Mi. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Esfera napisał(a):co Ty mi tu koleżanko kręcisz ? :cool3: :evil_lol: :) Luthien bez pomysłów na foty... NIE WIERZE ! :evil_lol: ;) postaram się wydobyć z siebie te pokłady cierpliwości które ponoć gdzieś tam we mnie siedzą :evil_lol: i poczekam :) gdybym jednak ich nie znalazła będe się dobijać i domagać :mad: :evil_lol: :evil_lol:RATUNKU!:placz: :evil_lol: Jak wróce ze szkoły cosik wstawie... jutro lub pojutrze na łąke więc będą fory ze spacerku bez smyczy:multi: Quote
bigos Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 *luthien* napisał(a):RATUNKU!:placz: :evil_lol: Jak wróce ze szkoły cosik wstawie... jutro lub pojutrze na łąke więc będą fory ze spacerku bez smyczy:multi: Czekamy:mad: :mad: :mad: Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='bigos']Czekamy:mad: :mad: :mad:ehhh mam jedno, ale OBIECUJE, że niedługo będzie tyle zdjęć, że nie zdążycie wszystkich obejrzeć... szczególnie gdy na szkolenie się zapisze:multi: I jak będzie nowy aparat:p (lustrzanka cyfrowa) Quote
Basia&Safi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hmmmmmmmmm jesc w takiej pozycji to chyba nie zawygodnie bo wszystko spada hihihih Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 no proszę....lustrzanką cyfrową nas straszy :evil_lol: poczekamy, zobaczymy jak to będziesz chciała nas zamęczyć ogromem fot :diabloti: Ja jestem niezmordowana w przeglądaniu fotek :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 basiulka22tychy, no niewiem... a próbowałaś??:evil_lol: Cola, Ciekawe:megagrin: :hmmmm: ....:cool3: haska, no a jak:wink: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='*luthien*'] O co ona tak prosi?:lol: Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']O co ona tak prosi?:lol: chyba ma dość zdjęć i chce wreszcie zabrać mi aparat i mi popstrykać:evil_lol: Ale ja się nie dam:cool3: Quote
Patikujek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nie daj sie, nie daj przypuszczam że wszyscy wolką jednak oglądać Erge niż ciebie :P Quote
HuSkYdIaNa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ej albo mi sie zdaje albo ergusia troszeczke urosla:) Quote
justynia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='*luthien*'] Super! Luthien, Ty to masz dar wyłapywania Ergi w niezłych pozycjach :evil_lol: Jak Ty to robisz? Quote
Mi. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Nie daj sie, nie daj przypuszczam że wszyscy wolką jednak oglądać Erge niż ciebie :Pmiło mi:p ej albo mi sie zdaje albo ergusia troszeczke urosla:smile: nie zdaje ci się :cool3: Super! Luthien, Ty to masz dar wyłapywania Ergi w niezłych pozycjach :evil_lol: Jak Ty to robisz? e tam:wink:wydaje ci się :) mogły by być lepsze:p Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']no to zdjęcia :p Ma się ten nos :-D Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 an3czka, oj tak :) niewiem czy nie za duże wstawiam:lol: jak coś to mówcie:cool3: jemy truskaweczke:p :loveu: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']an3czka, oj tak :) niewiem czy nie za duże wstawiam:lol: jak coś to mówcie:cool3: jemy truskaweczke:p :loveu: I tak truskaweczka zniknęła w paszczy :-D "Nochal" zdecydowanie za duży. Max. rozmiar to 500x500 Resztę też zmniejsz, bo Ci mod na linki pozamienia, a szkoda by było :-D Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']I tak truskaweczka zniknęła w paszczy :-D "Nochal" zdecydowanie za duży. Max. rozmiar to 500x500 Resztę też zmniejsz, bo Ci mod na linki pozamienia, a szkoda by było :-Da te pionowe? to później na pewno zmniejsze. Obiecuje :)To tak dal modów:cool3: Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']a te pionowe? to później na pewno zmniejsze. Obiecuje :)To tak dal modów:cool3: No te pionowe też:lol: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']No te pionowe też:lol: czyli też za duże?:-o ło boże:placz: No ale później na 100% zmniejsze. Quote
an3czka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']czyli też za duże?:-o ło boże:placz: No ale później na 100% zmniejsze. Ostatnie za duże:placz: Mi to (brzydko powiem) lata czy są za duże czy nie. Nawet się cieszę jak więcej Ergi jest:cool3: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='an3czka']Mi to (brzydko powiem) lata czy są za duże czy nie. Nawet się cieszę jak więcej Ergi jest:cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko nie bierz tych za dużych zdjęć ery w linki bo i tak mod będzie musiał linki zrobić:eviltong: Chyba, ze zmniejszysz:cool3: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Anakin']*luthien* śliczne fotki!!!:loveu:dzięki:Cool!: :buzi: Quote
Recommended Posts