 71cm. 45mm. :cool3: Jureja, na początku spróbuj u swojej seterki wywołać coś takiego, że wszystko zrobi za frisbee żeby jej porzucać (na początku po ziemi rollerem) i potem będzie łatwo :lol: KalinaM, :diabloti: ojjjj długo mnie nie było:shake: całe wczoraj i dzisiaj, a to dla tego że kabel ukradli i w całym komorowie nie można było dzwonić i z netu korzystać:placz: Całe wczoraj... i prawie całe dzisiaj.... naszczęście już wszystko jest:multi: a oto bannerki które dzisiaj zrobiłam z nudów, że nie moge wejść na dogo:lol: wiem, że niektóre są za duże jak by co:evil_lol: I bez napisów jeszcze, bo musze ściągnąć Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='*luthien*'] a oto bannerki które dzisiaj zrobiłam z nudów, że nie moge wejść na dogo:lol: wiem, że niektóre są za duże jak by co:evil_lol: I bez napisów jeszcze, bo musze ściągnąć Widać, że Ci się nudziło!:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 oj niedługo będą:lol: na razie pooglądaj se bannerki:diabloti: Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='*luthien*']oj niedługo będą:lol: na razie pooglądaj se bannerki:diabloti: Oglądam i jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mi. Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='bigos']Oglądam i jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięki:oops: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :cool2: Kobieto genialne! ale foty tez poprosze:diabloti: Quote
Kiessa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jeju jakie genialne :cool2: nieźle ci sie nudzic musialo.....hehe ja jak nie mam co robic bo mi sie nie chce juz na necie siedziec to siadam przed tv i przelączam kanaly tak wszystkie pare razy.......wiem nienormalna jestem :eviltong: aha no i dawaj nowe zdjęcia,oraz mam pytanie..moglabys mi taki banerek zrobic?? ;) Quote
Recommended Posts