Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Biedna rybka :shake: Erga - modelka pierwsza klasa :loveu: heh no ryba biedna :-( mam nadzeje, ze nie zarazi innych:placz: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Fajne jabłuszko :cool3: Czemu wszyscy mnie dzisiaj męczą jedzeniem :shake: :evil_lol: To chorą rybkę do izolatki :cool3: Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola'] To chorą rybkę do izolatki :cool3: No i chyba tak zrobie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam stare duże akwarium :p Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 a tak wygląda to akwarium :) tylko trzeba by je umyć troche... Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :crazyeye: trochę? Sporo szorowania Cię czeka :evil_lol: ....ale czego się nie robi dla zdrowia reszty rybek :cool3: Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']:crazyeye: trochę? Sporo szorowania Cię czeka :evil_lol: ....ale czego się nie robi dla zdrowia reszty rybek :cool3: no właśnie :cool3: Przecież jest ich 30 :D Ale chyba tylko wewnątrz wyszouje bo będzie stała na zewnątrz :) Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 żeby nie było, że Era ma zepsute zęby, bo to już wiem :p będie miała leczone za tydzień Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 niektórzy się pytają jakim aparatem zdjęcia robie :/ Oto on :/ wiem, że staroć kupiłam go chyba 4 lata temu jak nie 5 za 2000 lub 3000:evil_lol: Quote
anetta Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :mdleje: jakie masz wielkie telewizor. Kwiatki przesliczne :iloveyou: , no i rybki szkoda.. Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='anetta']:mdleje: jakie masz wielkie telewizor. Kwiatki przesliczne :iloveyou: , no i rybki szkoda.. no telewizor nowy i wielki :loveu: a rybe to dzisiaj złowie i wsadze do tego akwarium :) Quote
bigos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='*luthien*'] Ale akrobacje:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Widzę, że się rozbujałaś z przeróbeczkami :evil_lol: :loveu: ...a ja się domagam fotki rybki w akwarium :cool3: Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']Widzę, że się rozbujałaś z przeróbeczkami :evil_lol: :loveu: [quote name='Cola'] ...a ja się domagam fotki rybki w akwarium :cool3: hehe :p Specjalnie na Twoje życzenie: IZOLATKA początkowo była baaardzo brudna wziełam się za szorowanie akwarium... myju, myju... moze nie tak dokładnie ale przecież będzie stała na zewnątrz w końcu było nawet czyste:evil_lol: (w końcu tylko spłukałam) zaczełam wlewać wode ze stawu do połowy akwarium gdy woda ze stawu została wlana, wyłowiłam z niej brudy i glony i zaczełam wlewać wode ze szlaucha... następnie musiałam wyłowić rybke aby umieścić ją w akwarium.... poszło baaardzo szybko... chyba tylko przez 5 sekund :D była odzielona od grupy i samotna... przeniosłam ją do akwarium i powoli wkładałam chciałam jej urozmaicić warunki w akwaium, i zaczełam wycinać troche listków irysów znad stawu :D *** i troszke kaczeńcy nie zaszkodzi wycinamy ]:-> miałam już prawie wszystko oto prawie gotowa izolatka :p no bo przecież brakuje podłoża :D no i jest śliczna izolatka GOTOWE:multi: I jak wam się podoba? Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No to jeszcze troche kwiatków i potem będzie ergunia. OKI?? Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: ale bajerandzka izolatka :cool3: ale mogłaś trochę jeszcze ją poszorować :cool3: ..i poproszę ten kadr bez rameczki, bo mi mrówe zaslania :p Quote
Mi. Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Cola']:multi: ale bajerandzka izolatka :cool3: ale mogłaś trochę jeszcze ją poszorować :cool3: ..i poproszę ten kadr bez rameczki, bo mi mrówe zaslania :p dzięki :p chyba żeczywiście ją jeszcze troszke wyszoruje tym razem jakąś szczoteczką ale to już jutro :] Prosze bardzo :evil_lol: Quote
Recommended Posts