Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Esfera napisał(a):
co Ty mi tu koleżanko kręcisz ? :cool3: :evil_lol: :) Luthien bez pomysłów na foty... NIE WIERZE ! :evil_lol: ;)

postaram się wydobyć z siebie te pokłady cierpliwości które ponoć gdzieś tam we mnie siedzą :evil_lol: i poczekam :)

gdybym jednak ich nie znalazła będe się dobijać i domagać :mad: :evil_lol: :evil_lol:
RATUNKU!:placz: :evil_lol: Jak wróce ze szkoły cosik wstawie... jutro lub pojutrze na łąke więc będą fory ze spacerku bez smyczy:multi:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*luthien* napisał(a):
RATUNKU!:placz: :evil_lol: Jak wróce ze szkoły cosik wstawie... jutro lub pojutrze na łąke więc będą fory ze spacerku bez smyczy:multi:

Czekamy:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='bigos']Czekamy:mad: :mad: :mad:ehhh mam jedno, ale OBIECUJE, że niedługo będzie tyle zdjęć, że nie zdążycie wszystkich obejrzeć... szczególnie gdy na szkolenie się zapisze:multi: I jak będzie nowy aparat:p (lustrzanka cyfrowa)

Posted

no proszę....lustrzanką cyfrową nas straszy :evil_lol: poczekamy, zobaczymy jak to będziesz chciała nas zamęczyć ogromem fot :diabloti: Ja jestem niezmordowana w przeglądaniu fotek :evil_lol:

Posted

basiulka22tychy, no niewiem... a próbowałaś??:evil_lol:
Cola, Ciekawe:megagrin: :hmmmm: ....:cool3:
haska, no a jak:wink:

Posted

[quote name='an3czka']O co ona tak prosi?:lol: chyba ma dość zdjęć i chce wreszcie zabrać mi aparat i mi popstrykać:evil_lol: Ale ja się nie dam:cool3:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Nie daj sie, nie daj przypuszczam że wszyscy wolką jednak oglądać Erge niż ciebie :Pmiło mi:p

ej albo mi sie zdaje albo ergusia troszeczke urosla:smile:

nie zdaje ci się :cool3:

Super! Luthien, Ty to masz dar wyłapywania Ergi w niezłych pozycjach :evil_lol: Jak Ty to robisz?

e tam:wink:wydaje ci się :) mogły by być lepsze:p

Posted

[quote name='*luthien*']an3czka, oj tak :)
niewiem czy nie za duże wstawiam:lol:
jak coś to mówcie:cool3:

jemy truskaweczke:p

:loveu:
I tak truskaweczka zniknęła w paszczy :-D

"Nochal" zdecydowanie za duży. Max. rozmiar to 500x500

Resztę też zmniejsz, bo Ci mod na linki pozamienia, a szkoda by było :-D

Posted

[quote name='an3czka']I tak truskaweczka zniknęła w paszczy :-D

"Nochal" zdecydowanie za duży. Max. rozmiar to 500x500

Resztę też zmniejsz, bo Ci mod na linki pozamienia, a szkoda by było :-Da te pionowe? to później na pewno zmniejsze. Obiecuje :)To tak dal modów:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']No te pionowe też:lol: czyli też za duże?:-o ło boże:placz: No ale później na 100% zmniejsze.

Posted

[quote name='*luthien*']czyli też za duże?:-o ło boże:placz: No ale później na 100% zmniejsze. Ostatnie za duże:placz:

Mi to (brzydko powiem) lata czy są za duże czy nie. Nawet się cieszę jak więcej Ergi jest:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Mi to (brzydko powiem) lata czy są za duże czy nie. Nawet się cieszę jak więcej Ergi jest:cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko nie bierz tych za dużych zdjęć ery w linki bo i tak mod będzie musiał linki zrobić:eviltong: Chyba, ze zmniejszysz:cool3: