Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']no dobra, talerki fajne...ale ja się domagam Twoich fot westernowych :mad: eeeeeeeee:shake: na razie nie:evil_lol: Pokazałam Ci sprzęt w twojej galerii. Poświęciłam się i zrobiłam teraz:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']ściemniara :evil_lol: :evil_lol: widziałam sprzęt :cool3: Masz swoje konie? :razz: koni nie mam:-( ehhh mogliśmy mieć całą stajnie gdyby tata zdążył wykupić działke na której teraz jest 11 domów:shake: . Byłaby stajnia a obok dom... teraz to już tylko mażenia:-(

Posted

:hmmmm:ja tego nie łapie...dlaczego mi takie foty nie chca wyjśc:confused:

ja wiem że mój pies to nie taki model jak Erga:loveu: ale strona techniczna tez u mnie w porównaniu z Luthien, lezy i kwiczy:grab:

Posted

[quote name='*luthien*']

Ergę pogięło :evil_lol:
Widzę, że Erga lubi leżeć na skórze z dzika :cool3: U nas skóra nie przeszła, bo sucz znaczyła na niej teren :roll: i zrywała ze ściany :diabloti: ,więc dzik leży gdzieś schowany i zapomniany :razz:

Posted

:roflt: sesja z klockiem jest ekstra :roflt: buhahahahahaha jakie miny strzela :roflt:

Dopiero teraz zauwazylam ze ten talerzy ma po srodku taka wypustke, ja bym sie bala go rzucac psu :nerwy:

Posted

Jakie piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Luthien zapraszam do L-wa lub na pola mokotowskie w poniedziałek to bym ładne zdjęcia miała, no i bym poznała tą piękną modelkę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Esfera, :loveu:
an3czka, Ja cie słysze:multi: :evil_lol:
asiu, foty wychodzą ci naprawde ślicznie!:loveu:
anetta, ta wypustka na talerzu jest po to, aby pies go łatwo z ziemi podnosił. Nawet jej pyskiem nie sięga:wink:
bigos,:p Ps. Jaki śliczny bannerek:loveu:
Tebusa, może się pojawie:cool3: , ale niewiem czy z Ergą:shake: . Na pewno z aparacikiem:cool1: zobaczymy :wink:
basiu, 71cm. 45mm. :cool3:
Jureja, na początku spróbuj u swojej seterki wywołać coś takiego, że wszystko zrobi za frisbee żeby jej porzucać (na początku po ziemi rollerem) i potem będzie łatwo :lol:
KalinaM, :diabloti:

ojjjj długo mnie nie było:shake: całe wczoraj i dzisiaj, a to dla tego że kabel ukradli i w całym komorowie nie można było dzwonić i z netu korzystać:placz: Całe wczoraj... i prawie całe dzisiaj.... naszczęście już wszystko jest:multi:

a oto bannerki które dzisiaj zrobiłam z nudów, że nie moge wejść na dogo:lol:

wiem, że niektóre są za duże jak by co:evil_lol: I bez napisów jeszcze, bo musze ściągnąć

Posted

[quote name='*luthien*']
a oto bannerki które dzisiaj zrobiłam z nudów, że nie moge wejść na dogo:lol:

wiem, że niektóre są za duże jak by co:evil_lol: I bez napisów jeszcze, bo musze ściągnąć
Widać, że Ci się nudziło!:evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']oj niedługo będą:lol: na razie pooglądaj se bannerki:diabloti:

Oglądam i jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

jeju jakie genialne :cool2: nieźle ci sie nudzic musialo.....hehe ja jak nie mam co robic bo mi sie nie chce juz na necie siedziec to siadam przed tv i przelączam kanaly tak wszystkie pare razy.......wiem nienormalna jestem :eviltong: aha no i dawaj nowe zdjęcia,oraz mam pytanie..moglabys mi taki banerek zrobic?? ;)